Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά από duty free Dubai, το καλύπτει η infoquest; Μου είπε κάποιος ότι αν είναι duty free θεωρείται αμερικανικό για αυτό υποστηρίζει και FaceTime. Είναι αλήθεια για να το πάρω η όχι;

Δημοσ.

εχω διαβασει πολλα και διαφορα για αυτο ρωταω....Απλα θελω να το παρω σημερα αλλιως αυριο θα ρωτησω την infoquest.

• Like 1
Δημοσ.

Αγορά από duty free Dubai, το καλύπτει η infoquest; Μου είπε κάποιος ότι αν είναι duty free θεωρείται αμερικανικό για αυτό υποστηρίζει και FaceTime. Είναι αλήθεια για να το πάρω η όχι;

Φίλε μου θέλεις να μας πεις σε τι τιμές βρίσκεις τα μοντέλα των νέων iPhone εκει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτό με την κάλυψη καταντάει κουραστικο....Ερχεται κάποιος ξένος απο εξωτερικό Ελλάδα. Κατι παθαίνει το apple του στην Ελλάδα. Τι θα κάνει. Θα περιμένει να γυρισει πισω στη χώρα που το αγορασε για να το φτιάξει?

Η εγγυηση είναι παγκοσμια....

Δημοσ.

Αυτό με την κάλυψη καταντάει κουραστικο....Ερχεται κάποιος ξένος απο εξωτερικό Ελλάδα. Κατι παθαίνει το apple του στην Ελλάδα. Τι θα κάνει. Θα περιμένει να γυρισει πισω στη χώρα που το αγορασε για να το φτιάξει?

Η εγγυηση είναι παγκοσμια....

Η διαφορά είναι μάλλον στον 2ο χρόνο της εγγύησης που αν είναι ελληνικό μπορείς να τον διεκδικήσεις ενώ αν είναι αμερικάνικο νομίζω ότι δεν έχεις ελπίδα

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι, όλα τα iPhone, έχουν FaceTime, ή κάνω λάθος. Το δικό μου είναι 5 άρι αγορασμένο από Ελλάδα και έχει μια χαρά FaceTime.

{(<br /> kCFRunLoopDefaultMode<br />)}

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανονικά θα έχεις εγγύηση 1 χρόνο

Απλά μάθε οντως για το FaceTime γιατι σε αυτές τις χώρες οντως δεν έχουν

<CGImageProvider 0x17df9e30>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...