marduc812 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω βρεί κάποια share buttons τα οποία μου άρεσαν. Ξέρετε ποια είναι; Μπορώ αν κάνω custom share buttons να περάσω κάποιο μετρητή στο share?
Sudavar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Hallo, είναι κομμάτι του plugin Jetpack. Έχει πολλές λειτουργίες, είναι σαν βιβλιοθήκη δηλαδή. Αναζήτησε τα sharing buttons, πρώτα όμως κλείσε τα "κομμάτια" που ενεργοποιούνται αυτόματα με την εγκατάσταση του Jetpack, ή τελοσπάντων κοίταξε ποια θες και ποια όχι.Προσωπικά καιρό είχα ακουστά το Jetpack αλλά δεν το είχα δοκιμάσει. Από την στιγμή όμως που το έβαλα, δεν το αποχωρίζομαι, το έχω βάλει στα περισσότερα site που έχω
marduc812 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Hallo, είναι κομμάτι του plugin Jetpack. Έχει πολλές λειτουργίες, είναι σαν βιβλιοθήκη δηλαδή. Αναζήτησε τα sharing buttons, πρώτα όμως κλείσε τα "κομμάτια" που ενεργοποιούνται αυτόματα με την εγκατάσταση του Jetpack, ή τελοσπάντων κοίταξε ποια θες και ποια όχι. Προσωπικά καιρό είχα ακουστά το Jetpack αλλά δεν το είχα δοκιμάσει. Από την στιγμή όμως που το έβαλα, δεν το αποχωρίζομαι, το έχω βάλει στα περισσότερα site που έχω Ευχαριστώ πολύ. Έχω ένα θέμα χρησιμοποιώ το wordpress αλλά σαν πλατφόρμα δηλαδή δεν είμαι συνδεδεμένος στο wordpress.com έχω δικό μου χώρο. Πρέπει να κάνω εγγραφή στο wordpress.com? Γιατί μου ζητάει log in πρώτα. edit: Πρέπει υποχρεωτικά να κάνω λογαριασμό στο com. Το βρήκα! Σε ευχαριστώ πολύ!
dyrer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχουν και άλλες επιλογές εκτός του wordpress.com όπως αυτή του Share This με πρόσθετο για το WordPress
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα