Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

ψαχνω τηλεφωνικο κεντρο για να καλυψω τρεις γραμμες...γνωριζετε καποιο που να εχει και ευκολο προγραμμα για να το στησω??πρπει να συνδεσω και υπολογιστη για να το στησω?

Δημοσ.

γιατι ειδη υπαρχουν αυτες οι γραμμες στο χωρο και το προηγουμενο κεντρακι καικε απο κεραυνο... :shifty:

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ!!! :-)  αλλα δεν καταλαβαινω ποιο απο αυτα συνδεονται με υπολογιστη για να κανω τις αναγκαιες ρυθμισεις οπως για παραδειγμμα ηταν καποτε το fritz box..???

Δημοσ.

asterisk + B400P + ενα χαμοpico  .  και γαμώ τα greeklish

αν οι γραμμές δεν είναι isdn θες άλλη κάρτα

αν είναι pstn πέτα τη μία κάνε isdn τις 2 που έχεις και βάλε την B200P να σου βγει πιο φθηνά  ! 

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ!!! :-)  αλλα δεν καταλαβαινω ποιο απο αυτα συνδεονται με υπολογιστη για να κανω τις αναγκαιες ρυθμισεις οπως για παραδειγμμα ηταν καποτε το fritz box..???

τα περισσοτερα τηλεφωνικα κεντρα συνδεονται με υπολογιστη ειτεμε σειριακη ειτε με usb ειτε με ethernet για να κανεις τις ρυθμισεις.καποιες απλες ρυθμισεις γινονται και απο την master κονσολα.καποιοι αλλοι φτιαχνουν pc και τα κανουν τηλεφωνικα server.πχ ενας εφτιαχνε τα hp τα microserver και τα κανε τηλεφωνικα.panasonic καλα αλλα αρκετα ακριβα συν οτι σε καποια δεν υπαρχουν προσθηκες αν αποφασισεις να αλλαξεις κατι.σε καποια αλλα γινεται αλλα παλι ανεβαινει το μαρουλι.

Δημοσ.

αν θέλεις ρίξε και μια ματιά στα AUERSWALD, εγώ έβαλα ενα τετοιο στο γραφείο και κάνει παπάδες.

αν σε ενδιαφέρει η εταιρεία που μας το έβαλε λέγετε LTCOM

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα,

αν εχω για παραδειγμα 4 τηλεφωνικες γραμμες και μια ειναι και φαξ και θελω να μοιραζονται σε εσωτερικες ποιο μοντελο να επιλεξω με ευκολη οσο ειναι δυνατον εγκατασταση???

Δημοσ.

Άσχετο, έκατσε στα χέρια μου από ένα office migration ένα σχετικά παλιούτσικο αλλά αξιόπιστο Panasonic TDA-15 (TDA15E) σε περίπτωση που ενδιαφέρει κανέναν.

Υ.Γ. Δε το χαρίζω, αλλά δε πρόκειται και να το χρειαστώ κιόλας.

Δημοσ.

ωραιο φαινεται αλλα εγω χρειαζομαι για τηλεφωνικα καλωδια rj11 οχι ip.. οποτε μαλον χρειαζομαι αλλο κεντρο...αν δεν κανω λαθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...