biglalas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα.. Έχω ένα εξωτερικό σκληρό WD 2tb. Προσπαθούσα να μπω στον σκληρό αλλα δεν τον διάβαζε το pc. Άλλαξα usb θύρες και αφου τον διάβασε δεν μου τον εβγαζε στον Υπολογιστή μου. Μπήκα στη διαχείρηση συσκευών και μου τον έβγαζε με κίτρινο θαυμαστικό. Έκανα ανίχνευση για αλλαγές υλικού αλλα τιποτα. Σκέφτηκα μήπως φταίει η θήκη και είπα να τον βάλω με Sata στο pc και να τον κάνω εσωτερικό.. Πάνω στο άγχος μου έδωσα γράμμα στο σκληρό μέσω της διαχείρησης δίσκων για να τον εμφανίσει το pc με αποτέλεσμα ο δίσκος να κανεί διαμόρφωσει και να χάσω όλα μου τα αρχεία. Ο σκληρος είναι τελείως άδειος. Έχει κάποιος καποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω??? Χρησιμοποιήσα το getdataback for NTFC και ειχα αυτο το αποτέλεσμα Μετά έτρεξα το EASYus DATA RECOVERY και πηρα 400gb αυτά αλλα δεν μου βγαζει τους φακελοους που είχα στο σκληρό ουτε αρχειά τα οποιά μπορώ να ανοίξω με κάποιο πρόγραμμα αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος.. Ευχαριστώ..
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Με τοσα που ετρεξες και εκανες τι περιμενεις να βρεις αρχεια 1
biglalas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 παίζει ρόλο αυτό???δεν το νομίζω! το πρώτο που έτρεξε δεν βρήκε τπτ και το δευτερο βρηκε 400gb!!!
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 αν με το πρόγραμμα που έκανες σκανάρισμα του είπες να αποθηκεύσει τα δεδομένα πάνω στον προβληματικό δίσκο,άρχισε να ρίχνεις απο τώρα χριστούς-παναγίες γιατί έγραψες πάνω απο δεδομένα που μπορεί να γινόντουσαν ανάκτηση. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΣΚΟ.ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΑ κατέβασε το active file recovery(δεν είναι δωρεάν όμως)και ξεκίνα προσευχές(όσο κάνεις superscan στον δίσκο)
biglalas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ευτυχως εκανα αποθηκευση σε αλλο εσωτερικο δισκο..ο δισκος απο τοτε που εγινε η διαμορφωση δεν εχει πειραχτει..απλα ειναι αδειος..υπαρχει καποια ελπιδα Xristara??
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 δοκίμασε με το πρόγραμμα που είπα και θα δεις καλή τύχη
doctorC Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου δυστυχως δεν εισαι ο πρωτος που κανει αυτο το λαθος.. να παρει εαν εξωτερικο usb και να τον βαλει sata εσωτερικο... Αυτο δεν γίνεται γιατι οι usb φορμαρονται με διαφορετικά allocation size ετσι ώστε να τους βλέπουν όλατα λειτουργικά ιδιαίτερα όταν είναι μεγάλοι δίσκοι!!! Οταν τον φορμαρισες στο pc εκανες γρήγορο ή κανονικο format?
SouLSLayeR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν σου κάνει δουλειά το active file recovery δοκίμασε και το R-Studio. Με έχει σώσει στο παρελθόν, αλλά ετοιμάσου να το αφήσεις να σκανάρει μερικά βραδάκια. (Αν συνέδεες τον δίσκο με sata θα πήγαινε γρηγορότερα).
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε επίσης με το recuva και το ontrack easy recovery 1
doctorC Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 ΑΝ εχει κανει γρηγορο format (απο τα Windows) κάτι θα βρει ΑΝ εχει κανει κανονικο τοτε δυσκολα τα πραγματα... Αυτο που θα του πρότεινα είναι τα προγράμματα recovery να τα δοκιμασει βάζοντας τον δίσκο στο εξωτερικο κουτί και όχι σαν εσωτερικο sata... και ας κανει και ενα google για recovery απο usb disk....
biglalas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Χρησιμοποιησα το active file recovery και μετα το active partition recovery αλλα τπτ. Μετα χρησιμοποιησα το R-Studio το οποιο μου εδωσε καποιους φακελους οι οποιοι ειχαν ενα μικρο κοκκινο χ πανω και δεν ειχαν τα ονοματα των δικο μου φακελων και οι οποιοι περιειχαν καποια αρχεια FILE001, FILE003 κ.ο.κ τα οποια δεν ηταν ουτε jpg ουτε avi. DoctorC δεν ξερω αν εχω κανει γρήγορο ή κανονικο format. Πηγα στη διαχειριση δισκων επειδη ο σκληρος δεν φαινοταν στον Υπολογιστη μου, εκανα δεξι κλικ, πατησα για να του δωσω γραμμα, μου ειπε να επιλεξω αναμεσα σε mbr και gpt, επελεξα gpt γιατι ελεγε απο 2t και ανω πρεπει να επιλεξω gpt του εδωσα το γραμμα J και πηρα εναν αδειο δισκο... :( doctorC αυτο που λες για να το ξαναβαλω στη θηκη το διαβασα και εγω σε ξενo site το οποιο ελεγε οτι εχει να κανει κατι με τη κωδικοποιηση (encryption) οποτε λεω να το προσπαθησω οταν τελειωσει το recuva το οποιο σε 46% βρει μονο 24 αρχεια.!!! θα σας ενημερωσω αν γινει κατι!!! Τωρα στη διαχειρηση δισκων ολοι οι δισκοι μου ειναι απλοι τομοι.αυτος λεει δυναμκος!!!
Sarandis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 File scavenger. Έσωσα 2 terra απο βλακεία της στιγμής. Βέβαια δεν είχα κάνει format ή είχα γράψει/σβήσει τίποτα άλλο.
doctorC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ..Δεν ειναι encryption απλα είναι το διαφορετικο format που κανει ο usb controller της θηκης..... Βαζοντας τον στην θήκη το πρόγραμμα θα δει ότι πρόκειται για usb external disk και μέσω του usb controller θα προσπσθησει να λειτουργησει στο νεο τροπο φορματ.... Τωρα πιστευει οτι έχει να κανει με εσωτερικό δίσκο και ψάχνει σε διαφορετικο format απο οτι αν ήταν εξωτερικός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα