Προς το περιεχόμενο

Share buttons για Wordpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω βρεί κάποια share buttons τα οποία μου άρεσαν. 

Ξέρετε ποια είναι;

y5Kybhe.png

Μπορώ αν κάνω custom share buttons να περάσω κάποιο μετρητή στο share?

Δημοσ.

Hallo, είναι κομμάτι του plugin Jetpack. Έχει πολλές λειτουργίες, είναι σαν βιβλιοθήκη δηλαδή. Αναζήτησε τα sharing buttons, πρώτα όμως κλείσε τα "κομμάτια" που ενεργοποιούνται αυτόματα με την εγκατάσταση του Jetpack, ή τελοσπάντων κοίταξε ποια θες και ποια όχι.

Προσωπικά καιρό είχα ακουστά το Jetpack αλλά δεν το είχα δοκιμάσει. Από την στιγμή όμως που το έβαλα, δεν το αποχωρίζομαι, το έχω βάλει στα περισσότερα site που έχω :)

Δημοσ.

Hallo, είναι κομμάτι του plugin Jetpack. Έχει πολλές λειτουργίες, είναι σαν βιβλιοθήκη δηλαδή. Αναζήτησε τα sharing buttons, πρώτα όμως κλείσε τα "κομμάτια" που ενεργοποιούνται αυτόματα με την εγκατάσταση του Jetpack, ή τελοσπάντων κοίταξε ποια θες και ποια όχι.

Προσωπικά καιρό είχα ακουστά το Jetpack αλλά δεν το είχα δοκιμάσει. Από την στιγμή όμως που το έβαλα, δεν το αποχωρίζομαι, το έχω βάλει στα περισσότερα site που έχω :)

Ευχαριστώ πολύ.

Έχω ένα θέμα χρησιμοποιώ το wordpress αλλά σαν πλατφόρμα δηλαδή δεν είμαι συνδεδεμένος στο wordpress.com  έχω δικό μου χώρο. Πρέπει να κάνω εγγραφή στο wordpress.com? Γιατί μου ζητάει log in πρώτα.

edit: Πρέπει υποχρεωτικά να κάνω λογαριασμό στο com. Το βρήκα! Σε ευχαριστώ πολύ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...