Thessalonikios200 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερο το g3 όμως έχει σοβαρό θέμα με την κατανάλωση ενέργειας. Όχι ότι τα άλλα δεν έχουν... Αλλά με λίγο Facebook με λίγο chat το πολύ να σου βγάλει 4ωρο. Οπότε σίγουρα δεύτερη μπαταρία για τις δύσκολες στιγμές. Έχω ένα 9506 και όταν το πειράζω δεν αντέχει πάνω από 7ωρο,φαντάσου τώρα το τέρας των 5.5". Επίσης να πας να δεις αν σε βολεύει στο μέγεθος. Αν τελικά σου αρέσει παρτο είναι το καλύτερο στα χρήματα του. Τι λες ρε; εμένα μου βγάζει 5 ώρες οθόνη, και όλη την μέρα!Δεν σε είπα ρε. Δεν βγάζει τόσο το 9506.
georrrr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 xperia z2!! βάση χαρακτηριστικών το sony xperia z2 είναι καλύτερο στα εξής: 2gb ram - 3gb, 13mp κάμερα - 20mp κάμερα, 3000mah - 3200mah μπαταρία(συγκριτικά με το LG G3, αλλά και πάλι δεν θα δεις καμιά τρελή διαφορά). Αλλά το lg καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6294&idPhone2=6144εδώ μπορείς να τσεκάρεις και τα δύο κινητά. 1
sokolatitsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 απο αυτά που ανέφερες το g2 είναι το καλύτερο . Αλλά το Ζ3 έχει καλύτερη μπαταρία από τα υπόλοιπα και του g2
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μαλλον ειμαι ο μονος εδω μεσα που κοιταει πριν αγορασει το κινητο και το sar(ακτινοβολια).Προσωπικα,αν ειμαι αναμεσα σε 2 κινητα περιπου ιδιας τιμης και υστερει ελαχιστα σε καποιο χαρακτηριστικο αλλα εχει μισο sar απο το αλλο,θα επιλεξω αυτο με το λιγοτερο sar. 2
AngelMobile93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Χαχαχα έχετε πολλή πλάκα ορισμένοι! Ρε μάγκα αν έχεις την φωτεινότητα στα ύψη, ανοιχτά δεδομένα, μουσική και δεν ξέρω γω τι άλλο ανοιχτό, λογικό είναι να μην σου κρατάει η μπαταρία ούτε μισή μέρα...που δεν το πολυπιστεύω αυτό που λες για τις 4 ώρες. Έχω το LG G2 και μου κρατάει μια μέρα άνετα με φουλ χρήση όλη μέρα, το ξεσκίζω. Το LG G3 που έχει και πάνω από 3000mah (3200 ή 3500 αν θυμάμαι καλά), σίγουρα θα σου βγάζει τη μέρα, δεν το συζητώ. Συμφωνώ με τον φίλο που είπε για το μέγεθος της οθόνης, τράβα τσέκαρε το και από κοντά να δεις αν σε βολεύει γιατί μιλάμε για ένα phablet και όχι απλό smartphone. Το ίδιο ισχύει και για τα note της SAMSUNG. Ως τελική μου συμβουλή ώστε να επιλέξεις το κινητό που σου ταιριάζει περισσότερο θα σου πρότεινα να βάλεις τις προτεραιότητες σου ως προς τι προτιμάς να έχει το κινητό σου έξτρα και καλύτερο. Επεξεργαστής, κάμερα, μπαταρία, οθόνη??? Αν επιλέξεις τι είναι για σένα η προτεραιότητα σου, να είσαι σίγουρος ότι με μια απλή έρευνα αγοράς θα βρείς αυτό που σου ταιριάζει γάντι. Think about it και καλές αγορές!
leo06 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Χαχαχα έχετε πολλή πλάκα ορισμένοι! Ρε μάγκα αν έχεις την φωτεινότητα στα ύψη, ανοιχτά δεδομένα, μουσική και δεν ξέρω γω τι άλλο ανοιχτό, λογικό είναι να μην σου κρατάει η μπαταρία ούτε μισή μέρα...που δεν το πολυπιστεύω αυτό που λες για τις 4 ώρες. Έχω το LG G2 και μου κρατάει μια μέρα άνετα με φουλ χρήση όλη μέρα, το ξεσκίζω. Το LG G3 που έχει και πάνω από 3000mah (3200 ή 3500 αν θυμάμαι καλά), σίγουρα θα σου βγάζει τη μέρα, δεν το συζητώ. Συμφωνώ με τον φίλο που είπε για το μέγεθος της οθόνης, τράβα τσέκαρε το και από κοντά να δεις αν σε βολεύει γιατί μιλάμε για ένα phablet και όχι απλό smartphone. Το ίδιο ισχύει και για τα note της SAMSUNG. Ως τελική μου συμβουλή ώστε να επιλέξεις το κινητό που σου ταιριάζει περισσότερο θα σου πρότεινα να βάλεις τις προτεραιότητες σου ως προς τι προτιμάς να έχει το κινητό σου έξτρα και καλύτερο. Επεξεργαστής, κάμερα, μπαταρία, οθόνη??? Αν επιλέξεις τι είναι για σένα η προτεραιότητα σου, να είσαι σίγουρος ότι με μια απλή έρευνα αγοράς θα βρείς αυτό που σου ταιριάζει γάντι. Think about it και καλές αγορές! 3000mah εχει το g3 1
elias.kaz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Htc one m7 αν θες ποιοτητα κατασκευης και φοβερο λογισμικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα