PavlosSage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες 3 μέρες, έχοντας ανοιχτό μόνο κάποιο browser για Internet, η χρήση της CPU μου είναι μονίμως στο 98-100%! Στο ποντίκι εμφανίζεται συνεχώς το κυκλάκι από δίπλα, που σημαίνει ότι κάτι επεξεργάζεται ή προσπαθεί να φορτώσει όλη την ώρα. Η επίδοση του υπολογιστή μου έχει πέσει κατακόρυφα και δεν ξέρω από τι είναι. Είναι ίσως κάποιο πρόβλημα του επεξεργαστή (CPU);
EllhnasEll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Να αναφέρεις όμως ποιον επεξεργαστή έχεις και αν είναι σε λάπτοπ ή σε πύργο.
PavlosSage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Σε σταθερό είναι ο Core 2 Duo E7600 http://prntscr.com/5wnsji
EllhnasEll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τι να πω δεν ξέρω, θα σου πουν οι ειδικοί. Για καλό και για κακό δες αν είναι καλά η ψήκτρα βαλμένη και αν έχεις καιρό να αλλαξεις πάστα άλλαξε. Κάνε επίσης και κανά scan για κανά ιό.
8elwADSL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Πήγαινε στις διεργασίες και δες ποια τον χρησιμοποιεί.
PavlosSage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τι να πω δεν ξέρω, θα σου πουν οι ειδικοί. Για καλό και για κακό δες αν είναι καλά η ψήκτρα βαλμένη και αν έχεις καιρό να αλλαξεις πάστα άλλαξε. Κάνε επίσης και κανά scan για κανά ιό. Δεν υπάρχουν λεφτά για ειδικούς τέτοιες εποχές.. Τσέκαρα και για ιό αλλά τίποτα.. Θα τσεκάρω τη ψύκτρα και τη πάστα.. Πήγαινε στις διεργασίες και δες ποια τον χρησιμοποιεί. Το σύστημα..
EllhnasEll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ειδικούς εννοώ τους ειδικούς του forum χαχα
8elwADSL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Το σύστημα.. Για βάλε ενα screenshot από τον task manager σου που να φαίνονται όλες οι διεργασίες. 1
BabisTs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Το σύστημα.. Για βάλε ενα screenshot από τον task manager σου που να φαίνονται όλες οι διεργασίες. κανε scan με malwarebytes+1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα