chek2fire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αυτοί μου φαίνεται ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Μετά από τόσο χρόνια κυκλοφορούν το ίδιο ακριβώς game σαν remaster 1
mathsrule Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή απλά άλλαξαν το Lighting και κάποια Textures, κυρίως τοίχων, σε παραπλήσια ανάλυση με την αρχική;
Bigi444444 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλύτερα να πάρει κανείς την έκδοση του ps2 και να την τεζάρει στο pcsx μου φαίνεται...
Hellraiser76 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Και καλα κανουν....οσο υπαρχουν τα κοροιδα που τα σκανε για αυτες τις αρπαχτες.
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το παιχνίδι υπάρχει ακόμα στο GOG (ως original έκδοση, όχι ως remaster) και είναι η uncut εκδοχή του (όπως πλέον και η remastered στο Steam) σε αρκετά καλή τιμή - και ακόμα καλύτερη όταν είναι σε έκπτωση. Όποιος δεν θέλει τα (λίγα για μένα) extras της remastered ή δεν θέλει σώνει και καλά να έχει την Steam έκδοση ή μια έκδοση που θα τρέχει σε Mac OS ή Linux, μπορεί να το βρει λοιπόν στο GOG. Η έκδοση του GOG αναφέρουν ότι είναι συμβατή μέχρι και για Windows 8 (όχι Linux). Είναι κρίμα να εξισώνουμε όλες τις περιπτώσεις remastered ως αρπαχτές, ειδικά όταν δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις ίδιες οι συνθήκες και οι λόγοι που έγινε το remastering, και όταν είναι προφανές ότι κάπου υπάρχει μια σύγχιση (τουλάχιστον μια ) μεταξύ remake και remaster. Επίσης, δεν ισχύουν τα ίδια δεδομένα για όλους τους gamers. Πχ κάποιοι δεν έχουν την original έκδοση και για δικούς τους λόγους θεωρούν ότι αξίζουν οι προσθήκες στην remastered. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Υποστηρίζει 16:9 η έκδοση του GoG? Επίσημα νομίζω όχι. Κάτι φαίνεται να έχουν κάνει κάποιοι fans για αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά αν και το έχω το παιχνίδι και στο GOG (και σε original δισκάκι) δεν πρέπει να έχω παίξει την έκδοση του GOG.
Brandtobrand Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται από σήμερα προστέθηκαν 17 steam achievements .
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Έχουνε πολύ καιρό που προστέθηκαν, μήνα+. Μήπως τώρα λειτουργούν και ξεκλειδώνονται..?
Brandtobrand Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Έχουνε πολύ καιρό που προστέθηκαν, μήνα+. Μήπως τώρα λειτουργούν και ξεκλειδώνονται..? Από χθες - σήμερα βασικά ξεκλειδώνονται. Ένα μήνα ήταν σε φάση beta. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα