xristakis1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Είμαι μεταξύ των δύο ραδιοενισχυτών για έναν χώρο 30 τετραγωνικών : Yamaha RX-V377 και Pioneer vsx-424-k. Πιο να προτιμήσω, θα γεμίσουν τον χώρο μου με 5 κατοστάρια ηχεία. Από καλούδια; Μήπως πρέπει να δω κάτι παραπάνω όπως τα: Pioneer vsx-529-k (έχει ιντερνετικό ραδιόφωνο) ή το Yamaha RX-V477. Και στην μεγαλύτερη κατηγορία πάλι σε δίλημμα είμαι. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερα από 300 ευρώ.
graphist83 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Pioneer vsx-529-k απο εμενα, Στην τιμή του παρέχει τα περισσότερα.
xristakis1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Pioneer vsx-529-k απο εμενα, Στην τιμή του παρέχει τα περισσότερα. Κάποιος Μου σύστησε το Denon AVR-X1000. Τι προτείνεις από τα δύο; Παραμένεις στο Pioneer vsx-529-k;
CostasRompotis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αν ακούς και μουσική ο Denon θα παίξει καλύτερα σε δικάναλο, οι πιονέροι ούτε που παίζουν μουσική, αν θες κινηματογράφο σ αυτά τα λεφτά πάλι μόνο Denon, Pioneer σ αυτά τα λεφτά ούτε να το σκεφτείς, από 9 σειρά και πάνω έχουν καλύτερη ισοστάθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα