Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω νομιζω οτι η htc 'ακουει' τους καταναλωτες και αφου αλλαξε την καμερα απο το Μ8 σιγουρα θα μικρυνει ή εξαφανισει την μαυρη γραμμη με το λογοτυπο της.

Δημοσ.

^ίσως το πάνω και τα πλαϊνά να τα εξαφανίσει το κάτω bezel μάλλον όχι. Το λέω αυτό γιατί είχε δηλώσει με το m8 ότι ήταν αναγκαίο να είναι τόσο ψηλό για να χωρέσει το hardware των ηχείων, ίσως τώρα να έκαναν λόγο περισσότερο research και να τα χωρέσουν σε λίγο πιο μικρό ύψος

Δημοσ.

Εγω νομίζω είναι φτιαγμένες οι φωτό πάντως...

***Κάτι άσχετο τώρα σε όποιον διαβάσει αυτό το μήνυμα

και αν θέλει ας μου στείλει στα ΠΜ να μου πεί αν έχει την έκδοση με τα windows.Θα με ενδιέφερε να ακούσω απόψεις και για το πως ανταποκρίνεται η συσκευή εκτός αντρόιντ...

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

αδελφε δε καταλαβαινω τι λες ουτε γιατι θεωρεις οτι το αλουμινακι ειναι ποιοτης αυτα ειναι δικα σου θεματα εκεινο που ξερω ειναι οτι ταχω δοκιμασει ολα και αυτη τη στιγμη τα σαμ ειναι τα πιο στιβαρα και δυνατα με τις καλυτερες οθονες .. και το χαμηλοτερο σαρ.. τωρα αν αυριο αλλαξει αυτο θα ξαναπαρω σονυ η iphone η lg otidhpote einai kalo .. και τα σαμσουνγκ ειναι τα πιο ομορφα ισως ειδικα το note kai ta alpha .. Ημουν στο τσακ να παρω iphone παλι το plus mexri poy eida to note 4 dipla dipla .. ε οκ απλα ειναι αλλο πραγμα.. Αυτα τα μειζου και τα οππο ειναι πολυ εντυπωσιακα παντως και μακαρι να ερθουν και απο δω να τα δοκιμασουμε

Δημοσ.

Δεν ξέρω που το είδες το SAR αλλά εγώ βλέπω εδώ ότι το Μ8 αν κ φτιαγμενο από αλουμίνιο έχει χαμηλότερο SAR από το S5.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6074&idPhone2=6033

Επίσης αν είχες Μ7 και S4 το S4 περιμετρικά δεν νομίζω να ήταν στην ίδια κατάσταση με αυτό του Μ7. Για αυτό αναγκάστηκε να αλλάξει υλικό με κάποιες παρτίδες όμως Α3,Α5 να έχουν ασθενές σήμα. (Δες το xda στα αντίστοιχα νήματα για κάθε συσκευή)

Επίσης αν έχεις δουλέψει sense είναι πολύ πιο ελαφρύ σε σχέση με το touchwiz.

Υποκειμενικό είναι το τι μας αρέσει αλλά μην υπερβάλλουμε στα λεγόμενα μας.

Δημοσ.

Η οθόνη λένε πως  θα είναι από άκρη-σε-άκρη του κινητού, τα ηχεία θα “κρύβονται” στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης κατά πόσο ισχυει αυτο?

Δημοσ.

Η οθόνη λένε πως  θα είναι από άκρη-σε-άκρη του κινητού, τα ηχεία θα “κρύβονται” στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης κατά πόσο ισχυει αυτο?

Κατα 47,52%

• Like 2
Δημοσ.

Πώς το καλό γίνεται ακόμη καλύτερο. Αυτό είναι τα HTC κάθε χρόνο.

Μετά το Μ7 πήρα ότι υπάρχει εκεί έξω ,με κορυφαίο το Ζ3. Αλλά και πάλι κάτι του έλειπε. Προφανώς το sense κι έτσι πήρα το Μ8 και ησύχασα. Περιμένουμε λοιπόν καρτερικά να πέσει η τιμή του Μ9 και το χτυπάμε αλύπητα κατά Σεπτέμβριο και μετά.

Δημοσ.

ΟΥΑΟΟΟΟΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΊΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.....? Μου αρέσει που λένε διερευσαν φωτογραφίες λες και δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο...

Δημοσ.

ΟΥΑΟΟΟΟΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΊΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.....? Μου αρέσει που λένε διερευσαν φωτογραφίες λες και δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο...

Δημοσ.

κάτι έγινε όσον αφορά την εμφάνιση ακόμα και στα ηχεια.το πίσω μέρος όμως μιαζει αρκετά με το iphone6....

Και το iPhone 6 με την πλάτη του m7 που θες να καταλήξεις ; Αν ακούσω ότι αντιγραφεί την apple θα πηδήξω από το empire state με το κεφάλι πάνω σε κρεβάτι φακίρη που είναι τυλιγμένο στις φλόγες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...