Insane21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα εχω την καμερα του τιτλου μεχρι χθες δουλευε μια χαρα σημερα ξεσηνδεσα τα καλοδια απο το pc και τα ξανα συνεδεσα και τωρα φενετε οτι εχει ρευμα αλλα δεν την αναγνωριζει το pc δεν φενεται καθολου στη διαχειριση συκευων... τι μπορω να κανω??
MariosBov Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Να την πεταξεις!Εχει γινει σαλος με τα προιοντα Tublo-x!Περα απο την πλακα τωρα σβησε τα drivers και ξαναπερασε τα απο την αρχη μαζι με 2-3 προσευχες!
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασε την καμερα και σε αλλο υπολογιστη και αν και εκει εχεις προβλημα εφυγες πισω στο Πλαισιο για παρακαλα να σου κοψουν πιστωτικο να πας σε τιποτα απο Logitech ή Microsoft. 2
Insane21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 τα δοκιμασα αυτα απλα εχω χασει την αποδειξη... και δεν νομιζουν να μπορουν να κανουν πολλα
hackerW32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 βαλτο σε προθερμασμένο φουρνο στους 200 βαθμους για 7-10 λεπτα εγω οτι χαλαει το μαζευω σε ενα κουτι, εχω και ενα tv tuner turbo-x που μου εδωσε ενας επιδη σταμάτησε να δουλευει και ειχε χασει την αποδηξη. και ενας φιλος ειναι με χαλασμένο turbo-x ποντικι (του εβγαλε πρόβλημα μεσα σε 5 μερες) και την αποδηξη την πεταξε μαζι με την σακουλα.. η αλήθεια ειναι οτι οταν παίρνεις κατι φτηνό, 10-20 ευρω, η απόδειξη σχεδόν παντα χάνεται
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 βαλτο σε προθερμασμένο φουρνο στους 200 βαθμους για 7-10 λεπτα εγω οτι χαλαει το μαζευω σε ενα κουτι, εχω και ενα tv tuner turbo-x που μου εδωσε ενας επιδη σταμάτησε να δουλευει και ειχε χασει την αποδηξη. και ενας φιλος ειναι με χαλασμένο turbo-x ποντικι (του εβγαλε πρόβλημα μεσα σε 5 μερες) και την αποδηξη την πεταξε μαζι με την σακουλα.. η αλήθεια ειναι οτι οταν παίρνεις κατι φτηνό, 10-20 ευρω, η απόδειξη σχεδόν παντα χάνεται Ε ναι αλλα μετα αυτα τα 2-3-4 της πλακας που πληρωνεις=1 καλο επωνυμο που θα σου βγαλει τουλαχιστον 3 χρονια(βλεπε Logitech). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα