Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα καλα ντε υπαρχουν καποιες φορες εξτρα κουμπακια στα λαπτοπ που θελουν την εφαρμογη τους για να παιξουν. Αυτα δεν ειναι σκουπιδια. Ολα τα αλλα για recovery της εταιριας, σαβουρα για να βλεπεις πληροφοριες για το λαπτοπ κλπ καθως και οτι trial μπουρδα βαλουν μεσα απο office μεχρι και antivirus ειναι 1000% σκουπιδια.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι εδω επειδη ταιριαζει με το θεμα;

Ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να σου δινει δυνατοτητα να φτιαξεις partitions αλλα να του οριζεις απο sector σε sector που θα βρισκεται το παρτιτιον; Οχι να του βαζεις ποσα γιγα το θες και ποσα γιγα πριν θες ελευθερα κλπ οπως ειναι ολα οσα εχω δει.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

αν κανεις defrag δε σου χρειαζεται να κανεις by sector, αν αυτο ειναι το προβλημα σου. Εκτος και αν θες κατι αλλο.

Δημοσ.

Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τι σκέφτεσαι. Έχω ένα δίσκο χωρίς partitions και θέλω να δημιουργήσω ένα partition που να ξεκινάει από τον sector 67789920 και να τελειώνει στο 322734720. Δε ξέρω αυτοί οι sectors σε ποιο σημείο σε γίγα αντιστοιχούν στο δίσκο, για αυτό θέλω να ορίσω χειροκίνητα αυτά τα νούμερα. Οσα προγραμματα εχω δει σου λένε να ορίσεις σε γιγα το μέγεθος και απλά αν θες το μετακινείς δεξία κι αριστερά αφήνοντας κενό πριν ή μετά. 

Δημοσ.

Εχεις bad sectors e?

Βρες ποσα sectors εχει ο δισκος, ποσα MB είναι, και μπορεις κατά προσεγγιση να βρεις τα sectors που σε ενδιαφερουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μωρέ σε ένα λάπτοπ μιας φίλης που το έχουν ξεσκίσει τα παιδιά... Να του δώσω λίγη παράταση ζωής θέλω. Δε μας νοιάζει ο χώρος, δηλαδή και 20γιγα partition να κάνω που λέει ο λόγος, μονο για ιντερνετ το θέλουν. Το κακό είναι ότι και το HDSentinel με το surface test μετά από ένα σημείο κολλάει και πάει με 0,4ΜΒ/s και πέφτει κι άλλο οπότε το κλείνω γιατί αν το αφήσω θα πάρει κάνα 30ωρο, αλλά βρήκα ένα σημείο λίγο μετά την αρχή του δίσκου που έχει αρκετό κενό πράσινο. Το άλλο κακό είναι ότι το HDSentinel μου λέει πόσα ΜΒ ειναι το κάθε κουτάκι που μου εμφανίζει. Οπότε πως θα υπολογίσω στα πόσα γιγα πάει; Άμα κάτσω να μετρήσω κουτάκια θα τυφλωθώ...

Edit

Τελικα το εκανα κατα προσεγγιση με εναν περιεργο τροπο, εβγαλα ενα partition 106GB (απο 500αρη δισκο) και εχω περασει windows απο το πρωι και δε παρουσιαζει κανενα προβλημα (οταν με το ζορι ανοιγε πριν το πειραξω) Μια μικρη παραταση ζωης την πηρε λογικα.

Επεξ/σία από .::NikoS::.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...