Προς το περιεχόμενο

Turbo-x HD100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω την καμερα του τιτλου μεχρι χθες δουλευε μια χαρα σημερα ξεσηνδεσα τα καλοδια απο το pc και τα ξανα συνεδεσα και τωρα φενετε οτι εχει ρευμα αλλα δεν την αναγνωριζει το pc  δεν φενεται καθολου στη διαχειριση συκευων... τι μπορω να κανω??

Δημοσ.

Να την πεταξεις!Εχει γινει σαλος με τα προιοντα Tublo-x!
Περα απο την πλακα τωρα σβησε τα drivers και ξαναπερασε τα απο την αρχη μαζι με 2-3 προσευχες!

Δημοσ.

Δοκιμασε την καμερα και σε αλλο υπολογιστη και αν και εκει εχεις προβλημα εφυγες πισω στο Πλαισιο για παρακαλα να σου κοψουν πιστωτικο να πας σε τιποτα απο Logitech ή Microsoft.

• Like 2
Δημοσ.

βαλτο σε προθερμασμένο φουρνο στους 200 βαθμους για 7-10 λεπτα

εγω οτι χαλαει το μαζευω σε ενα κουτι, εχω και ενα tv tuner turbo-x που μου εδωσε ενας επιδη σταμάτησε να δουλευει και ειχε χασει την αποδηξη.

και ενας φιλος ειναι με χαλασμένο turbo-x ποντικι (του εβγαλε πρόβλημα μεσα σε 5 μερες) και την αποδηξη την πεταξε μαζι με την σακουλα..

η αλήθεια ειναι οτι οταν παίρνεις κατι φτηνό, 10-20 ευρω, η απόδειξη σχεδόν παντα χάνεται :fear:

Δημοσ.

βαλτο σε προθερμασμένο φουρνο στους 200 βαθμους για 7-10 λεπτα

εγω οτι χαλαει το μαζευω σε ενα κουτι, εχω και ενα tv tuner turbo-x που μου εδωσε ενας επιδη σταμάτησε να δουλευει και ειχε χασει την αποδηξη.

και ενας φιλος ειναι με χαλασμένο turbo-x ποντικι (του εβγαλε πρόβλημα μεσα σε 5 μερες) και την αποδηξη την πεταξε μαζι με την σακουλα..

η αλήθεια ειναι οτι οταν παίρνεις κατι φτηνό, 10-20 ευρω, η απόδειξη σχεδόν παντα χάνεται :fear:

Ε ναι αλλα μετα αυτα τα 2-3-4 της πλακας που πληρωνεις=1 καλο επωνυμο που θα σου βγαλει τουλαχιστον 3 χρονια(βλεπε Logitech).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...