Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

είμαι σε αναζήτηση μητρικής πλακέτας με Socket 1150, ο επεξεργαστής που θα μπεί είναι Κ σειρά οπότε υπολογίζουμε και το Overclock σε κανα χρόνο. Και μιας που θα είναι συμβατή με την καινούργια σειρά επεξεργαστών θα είναι ακόμα καλύτερο, ανάλογα δηλαδή πάμε σε Z97 Chipset.

Τώρα, θέλω να διαθέσω max 150€, βλέπω πολλές μητρικές από πολλές εταιρίες αλλά δεν πάω σε MSI λόγο AfterSales Support (έρωτηση πήγα να κάνω και απάντηση καμία εδώ και 3 μήνες...), η πλακέτα θα σηκώσει μια Shapphire Radeon R9 280X, 8GB Ram (2x4), 1SSD & 1HDD + ODD και 6 Case fan.

Δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος μιας και έχω Full Tower, από την άλλη θα ήθελα να είναι αξιόπιστη και να μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά της (π.χ. Σωστή ένδειξη θερμοκρασιών και να μην μου κάνει Frame Drops) αλλά να έχει και καλό Support από την εταιρία!

Αυτά! Ελπίζω να κάλυψα όλα τα κενά σχετικά με το τι ψάχνω, ευπρόσδεκτες όλες οι προτάσεις!

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Υ.Γ.: Υπάρχει περίπτωση να βγεί το ίδιο Socket με DDR4 μνήμες στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2016 ?)

Δημοσ.

θα σου προτινω την asus maximus vii hero,την οποια εχω κ εγω κ την ειχα βρει στα 160.Φυσικα το ai suite της asus εχει καποια bugs αλλα πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη μητρικη.σε ενα ψιλομικρο ΟC με το auto μου πηγε τον i5 4690k απο 3.5 στα 4.2!!δν συνισταται το auto OC αλλα μονο κ μονο απο περιεργεια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή την στιγμή έχει 203€ πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν μπορώ να την πάρω λόγο περιορισμού στο Budget!

Επεξ/σία από Dev1l
Δημοσ.

Στα χρήματα που κοιτάς είναι και η Asus Z97-A που έχω κι εγώ. Όταν έψαχνα το καλοκαίρι για αγορά μητρικής, αυτή στα χρήματά της ήταν από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη. Βέβαια για το support της Asus δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα.

http://www.skroutz.gr/s/4853225/Asus-Z97-A.html

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

είμαι σε αναζήτηση μητρικής πλακέτας με Socket 1150, ο επεξεργαστής που θα μπεί είναι Κ σειρά οπότε υπολογίζουμε και το Overclock σε κανα χρόνο. Και μιας που θα είναι συμβατή με την καινούργια σειρά επεξεργαστών θα είναι ακόμα καλύτερο, ανάλογα δηλαδή πάμε σε Z97 Chipset.

Τώρα, θέλω να διαθέσω max 150€, βλέπω πολλές μητρικές από πολλές εταιρίες αλλά δεν πάω σε MSI λόγο AfterSales Support (έρωτηση πήγα να κάνω και απάντηση καμία εδώ και 3 μήνες...), η πλακέτα θα σηκώσει μια Shapphire Radeon R9 280X, 8GB Ram (2x4), 1SSD & 1HDD + ODD και 6 Case fan.

Δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος μιας και έχω Full Tower, από την άλλη θα ήθελα να είναι αξιόπιστη και να μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά της (π.χ. Σωστή ένδειξη θερμοκρασιών και να μην μου κάνει Frame Drops) αλλά να έχει και καλό Support από την εταιρία!

Αυτά! Ελπίζω να κάλυψα όλα τα κενά σχετικά με το τι ψάχνω, ευπρόσδεκτες όλες οι προτάσεις!

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Υ.Γ.: Υπάρχει περίπτωση να βγεί το ίδιο Socket με DDR4 μνήμες στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2016 ?)

Κατι καλο και αξιοπιστο:

1. Asus Z97 Pro Gamer

2. ASRock Z97 Extreme 4

(εχουν και intel καρτα δικτυου :) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...