labrosviz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Έρχεται remastered στο γνωστό παιχνίδι σε μια εβδομάδα στο steam σύμφωνα και με το Amazon http://www.amazon.com/dp/B00SLXWUCE 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Από την παραπάνω σελίδα του Amazon: This newly remastered edition features updated graphics, full controller support AND is based on the uncut/uncensored international version of the game. Ενημερωμένα γραφικά (HD textures), πλήρης υποστήριξη controllers (Sony & Microsoft ) (- το original για PC ήταν μόνο keyboard support ή απλά είχε μερική υποστήριξη; ), και θα είναι η uncut έκδοση (που σημαίνει nudity και sex scene) - το Steam παλιά έδινε την censored έκδοση, το gog την uncut. Επίσης θα δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ παλιών και ενημερωμένων γραφικών. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με όσους έχουν την παλιά έκδοση στο Steam (αν θα υπάρξει κάποια έκπτωση ή δυνατότητα upgrade). Η παλιά έκδοση δεν πωλείται εδώ και αρκετό καιρό στο Steam, αλλά όπως ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις όσοι την είχαμε αγοράσει από εκεί, μπορούμε ακόμα να την κατεβάσουμε/παίξουμε.
aliakas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 άλλο ένα αγαπημένο game σε remaster να δούμε τι θα πρώτο παίξουμε
labrosviz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Πραγματικά υπέροχο παιχνίδι...πολύ σημαντικό για εμένα που επιτέλους θα υποστηρίξει τα controllers...το έχω τερματίσει τουλάχιστον 5 φορές...νομίζω ότι ήρθε η ώρα για άλλη μια....
Sakiz105 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 To ειχα παιξει στο ps2.Πολυ ωραιο παιχνιδι.Αλλα ηταν wtf το τελος
zvarthangalos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ θυμάμαι το είχα φτάσει μέχρι την μέση περίπου και μετά για κάποιο λόγο δεν το συνέχισα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Είναι δύο συγκεκριμένα (και παρόμοια) sections με την Carla που ήταν κάπως ανυπόφορα. Επίσης θυμάμαι κάποια stealth sections και ένα φράχτη που έπρεπε να σκαρφαλώσεις που ο χειρισμός -τουλάχιστον με τις κινήσεις του mouse- δεν βοηθούσε πολύ. Αν και η συνολική μου εικόνα για το παιχνίδι είναι θετική (και μάλλον πολύ καλύτερη από αυτή που έχω για τους επόμενους τίτλους του Cage), το παιχνίδι δείχνει ότι έδωσαν πολύ περισσότερη έμφαση στην αρχή της ιστορίας και στην οργάνωση του gameplay εκεί, παρά στο υπόλοιπο κομμάτι. Και κατά συνέπεια είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον στην αρχή παρά αργότερα.
ektelion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 OMG, ο φράκτης! Από τα πιο frustrating σημεία που έχω δει σε βιντεοπαιχνίδι. Δεν καταλάβαινα καν γιατί έχανα θυμάμαι. And I remember the day, when you left for Santa Monica...
Tobajara Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 το παιχνίδι δείχνει ότι έδωσαν πολύ περισσότερη έμφαση στην αρχή της ιστορίας και στην οργάνωση του gameplay εκεί, παρά στο υπόλοιπο κομμάτι. Και κατά συνέπεια είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον στην αρχή παρά αργότερα. Είχαν μεγάλα προβλήματα με τη χρηματοδότηση και τη διάρκεια της ανάπτυξης, οπότε έπρεπε να το τελειώσουν όπως όπως. Για αυτό το λόγο η ιστορία γίνεται αχταρμάς και ακαταλαβίστικη προς το τέλος. Η γνωστή κατάρα εκείνης της εποχής, που είχε πάρει στο λαιμό της πολλά εξαιρετικά κατά τα άλλα παιχνίδια. Με λίγο ψάξιμο στο νετ υπάρχουν πολλά σχετικά άρθρα, γιατί το Fahrenheit είχε αγαπηθεί πολύ.
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Εξαιρετικο παιχνίδι εκείνης της εποχής! Αν και όπως είπαν και οι πιο πάνω η αρχή ήταν εκπλητκική αλλά όσο πήγαινες προς το τέλος χειροτέρευε αρκετά!Θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν ένα remake/restore απο την μέση και μετά της ιστορίας αλλά δεν νομίζω να γίνει ποτέ κατι τετοιο. Βέβαια δεν θα ξεχάσω ποτέ την σωλήνα που έπρεπε να ανέβεις για να πας στο σπίτι της Carla, απειρα fail attemts αλλά και ο φράχτης... Θα το τιμήσω σίγουρα για να θυμηθώ και τα παλιά!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ναι αλλα σωστά remastered γιατί το RΕ για παράδειγμα ήταν λίγο lazy...και μετά RDR, SH1, BOD, κτλ κτλ
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Παιχνιδούμπα! Τέτοιες κυκλοφορίες σε remaster είναι ευπρόσδεκτες.
mathsrule Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Grim Fandago, Fahrenheit - Indigo prophecy --> τσεκ. Μας μένουν: Star Wars Knights of the Old Republic Max Payne 1, 2 Hitman Morrowind Indiana Jones (τα παλιά Adventure παιχνιδάκια). 2
Tmark Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Περαστικα σ αυτον που θα πιασει για remaster το Morrowind.. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα