SoTiRiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 επειδη ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω το outlook ,μεχρι τωρα ειχα το express, χαθηκα λιγο με τις απειρες επιλογες που εχει. βασικα δεν μπορω να καταφερω να το κανω να μου ανοιγει (σωνει) attach file τα οποια απο οτι ειδα ειναι στο level 1 οπως τα λεει. στο level 1 ειναι ενα σωρο καταληξεις,ουτε url δεν αφηνει να ανοιξω και γενικα αρχεια υποπτα για ιους. ομως εγω scannaro τα email μα τον norton και στο φιναλε θελω να μπορω να τα βλεπω και να τα ανοιγω,πως γινετε αυτο? (στο level 2 ηθελα να ηξερα τι αρχεια εχει) επισης ενω εχω βαλει στο encoding greek (iso or windows) σε μερικα email (παραδειγμα της insomnia) δεν φαινοται τα ελληνικα αλλα "κινεζακια", σε αλλα email με ελληνικους τιτλους που δεν φαινοντουσαν πριν (πχ του awmn) τωρα φαινονται.
damdim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Για το πρώτο ανοίγεις το regedit και στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Security δημιουργείς ένα string value με όνομα Level1Remove και βάζεις στην τιμή τις επεκτάσεις που θες να ξεκλειδώσεις π.χ. exe;vbs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.