Προς το περιεχόμενο

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Από την παραπάνω σελίδα του Amazon:

This newly remastered edition features updated graphics, full controller support AND is based on the uncut/uncensored international version of the game.

Ενημερωμένα γραφικά (HD textures), πλήρης υποστήριξη controllers (Sony & Microsoft ) (- το original για PC ήταν μόνο keyboard support ή απλά είχε μερική υποστήριξη; ), και θα είναι η uncut έκδοση (που σημαίνει nudity και sex scene) - το Steam παλιά έδινε την censored έκδοση, το gog την uncut. Επίσης θα δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ παλιών και ενημερωμένων γραφικών. 

Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με όσους έχουν την παλιά έκδοση στο Steam (αν θα υπάρξει κάποια έκπτωση ή δυνατότητα upgrade). Η παλιά έκδοση δεν πωλείται εδώ και αρκετό καιρό στο Steam, αλλά όπως ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις όσοι την είχαμε αγοράσει από εκεί, μπορούμε ακόμα να την κατεβάσουμε/παίξουμε. 

Δημοσ.

Πραγματικά υπέροχο παιχνίδι...πολύ σημαντικό για εμένα που επιτέλους θα υποστηρίξει τα controllers...το έχω τερματίσει τουλάχιστον 5 φορές...νομίζω ότι ήρθε η ώρα για άλλη μια....

• Moderators
Δημοσ.

Είναι δύο συγκεκριμένα (και παρόμοια) sections με την Carla που ήταν κάπως ανυπόφορα. Επίσης θυμάμαι κάποια stealth sections και ένα φράχτη που έπρεπε να σκαρφαλώσεις που ο χειρισμός -τουλάχιστον με τις κινήσεις του mouse- δεν βοηθούσε πολύ.

Αν και η συνολική μου εικόνα για το παιχνίδι είναι θετική (και μάλλον πολύ καλύτερη από αυτή που έχω για τους επόμενους τίτλους του Cage), το παιχνίδι δείχνει ότι έδωσαν πολύ περισσότερη έμφαση στην αρχή της ιστορίας και στην οργάνωση του gameplay εκεί, παρά στο υπόλοιπο κομμάτι. Και κατά συνέπεια είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον στην αρχή παρά αργότερα. 

Δημοσ.

OMG, ο φράκτης! Από τα πιο frustrating σημεία που έχω δει σε βιντεοπαιχνίδι. Δεν καταλάβαινα καν γιατί έχανα θυμάμαι.

And I remember the day, when you left for Santa Monica...

Δημοσ.

το παιχνίδι δείχνει ότι έδωσαν πολύ περισσότερη έμφαση στην αρχή της ιστορίας και στην οργάνωση του gameplay εκεί, παρά στο υπόλοιπο κομμάτι. Και κατά συνέπεια είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον στην αρχή παρά αργότερα. 

Είχαν μεγάλα προβλήματα με τη χρηματοδότηση και τη διάρκεια της ανάπτυξης, οπότε έπρεπε να το τελειώσουν όπως όπως. Για αυτό το λόγο η ιστορία γίνεται αχταρμάς και ακαταλαβίστικη προς το τέλος. Η γνωστή κατάρα εκείνης της εποχής, που είχε πάρει στο λαιμό της πολλά εξαιρετικά κατά τα άλλα παιχνίδια. Με λίγο ψάξιμο στο νετ υπάρχουν πολλά σχετικά άρθρα, γιατί το Fahrenheit είχε αγαπηθεί πολύ.

Δημοσ.

Εξαιρετικο παιχνίδι εκείνης της εποχής! Αν και όπως είπαν και οι πιο πάνω η αρχή ήταν εκπλητκική αλλά όσο πήγαινες προς το τέλος χειροτέρευε αρκετά!Θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν ένα remake/restore απο την μέση και μετά της ιστορίας αλλά δεν νομίζω να γίνει ποτέ κατι τετοιο.

Βέβαια δεν θα ξεχάσω ποτέ την σωλήνα που έπρεπε να ανέβεις για να πας στο σπίτι της Carla, απειρα fail attemts αλλά και ο φράχτης... 

Θα το τιμήσω σίγουρα για να θυμηθώ και τα παλιά!

Δημοσ.

Grim Fandago, Fahrenheit - Indigo prophecy --> τσεκ.

Μας μένουν:

Star Wars Knights of the Old Republic

Max Payne 1, 2

Hitman

Morrowind

Indiana Jones (τα παλιά Adventure παιχνιδάκια).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...