monoxromos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Φιλοι γεια σας ο υπολογιστης pc μου εχει windows 8.1 εχει σκληρο 1 Τ. Θελω να βαλω λειτουργικο και ορισμενα αρχεια σε τμημα περιπου 300 GB που θα το ονομασω C και πολλα αλλα αρχεια σε αλλο παρτισιον 700GB που θα το ονομασω D. Μπορειτε να μου πειτε πως γινεται χωρις να προκληθει καμια ζημια και αν καποτε μετανοιωσω μπορω να τον ενωσω και παλι χωρις να κανω format Σας ευχαριστω...
driverpit Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Φιλοι γεια σας ο υπολογιστης pc μου εχει windows 8.1 εχει σκληρο 1 Τ. Θελω να βαλω λειτουργικο και ορισμενα αρχεια σε τμημα περιπου 300 GB που θα το ονομασω C και πολλα αλλα αρχεια σε αλλο παρτισιον 700GB που θα το ονομασω D. Μπορειτε να μου πειτε πως γινεται χωρις να προκληθει καμια ζημια και αν καποτε μετανοιωσω μπορω να τον ενωσω και παλι χωρις να κανω format Σας ευχαριστω... Γίνεται μέσα από την διαχείριση δίσκων που έχει το λειτουργικό σου γρήγορα και εύκολα 1
logitech Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Εγώ φίλε μου εβαλα το πρόγραμμα shell start windows 8,επανέφερα το start κανείς δεξί κλικ,ο υπολογιστής μου μετα πάς διαχείριση. Ύστερα πας εκεί που λέει η διαχείριση δίσκων. Με τα βρίσκεις το δίσκο που θες και κανείς συρρίκνωση δίσκων, εκεί ορίζεις το μέγεθος του δίσκου που θες να αφήσεις και ύστερα σου αφήνει σαν δεύτερο δίσκο το κενό κομμάτι. Σε αυτό το κομμάτι κάνεις ότι θες και βάζεις ότι θες εκεί μέσα! Πρόσεχε όμως η όλη διαδικασία χρειάζεται χρόνο!
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Επειδή η διαχείριση δισκων των windows μπορεί να κάνει τα δικά της, ένα δωρεάν προγραμμα που με έχει βολέψει εμένα αρκετές φορές είναι το EaseUS Partition Master που κάνει τέτοιες δουλειές.
monoxromos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 OK Θα το δω το απόγευμα και σας ενημερώνω.
Euclides Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το AOMEI Partition Assistant. http://www.disk-partition.com/download.html
monoxromos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ευκλειδη καλησπερα πραγματικα με το ΑΟΕΜΕΙ εγινε η δουλειά μου. Τωρα ομως θελω ακομη μια μικρη βοήθεια.Ο δισκος μου 1 τερρα, εχει το C εχει ομως και το Recovery Image d, δυστυχως δεν βρισκω τροπο να αλλαξω το γραμμα D που το θελω να ονομασω το δευτερο παρτισιον για να αναγνωριζει ενα προγραμμα τα αρχεια που υπαρχουν μεσα. Θελω δηλαδη να ονομασω D το νεο παρτισιον και καποιο αλλο γραμμα να δωσω στο Recovery Image. Γίνεται και πως; Ευχαριστω και ολους τους φιλους που μπορουν να βοηθησουν.
Euclides Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 .... δυστυχως δεν βρισκω τροπο να αλλαξω το γραμμα D που το θελω να ονομασω το δευτερο παρτισιον για να αναγνωριζει ενα προγραμμα τα αρχεια που υπαρχουν μεσα.
monoxromos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εχεις δίκιο αλλά δεν ισχυει αυτο για δισκο που εχει μέσα το συστημα επαναφοράς. Αν πατήσεις επάνω θα δεις οτι δεν εχει επιλογή αλλαγης ονοματος αυτο το partition αρα κατι αλλο ισως χρειαζεται....
Euclides Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εχεις δίκιο αλλά δεν ισχυει αυτο για δισκο που εχει μέσα το συστημα επαναφοράς. Αν πατήσεις επάνω θα δεις οτι δεν εχει επιλογή αλλαγης ονοματος αυτο το partition αρα κατι αλλο ισως χρειαζεται.... Πάρε το Ownership του Partition για να μπορείς ν' αλλάξεις γράμμα.
monoxromos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα μιλησα με την κατασκευάστρια εταιρια και μου ειπαν να μην το κανω γιατι θα εχω προβλημα στην επαναφορά αν χρειαστει,δεν θα βρισκει την θεση των αρχειων,τι να πω;
ppetr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Εχεις δίκιο αλλά δεν ισχυει αυτο για δισκο που εχει μέσα το συστημα επαναφοράς. Αν πατήσεις επάνω θα δεις οτι δεν εχει επιλογή αλλαγης ονοματος αυτο το partition αρα κατι αλλο ισως χρειαζεται.... Το partition της επαναφορας δεν το πειραζεις
Euclides Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Το partition της επαναφορας δεν το πειραζεις Το partition επαναφοράς είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ξεφορτώνεσαι. Εντελώς άχρηστο. Έχει λειτουργικό χωρίς updates, απαρχαιωμένους drivers και όλα τα σκουπίδια που συνηθίζουν οι κατασκευαστές laptops να φορτώνουν το λειτουργικό. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά οι περισσότεροι το πετάνε και έτσι γλυτώνουν και αρκετά γίγα δίσκου και βάζουν και καθαρό λειτουργικό χωρίς άχρηστα προγράμματα... Αν θες drivers ή ακόμα και κάποια προγράμματα της εταιρίας που δεν ειναι σκουπίδια, μπορείς όλα να τα βρεις στην σελίδα της και ίσως σε νεότερες εκδόσεις! Αν πάλι θες ντε και καλά αυτά που εχει μεσα, πολλές φορές τα έχουν περασμένα όλα τα αρχεία εγκατάστασης και drivers σε ένα φάκελο μέσα στον C:/ οπου μπορεις να παρεις οτι θες με copy paste και να τα περνάς μετα απο καθε φορματ μονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα