marios1995 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας πιο κινητό μου προτείνεται και γιατί. lg g3 ,note 3 νέο ,s4
teogalaxys2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Lg g3 καλύτερο σε ολα και απο τα δυο .
xtekto Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Το g2 ειναι καλυτερο και απο το s4 και απο το note 3 neo κατα τη γνωμη μου!!! Σκεψου λοιπον ποσο καλυτερο ειναι το g3...!! Υπερεχει αρκετα σε σχεση με τα 2 που αναφερεις σχεδον παντου!!
mao Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 μακρια απο lg εχουνε πολλα προβληματα αν εισαι τυχερος μονο
teotsi21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 <p>μακρια απο lg εχουνε πολλα προβληματα αν εισαι τυχερος μονο </p> Στην αρχή της κυκλοφορίας του το g3 είχε όντως πολλά θέματα. Ωστόσο πλέον τα έχει αντιμετωπίσει όλα απ ότι φαίνεται, και ρολλαρει μια χαρά.
marios1995 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εχω ακουσει οτι κολλανε τα lg γιαυτο ρωταω
teotsi21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εχω ακουσει οτι κολλανε τα lg γιαυτο ρωταω σε εποχες 2x και optimus one, αυτο ισχυε. πλεον ευτυχως οχι.
GianniSM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 LG G3, είναι με διαφορά το καλύτερο από όσα αναφέρεις, για μένα καλύτερο και από το Ζ2 που είπε κάποιος. Η πλάκα είναι πως πολλοί έχουν άποψη χωρίς καν να έχουν πάρει στα χέρια τους έστω και για 5 λεπτά τα τηλέφωνα που κατακρίνουν.
kataramenos32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 μακρια απο lg εχουνε πολλα προβληματα αν εισαι τυχερος μονο Σας παρακαλω ρε παιδια μην μπαινετε απλα και μονο για να πειτε την @@@@ σας.Δεν παιζουμε με τα λεφτακια του κοσμου. καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας πιο κινητό μου προτείνεται και γιατί. lg g3 ,note 3 νέο ,s4 LG G3 απο εμενα φιλε μου.Μια χαρα συσκευαρες βγαζει η LG και στο λεει αυτο φανατικος της Samsung 3
AngelMobile93 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Πραγματικά δεν ξέρω πως ακριβώς πρέπει να χαρακτηρίσω εσάς που κράζετε την LG για τα κινητά της...προφανώς και δεν έχετε επαφή ούτε με LG G2 (του οποίου είμαι και κάτοχος από το καλοκαίρι και είμαι απλά ενθουσιασμένος μαζί του), πόσο μάλλον με LG G3 που θεωρείται η ναυαρχίδα της LG αυτή τη στιγμή μαζί με το LG G FLEX 2. S4 σίγουρα όχι και μπορώ να σου πω πολύ γρήγορα 2-3 σημαντικούς παράγοντες στους οποίους υστερεί σημαντικά σε σχέση με LG G2. Από κει και πέρα είναι στο χέρι σου τι θα διαλέξεις... 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερο το g3 όμως έχει σοβαρό θέμα με την κατανάλωση ενέργειας. Όχι ότι τα άλλα δεν έχουν... Αλλά με λίγο Facebook με λίγο chat το πολύ να σου βγάλει 4ωρο. Οπότε σίγουρα δεύτερη μπαταρία για τις δύσκολες στιγμές. Έχω ένα 9506 και όταν το πειράζω δεν αντέχει πάνω από 7ωρο,φαντάσου τώρα το τέρας των 5.5". Επίσης να πας να δεις αν σε βολεύει στο μέγεθος. Αν τελικά σου αρέσει παρτο είναι το καλύτερο στα χρήματα του.
DJ_HAWK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Χωρίς να έχω ποτέ μου κανένα από τα ακριβά τις lg και κάτοχος galaxy S2 note 1/2/3 και τώρα note 4 πρότεινα σε φίλο μου το note 3 Neo και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος και εγώ που το δούλεψα μπορώ να πω ότι τι τηλέφωνο τα σπάει και ειδικά για 270 που το πήρε!
GianniSM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερο το g3 όμως έχει σοβαρό θέμα με την κατανάλωση ενέργειας. Όχι ότι τα άλλα δεν έχουν... Αλλά με λίγο Facebook με λίγο chat το πολύ να σου βγάλει 4ωρο. Οπότε σίγουρα δεύτερη μπαταρία για τις δύσκολες στιγμές. Έχω ένα 9506 και όταν το πειράζω δεν αντέχει πάνω από 7ωρο,φαντάσου τώρα το τέρας των 5.5". Επίσης να πας να δεις αν σε βολεύει στο μέγεθος. Αν τελικά σου αρέσει παρτο είναι το καλύτερο στα χρήματα του. Τι λες ρε; εμένα μου βγάζει 5 ώρες οθόνη, και όλη την μέρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα