Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μπει κανα δυο φορες στο τρυπακι, αλλα ειναι way too huge μου φαινεται. ισως στο μελλον το παρω αποφαση. για Sec...

Δημοσ.

Στο ccie επειδη αυτός που θα το κυνηγησει έχει ήδη μια καλή δουλεια παιζονται και αρκετά οικονομικά οφέλη ή μη. Ειναι δεδομένο ότι για να το κυνηγησει κάποιος πρεπει να κανει μια αρκετά μεγάλη επένδυση για εξοπλισμο και εξεταστρα, όπως και να δαπανησει πολυ χρόνο, το ερώτημα ειναι αν θα έχει αμεσα καποιο όφελος, αν θα μπορει δλδ να διαπραγματευτει το μισθό του βασει ccie. 

Δημοσ.

νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει απαραίτητη επένδυση για εξοπλισμό, με τα IOU που κυκλοφορούν .. και για switching practice.

το κόστος είναι υψηλό για εξέταση και ίσως για practice labs σε κάποια εταιρεία βέβαια αλλά δεν το θεωρώ απαγορευτικό αν διαβάσεις μόνος σου.

τώρα για το αν πληρώνεται... προσωπικά πιστεύω ότι θα πληρωθεί σε βάθος χρόνου

α και μην νομίζεις ότι οποίος το κυνηγήσει θα έχει απαραίτητα και δουλειά.... ποσό μάλλον καλή

Δημοσ.

νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει απαραίτητη επένδυση για εξοπλισμό, με τα IOU που κυκλοφορούν .. και για switching practice.

το κόστος είναι υψηλό για εξέταση και ίσως για practice labs σε κάποια εταιρεία βέβαια αλλά δεν το θεωρώ απαγορευτικό αν διαβάσεις μόνος σου.

τώρα για το αν πληρώνεται... προσωπικά πιστεύω ότι θα πληρωθεί σε βάθος χρόνου

α και μην νομίζεις ότι οποίος το κυνηγήσει θα έχει απαραίτητα και δουλειά.... ποσό μάλλον καλή

Γι' αυτό υπάρχει το εξωτερικό.

Δημοσ.

Στο ccie επειδη αυτός που θα το κυνηγησει έχει ήδη μια καλή δουλεια παιζονται και αρκετά οικονομικά οφέλη ή μη. Ειναι δεδομένο ότι για να το κυνηγησει κάποιος πρεπει να κανει μια αρκετά μεγάλη επένδυση για εξοπλισμο και εξεταστρα, όπως και να δαπανησει πολυ χρόνο, το ερώτημα ειναι αν θα έχει αμεσα καποιο όφελος, αν θα μπορει δλδ να διαπραγματευτει το μισθό του βασει ccie. 

συνηθως τα πληρωνουν εταιριες.

οπως και να εχει και σαν επενδυση ειναι καλη γιατι μπορεις να "νοικιασεις" το πτυχιο σου σε καποια εταιρια που το χρειαζεται για partnership. ειδικα τωρα που γινεται EOS το silver οποτε ολοι θα πανε ειτε για gold (4 ccie) ειτε για specializations (ενα ccie για καθε section), θα μετραει πολυ. νοικιαζεις το πτυχιο σου και δε σε ενοχλουν ποτε... δεν ειναι κακο.

Δημοσ.

Εχουν τοσους πακιστανους και ινδους να επινοικιαζουν ccie που αξιζει μονο αν εργαζεσε σε καποια μεγαλη εταιρια με καλο μισθο να ασχοληθεις σοβαρα...

Δημοσ.

λίγο ισοπεδωτική η απάντηση σου fsbmaniac 

με αυτή την λογική μην ασχοληθεί κανείς με τίποτα...υπάρχουν τόσοι άλλοι που έχουν ασχοληθεί πιο πριν από εσένα...

Δημοσ.

στην ελλαδα απο οσο ξερω δεν ισχυει αυτο. εξω δεν ξερω.

αν εχεις το χαρτι, θα βρεις καποιον να το επινοικιασεις, σε περιπτωση που δε θελεις να ασχολεισαι και το βλεπεις απλα σαν ενα side-income...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...