georrrr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το Xiaomi Hongmi Note 4G, είναι πολύ καλύτερο από το Asus. Έχει μεγαλύτερη μπαταρία, έχεις μεγαλύτερη ελληνική υποστήριξη για το MIUI. Το κινητό το είχα πάρει για να το έχω σαν δεύτερο και μου το πήρε η γυναίκα μου, που της άρεσε πάρα πολύ (πριν της είχα πάρει ένα Lenovo K900). To Xiaomi είναι 4G, το Asus όχι, έχει καλύτερο επεξεργαστή, κάμερα. Κατ' εμέ είναι λάθος επιλογή το Asus, ανάμεσα σε αυτά τα δύο. PS. Ορίστε και ένα συγκριτικό. Καλησπέρα γιατρέ(ελπίζω να μου επιτρέπεις τον χαρακτηρισμό ), πως σου φαίνεται το Lenovo A8 806 http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html ? Ευχαριστώ
maddoctor Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα γιατρέ(ελπίζω να μου επιτρέπεις τον χαρακτηρισμό ), πως σου φαίνεται το Lenovo A8 806 http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html ? Ευχαριστώ Παθολόγος είμαι..... Η Lenovo είναι αξιόπιστη εταιρεία και την εμπιστεύομαι. Το κινητό είναι πολύ καλό, οπότε εάν σου αρέσει, χτύπα το. Σαν αντιπρόταση έχω μόνο να σου πω το Xiaomi Note 4G, 5$ παραπάνω από το ίδιο μαγαζί, 0.5 ίντσες παραπάνω, που το πήρα πρόσφατα και το κράτησε η γυναίκα μου.... 1
georrrr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Παθολόγος είμαι..... Η Lenovo είναι αξιόπιστη εταιρεία και την εμπιστεύομαι. Το κινητό είναι πολύ καλό, οπότε εάν σου αρέσει, χτύπα το. Σαν αντιπρόταση έχω μόνο να σου πω το Xiaomi Note 4G, 5$ παραπάνω από το ίδιο μαγαζί, 0.5 ίντσες παραπάνω, που το πήρα πρόσφατα και το κράτησε η γυναίκα μου.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την αμεσότητα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα