Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω στα χερια μου ενα pc με τα εξης

msi k8n platinum

amd athlon μοντελο δεν θυμαμαι ακριβως

1gb (2x 512)

sapphire radeon x1600

samsung spinpoint

O συγκεκριμενος ηταν με windows XP. Εκτος οτι κολλουσε το συμπαν, πεταγε και bsod. Εδω ειμαστε λεω. Σαν πρωτη λυση πηγα να εγκαταστησω μια διανομη linux να σιγουρευτω οτι δεν εχει hardware προβλημα επειδη βαριεμαι να ψαξω αν εφταιγαν τα XP.

Mε το που πανω να εγκαταστησω την διανομη, με το που παταω next εκει που ειναι να βαλεις ονομα, kernel paniiiic! Παει το μυαλο μου σε hardware.

σκληρος-->τεσταρισμενος με hd sentinel 100% επιδοση 96% υγεια.

μνημες-->memtest για κανα μισαωρο (κακως τοσο λιγο)..μου εβγαλε δεν βρεθηκαν errors

Αλλαξα καρτα γραφικων, δεν εφταιγε αυτη. Αλλαξα sata καλωδιο, τα ιδια. Αλλαξα καλωδιο ρευματος σκληρου, τα ιδια. Αλλαξα σκληρο, επισης τα ιδια. Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι να κανω reseat τις μνημες. Τι λετε?

Δημοσ.

Καλησπερα. Επεστρεψα με αποτελεσματα. Δεν βλεπω να φταινε οι μνημες. Εβαλα το καθε dimm ξεχωριστα. 12 ωρες το ενα και 4 το αλλο χωρις κανενα error. Το τεστ το εκανα με το memtest86+. Επισης ειδα το memtest86 και μερικοι το θεωρουν καλυτερο και βρισκει errors που το + δεν βρισκει. Τι λετε?

Δημοσ.

δοκιμασε το συστημα με μια - μια τις μνημες, και δες αν δουλευει -αναλογικα- καλα.  εαν καποια απο τις 2 εχει θεμα, θα κολλησει το συμπαν..!!

Δημοσ.

Δοκιμασα live και λειτουργουσε κανονικα. Με το που πηγα να κανω εγκατασταση την διανομη, απο ενα σημειο και μετα μου πεταει kernel panic.

Δημοσ.

msi k8n platinum, εγω με κ8n sli platinum , με a64 3200+ kai 3500+, την είχα αλλάξει 3 ναι 3 φορές πάντα έφταιγε η μητρική, απο τότε θες δικιά μου ιδιοτροπία  ΠΟΤΕ M S I ούτε και να μου την χάριζαν

Δημοσ.

msi k8n platinum, εγω με κ8n sli platinum , με a64 3200+ kai 3500+, την είχα αλλάξει 3 ναι 3 φορές πάντα έφταιγε η μητρική, απο τότε θες δικιά μου ιδιοτροπία  ΠΟΤΕ M S I ούτε και να μου την χάριζαν

δεν  ειναι λογος αυτος να απορριψεις μια εταιρια...!!!! 

κι εγω ειχα μια Κ8Ν Sli επι 1,5 χρονο συνεχως ανοικτη, αλλα δεν εβγαλε κιχ...!!!  τι παει να πει αυτο..? 

και τωρα παλι MSI εχω στο HTPC και παλι 24/7 ανοικτο...!!!  

πως ξερεις, οτι δεν ηταν αλλος ο λογος που "εφυγαν"...?  ισως το ρευμα.....?  (υποθεσεις κανω)

Δημοσ.

NEWS. Προσπαθησα να εγκαταστησω αλλη διανομη. Mint xfce. Την περασε κανονικοτατα χωρις kernel panic. Ισως δεν επαιρνε την συγκεκριμενη διανομη και δεν ξερω τον λογο. Οση ωρα το εχω δουλεψει δεν εχει βγαλει το παραμικρο περιεργο. Δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο. Καταλαβα οτι μαλλον εχει hardware προβλημα γιατι ειχα βαλει πεντακαθαρα windows 7 και η θα εβγαζε bsod (ισως απο καποιον driver), η θα μου εβγαζε μετα το bios bootmgr is missing κατι τετοιο τελος παντων. Θα δειξει παιδες. Ελπιζω να ειναι ολα καλα. Σας ευχαριστω ολους ξεχωριστα για την βοηθεια. :)

Δημοσ.

δεν  ειναι λογος αυτος να απορριψεις μια εταιρια...!!!! 

κι εγω ειχα μια Κ8Ν Sli επι 1,5 χρονο συνεχως ανοικτη, αλλα δεν εβγαλε κιχ...!!!  τι παει να πει αυτο..? 

και τωρα παλι MSI εχω στο HTPC και παλι 24/7 ανοικτο...!!!  

πως ξερεις, οτι δεν ηταν αλλος ο λογος που "εφυγαν"...?  ισως το ρευμα.....?  (υποθεσεις κανω)

Γι' αυτό το λόγο και έγραψα ιδιοτροπία μου ΑΠΛΑ ετυχε ετσι και αλλιώς έχω αλλάξει και στείλει ΠΑΡΑ πολές μητρικές οι Asus και Αbit άντέξαν το περισσότερο ξύλο, Απο Ρεύμα πάντα τροφοδοτικό ακριβό και μονο ENERMAX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...