Προς το περιεχόμενο

Hogmi Vs Zenfone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω δώρο ένα οικονομικό android απο έξω σε άτομο που η κύρια χρήση θα είναι πολλά βιντεάκια και πολλά social media. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει και να μην lagarei σε καμία περίπτωση.

Πιο από τα μοντέλα του τίτλου να προτιμήσω; Το zenfone που έχει διπύρηνο θα τα καταφέρει καλά στους τομείς που με ενδιαφέρουν;

Δημοσ.

http://www.minideal.net/catalogsearch/result/?q=Zenfone+5

μην ξεχασεις να τους γραψεις,τι πρεπει να ειναι εγκατεστημενο,χωρις κινεζικες εφαρμογες,με playstore κτλ.

Αυτό εξυπακούεται όποιο και να πάρω. Copy paste από τα σχόλια κάποιου Έλληνα από κάτω. ;)

Δημοσ.

δες και αυτο

http://www.merimobiles.com/

ΠΟΤΕ merimobiles! Στέλνει μεταχειρισμένα κινητά, εμένα μ' έχει κοροϊδέψει! Το vickmall είναι πολύ αξιόπιστο μαγαζί, κοίτα εκεί. Όσο για κινητό, το zte v5 Red Bull 2gb ram είναι πολύ καλό ή σαν εταιρεία προτείνω Xiaomi, ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτεις.

• Like 1
Δημοσ.

εχω το Zenfone 5 εδω και 7 μηνες.  με Z2560-2gb Ram-8gb χωρητικοτητα.  

ειμαι υπερευχαριστημενος, γιατι το τηλ. απλα δεν κολλαει πουθενα...!! 

ομως εχει και μερικα μειονεκτηματα, οπως η σχετικα μικρη και ΜΗ αποσπωμενη μπαταρια....!

αν χρησιμοποιεις εντατικα το κινητο, με wifi-BT-Gps-3G, ανοικτα καθε μερα, δεν  θα την βγαλεις την μερα...!

αλλα σε ποιοτητα, και software συγκρινεται ΜΟΝΟ με κορυφαια κινητα...!  

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά.

Μάλλον zenfone και μάλλον minideal καταλήγω.

Το Xiaomi Hongmi Note 4G, είναι πολύ καλύτερο από το Asus. Έχει μεγαλύτερη μπαταρία, έχεις μεγαλύτερη ελληνική υποστήριξη για το MIUI. Το κινητό το είχα πάρει για να το έχω σαν δεύτερο και μου το πήρε η γυναίκα μου, που της άρεσε πάρα πολύ (πριν της είχα πάρει ένα Lenovo K900). To Xiaomi είναι 4G, το Asus όχι, έχει καλύτερο επεξεργαστή, κάμερα. Κατ' εμέ είναι λάθος επιλογή το Asus, ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

PS. Ορίστε και ένα συγκριτικό.

Δημοσ.

Το Xiaomi Hongmi Note 4G, είναι πολύ καλύτερο από το Asus. Έχει μεγαλύτερη μπαταρία, έχεις μεγαλύτερη ελληνική υποστήριξη για το MIUI. Το κινητό το είχα πάρει για να το έχω σαν δεύτερο και μου το πήρε η γυναίκα μου, που της άρεσε πάρα πολύ (πριν της είχα πάρει ένα Lenovo K900). To Xiaomi είναι 4G, το Asus όχι, έχει καλύτερο επεξεργαστή, κάμερα. Κατ' εμέ είναι λάθος επιλογή το Asus, ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

PS. Ορίστε και ένα συγκριτικό.

Δεν είναι για εμένα γιατρέ. Για δώρο είναι. Το zenfone είναι και πιο φθηνό και όχι τόσο μεγάλο στο χέρι όσο το note. Είναι και unibody και designατο. Θα ταιριάξει γάντι για εκεί που προορίζεται. Εμένα με ενδιέφερε να κάνει τα απαραίτητα χωρίς κόλλημα, όχι να είναι το απολύτως καλύτερο. Αν διάλεγα για εμένα θα έβαζα άλλα κριτήρια. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...