0verc0me Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Από το Crazysundays, το Samsung Gear S, στα €333. E-shop link: http://www.e-shop.gr/samsung-gear-s-r750-smartwatch-black-p-TEL.019062 Επόμενη τιμή skroutz: €391.45 https://www.skroutz.gr/s/5269506/Samsung-Gear-S.html?from=account_notifications
Konstantin77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 κάτσε να πέσει στα 200 και το συζητάμε... προσφορά ίσως είναι, απαραίτητη αγορά δεν είναι...
0verc0me Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 κάτσε να πέσει στα 200 και το συζητάμε... προσφορά ίσως είναι, απαραίτητη αγορά δεν είναι... Προσφορά είναι. Aπαραίτητη αγορά, γενικά όχι, όπως και κάθε άλλο που postάρεται στις προσφορές. Υποκειμενικά θα με ενδιέφερε αυτή η λύση για να μην κουβαλάω συνέχεια το note μαζί μου αρκετές φορές που ξέρω ότι κατά 90% θα είναι αχρείαστο (συνυπολόγισε και λίγο ενοχλητικό λόγω οθόνης, όχι εναλλακτικό κινητό κλπ) Τώρα, αυτό έπρεπε να κυκλοφορήσει τέλος Οκτώβρη και τελικά ήρθε πριν 10 μέρες. Για κάποιον που το είχε σταμπάρει και το περίμενε και επομένως θέλει να το πάρει άμεσα, τότε για εκέινον είναι προσφορά και αυτή είναι μια κατάλληλη ευκαιρία να το πάρει. Βέβαια, και εγώ δεν το καίγομαι τόσο για να δώσω 200+. 2
fylatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ναι ναι είναι χρήσιμο αν το θέσεις έτσι. Κάτοχος smartwatch εδώ. Αλλά πιο χρήσιμο ένα Νοκια των 50 ευρώ με μπαταρία ζώο
vagreek Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 κάτσε να πέσει στα 200 και το συζητάμε... προσφορά ίσως είναι, απαραίτητη αγορά δεν είναι...200 παίζει να μην το δεις ποτέ. Όπως δεν είδαμε μετά από ένα χρόνο το gear 2. Τα Smartwatches της samsung πλέον βγαίνουν σε πολύ ελεγχόμενη παραγωγή και δυστυχώς για εμάς τους καταναλωτές δεν ακολουθούν την ίδια πτωτική πορεία με τα κινητα τηλέφωνα, που το κοινό (και συνεπώς η παραγωγή), είναι τεράστια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα