Προς το περιεχόμενο

Lenovo miix 3 10 64gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια χαρά,

gps δέκτη έχει?? για οff line χρηση ως gps.

Γενικά τα windows σε tablet βολεύουν?? 'Η τα android?? Σε θέμα εφφαρμογών.

Δημοσ.

Προφανως δεν ειναι προσφορα... auto lock θα γινει.

Είναι vfm μηχάνημα που η πολύ καλή τιμή του έπεσε κατά 20 ευρώ. Εγώ μια χαρά προσφορά το βλέπω.
Δημοσ.

Είναι vfm μηχάνημα που η πολύ καλή τιμή του έπεσε κατά 20 ευρώ. Εγώ μια χαρά προσφορά το βλέπω.

Δεν το ειπα επιθετικα. Πολυ πιθανον να ειναι vfm αλλα αυτο δε το κανει προσφορα. Στην ουσια ειναι 8% εκπτωση απο την τιμη που παιζει τον τελευταιο μηνα.

Δημοσ.

Πήγε στα 349 τώρα. Εγώ να πω πως θεωρώ μειώσεις της τάξης του 8-10% σε τεχνολογικό προϊόν καινούργιο που έχει ζήτηση και ειδικά από κάποιο κατάστημα που δεν χρεώνει μεταφορικά και έχει διαθεσιμότητα ότι ΕΙΝΑΙ προσφορά. Έχουμε φτάσει στο σημείο να λογίζουμε μόνο ως προσφορές το ξεστοκάρισμα (πολλές φορές σαβούρας), ανύπαρκτα σε διαθεσιμότητα προϊόντα (βλ. γερμανοσ, voda κτλ) και λάθος τιμές που δεν αναγνωρίζονται από τα καταστήματα. 

• Like 3
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Lenovo Miix 3 10-30 Wi-Fi
  • Οθόνη 10.1" Full HD με τεχνολογία IPS 
  • Μνήμη 64GB + Υποστήριξη MicroSD card
  • Θήκη Folio με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο
  • Microsoft Windows 8.1+ Office 365 (1 χρόνος δωρεάν συνδρομή)!

259,00€ 

Για να μη μπαίνει ο κόσμος χωρίς να ξέρει που οδηγεί το λινκ

• Like 7
Δημοσ.

Παιδια και εγω το αγόρασα πριν 2 βδομάδες!

Πραγματικά αξίζει 100% τα χρήματα του!

Windows 8.1 κανονικά (οχι τύπου portable windows, κανονικά windows σαν αυτα που έχουμε στο PC).
Εντάξει το πληκτρολόγιο είναι λίγο ψεύτικο, αλλα γενικά αξίζει πάρα μα πάρα πολυ!

Δημοσ.

<p>Τλκ ειναι το 32αρι η το 64αρι? στα χαρακτηριστικά αναφέρει 32 GB απο τα οποία ελεύθερα τα.... Κλπ... Τλκ τι ισχυει? σαν προσφορά πάντως λεει αν και στο Σκρουτζ μονο ενα κατάστημα εχει.</p>

Δημοσ.

Windows 8.1 κανονικά (οχι τύπου portable windows, κανονικά windows σαν αυτα που έχουμε στο PC).

Εντάξει το πληκτρολόγιο είναι λίγο ψεύτικο, αλλα γενικά αξίζει πάρα μα πάρα πολυ!

αυτο δεν το λες και καλό για ταμπλέτα... Κατά τα αλλα το μηχανάκι ειναι πολύ τζετ ειδικά για την τιμή του.

Δημοσ.

Σιγουρα μερικές φορές δεν είναι πολύ καλή λύση, αλλα προσωπικά μ'αρεσε πάρα πολυ που εω Full acceess σε Control Panel!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...