billyfs7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια εχω το Samung Galaxy S3 και κυριολεκτικα σερνετε ... Και ετσι εδώ και καιρο ψαχνω να βρω κάποιο καινούριο smartphone... Το κινητο το χρησιμοποιω παρα πολύ θα ελεγα καθημερινός κυριως για πλοηγηση στο internet (facebook, instagram, youtube κ.λπ.) αλλα και για να παιζω παιχνίδια... Ειμαι αναμεσα στο Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy A5, Lg G2 και LG G3 S. Τα εχω δει όλα από κοντα εκτως από το Samsung Galaxy Note 3 Neo αλλα εχω δει και εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες το Note 3 το κανονικο και με βολευε οποτε μαλλον δεν θα εχω θεμα (εχω και μεγαλα χερια σχετικα). Επισης γουστάρω την ολη φαση με το S Pen αλλα δεν μου είναι και απολυτως απαραιτητο Περιμενω απαντησεις.... Θα του βαλω πανω κατω τα ιδια apps με αυτά του S3 οποτε αν θελετε σας τα λεω..... Επισης θελω μια ανετη εμπειρια χρησης και καλη πανω από όλα χωρις κολληματα και μια αρκετα μεγαλη διαρκεια μπαταριας (τουλάχιστον μια μερα) Περιμενω απαντησεις σας συντομα.... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2015 από billyfs7
GianniSM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Έχεις βάλει μεγάλο εύρος τιμών. Το G3 S βγαίνει εκτός, αλλά μέσα μπαίνει το κανονικό G3. Αν θες μεγάλη οθόνη σε αυτά τα χρήματα μάλλον αυτό πρέπει να ναι η επιλογή σου, με μικρότερη και πιο οικονομικό το G2. To A5 το αφήνω εκτός, προτιμώ το Ζ2 παρά αυτό.
billyfs7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δινω το πολύ 399 ευρω..... To A5 παροτι μου αρεσε και εγω καταλαβα ότι είναι αρκετα αδυναμο... Το G3 πολύ ακριβο, το G3S και αυτό αδυναμο, αρα μου μενουν το Note 3 Neo και το G2 ποιο από τα δυο ?? Eπισης αν εχετε καποια προταση για καποιο άλλο πειτε μου
GianniSM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δινω το πολύ 399 ευρω..... To A5 παροτι μου αρεσε και εγω καταλαβα ότι είναι αρκετα αδυναμο... Το G3 πολύ ακριβο, το G3S και αυτό αδυναμο, αρα μου μενουν το Note 3 Neo και το G2 ποιο από τα δυο ?? Eπισης αν εχετε καποια προταση για καποιο άλλο πειτε μου To G3 311 είναι στο σκρουτζ. Μια χαρά μέσα στο μπάτζετ σου είναι
billyfs7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αυτό δεν το ειχα δει......... Πισατευω δεν θα εχω θεμα αν το παρω από εκεινο το μαγαζι !!! εε ?? http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=873'
GianniSM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει νήμα για τα σκρουτζομάγαζα και από όσο έχω διαβάσει για το συγκεκριμένο δεν ακούστηκαν και τα καλύτερα. Το kaizerstore αντίθετα έχει πολύ καλή φήμη. Εγώ προσωπικά έχω το συγκεκριμένο τηλ εδώ και 2 μήνες και είμαι ακόμα στον μήνα του μέλιτος, ερωτευμένος μαζί του
Tragic! Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Για να προτιμαει ο Μουστακαλής από πάνω SONY το G3S πρέπει να ναι εντελώς για τον φουτσο καβάλα. Μακριά λοιπόν. Το G2 πολύ καλό για τα χρήματα του αλλα αφού ανεβαίνεις προτίμησε κάτι πιο καινουργιο/ποιοτικότερο /ταχυτερο/καλύτερο. Το Note3 neo παρα πολύ καλό. Όσο για το A5 μην πας να κάνεις τόσο κακό στον εαυτό σου.. 1
GianniSM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Το tragic πάει για την όραση σου; επειδή το απέρριψα χωρίς συζήτηση...πρότεινα τον έρωτα μου χεχε
billyfs7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Παιδδια ευχαριστω πολύ, παρήγγειλα το Lg G3 από http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/b159c9e230f5a82658f0ce5e7520559e/4870-46297.html To πηρα από εκει επειδή το μαγαζι είναι διπλα μου, και εχει και μια Α' φημη.
billyfs7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δεν το πηρα από αλλού επειδή τα περισοοτερα ειχαν το ασπρο και το χρυσο και εγω ηθελα μαυρο
GianniSM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλορίζικο, αλλά ακριβά το πήρες. Θα το ευχαριστηθείς πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα