mariosraptor Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Δεν ξέρω την δική σας εμπειρία από την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρεία. Αλλά θεωρώ πως είναι κάκιστη. Οι άνθρωποι αυτοί είναι απαράδεκτοι. Θα γράψω αυτά που γράφω γιατί αν δεν βρω μια λύση και με το ΊΝ.ΚΑ. τότε θα καταφύγω σε μήνυση. Είχα προβλήματα και στο παρελθόν με το σέρβις της εταιρείας αλλά αυτό τα ξεπερνά όλα. Έχω στείλει ένα S4 για επισκευή λόγω ξεφλουδισματος στο περιβλημα. οι άνθρωποι αρνούνται να το φτιάξουν και λένε πως το τηλέφωνο έχει κακομεταχειριστει. ΨΈΜΑ. Πάντα σε θήκη και ούτε μια πτώση. Τους καλώ και τους λέω πως δεν ισχύει αυτό που λένε αλλά και να ίσχυε δεν φτιάχνουν τη βλάβη αυτή εντός εγγύησης. Αλλά ο ένα ΨΈΜΑ. περίπου ένα μήνα πριν ένας φίλος μου έστειλε με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ίδιο κινητό και έκαναν αντικατασταση οθόνης και bezel. παρακαλώ όποιον έχει εμπειρία από αυτά για μια γνώμη η ακόμα και να δημοσιευτεί στο site. Πρέπει ή ετειρειες να σταματήσουν επιτέλους να βρίσκουν κάθε είδους φτηνή δικαιολογία για να μην ανταπεξερχονται στις υποχρεώσεις του για κινητά όχι τον 20 ευρώ αλλά για τα flagship τους. Ευχαριστώ.
AngelMobile93 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα Μάριε, είναι γνωστό πως οι περισσότερες εταιρίες δεν αναγνωρίζουν τις εξωτερικές φθωρές εντος της εγγύησης. Θέλω να πω, πως εκείνοι δεν γνωρίζουν πως χάλασε και γιατί χάλασε και αν εσύ λες την αλήθεια. εσύ μπορεί να έχεις όλα τα δίκια του κόσμου αλλά η samsung και η καθε samsung δεν γνωρίζει ο κάθε πελάτης της πως μεταχειρίζεται τις συσκευές της, οπότε σκέψου τι θα γινόταν αν κάθε ένας με σπασμένο-φθαρμένο περίβλημα πήγαινε και του το αλλάζαν... ελπίζω να με πιάνεις. Ο φίλος σου πολύ πιθανό να πλήρωσε τη συγκεριμένη βλάβη, μου φαίνεται απίθανο να του το κάλυψε η εγγύηση. Η εγγύηση συνήθως καλύπτει βλάβες εσωτερικές για τις οποίες δεν ευθύνεσαι εσύ. Ουκ ολίγες φορές έχουν βγει στην αγορά ελλατωματικές συσκευές, εξ ου και γιατί υπάρχουν οι εγγυήσεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.
mariosraptor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλημερα. εντως εγγυησης καλυφθηκε. επειδη εχω εμπειρια απο σερβις, αυτο εκπιπτει στο πως ξυπναει καθε τεχνικος καθε μερα και σε ποιον θα πεσει. αλλα για το συγκεκριμενο θεμα εχει βουηξει ολο το ιντερνετ. γραψε samsung s4 bezel chipping. φυσικα μια συσκευη με πτωσεις και σπασμενα μερη φαινεται αμμεσα. αυτη εχει μονο ξεφλουδισματα χωρις χτυπηματα. ειδικα στο πανω μερος
AngelMobile93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αδερφέ σε πιστεύω και λυπάμαι για αυτήν την αντιμετώπιση... έχω ακούσει πολλά τελευταία για την SAMSUNG, αρνητικά κυρίως. Ένας ακόμη λόγος που δεν μετανιώνω καθόλου που δεν ασχολήθηκα τελικά με τη SAMSUNG και δεν αγόρασα κινητό της. Δεν σου κρύβω ότι ήμουν έτοιμος το καλοκαίρι να πάρω το S4... ήμουν μεταξύ LG G2 και S4, προτίμησα το G2 φυσικά. Εύχομαι να βγάλεις άκρη με το πρόβλημα αυτό. Και εννοείται πως στο μέλλον πρέπει να σκεφτείς πολύ πιο σοβαρά αν θα αγοράσεις ξανά κινητό της SAMSUNG.
manthos626 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Και γω Samsung δεν έχω πάρει ποτέ αλλά ένας φίλος μου που περνει συχνά κινητά έτυχε μερικά από αυτά να είναι Samsung δεν μου άρεσε κανένα και υποτίθεται καλά κινητά κολλάνε άσε που η οθόνες δεν με εντυπωσιακού καθόλου καλια είναι του iPhone 4 που είναι του 2011 και είναι καλύτερο κατά την γνώμη μου επίσης μου φέρεται παράξενο διπύρηνα της Samsung με τεράστια οθόνη είναι πάμφθηνα σκέψου τι ποιότητα κατασκευής θα έχουνε η γνώμη μου είναι ποτέ Samsung εκτός εάν στο μέλλον βελτιωθεί
kataramenos32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Και γω Samsung δεν έχω πάρει ποτέ αλλά ένας φίλος μου που περνει συχνά κινητά έτυχε μερικά από αυτά να είναι Samsung δεν μου άρεσε κανένα και υποτίθεται καλά κινητά κολλάνε άσε που η οθόνες δεν με εντυπωσιακού καθόλου καλια είναι του iPhone 4 που είναι του 2011 και είναι καλύτερο κατά την γνώμη μου επίσης μου φέρεται παράξενο διπύρηνα της Samsung με τεράστια οθόνη είναι πάμφθηνα σκέψου τι ποιότητα κατασκευής θα έχουνε η γνώμη μου είναι ποτέ Samsung εκτός εάν στο μέλλον βελτιωθεί Πο ρε φιλε πραγματικα ηθελα να ηξερα πως σκεφτεσαι και τι σκοπους εχεις για να λες αυτα που λες.Μια χαρα ειναι η Samsung καθως και οι συσκευες της απλα οχι ολες.Οσο για το θεμα του σερβις που ανεφερε o TS δεν ξερω σε ποιο πηγες παντως απο οσο ξερω τη smartec ειναι πολυ καλη και αξιοπιστη
manthos626 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε μου δεν ξερω εαν και δεν πιστευω να ειναι ολες η συσκευες ετσι αλιως θα ειχε φαληρισει γιατι απλουστατα κανενας δεν θα αγοραζε κινητο της παντος σε κινητα που πουλαει καταω απο 200 ευρω εχω παραπονα ασπουμε το κινητο samsung galaxy ace 2 που οταν προτοβηκε το αγορασε ο ξαδερφος μου να πω οτι μιλαμε για καινουργιο και οχι μεταχειρισμενο κολουσε πχ στο flappy bird εαν το παρατηρουσες παρα πολυ καθαρα θα εβλεπες οτι η σοληνες θα χαλανε πως να το πω δεν ξερω επρεπε να το δεις δεν λεω το s4 μια χαρουλα ειναι αλλα οπως ειπα ειναι γνωμη μου ενω με τν lg που δινει το lg g2 mini καινουργιο κανει 137 ευρω και δεν κολαει καθολου
kataramenos32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε μου δεν ξερω εαν και δεν πιστευω να ειναι ολες η συσκευες ετσι αλιως θα ειχε φαληρισει γιατι απλουστατα κανενας δεν θα αγοραζε κινητο της παντος σε κινητα που πουλαει καταω απο 200 ευρω εχω παραπονα ασπουμε το κινητο samsung galaxy ace 2 που οταν προτοβηκε το αγορασε ο ξαδερφος μου να πω οτι μιλαμε για καινουργιο και οχι μεταχειρισμενο κολουσε πχ στο flappy bird εαν το παρατηρουσες παρα πολυ καθαρα θα εβλεπες οτι η σοληνες θα χαλανε πως να το πω δεν ξερω επρεπε να το δεις δεν λεω το s4 μια χαρουλα ειναι αλλα οπως ειπα ειναι γνωμη μου ενω με τν lg που δινει το lg g2 mini καινουργιο κανει 137 ευρω και δεν κολαει καθολου Και εγω θεωρω σκουπιδια τα mid/low range κινητα της samsung αλλα δεν μπορεις να κρινεις μια εταιρια μονο απο αυτα.Στις ναυαρχιδες της μια χαρα τα παει.Απο εκει και περα συσκευες των 150-200€ τις βγαζουν μονο και μονο για να κοροιδευουν τον κοσμακη και να τις αγοραζει 1
GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το ότι παραμένει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής android έστω και με πεσμένες πωλήσεις δεν λέει κάτι; έλεος! είπαμε δεν είναι ότι ήταν, αλλά μην την βγάλουμε πως είναι και της σειράς...
AntiCambeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αλλο ομως το ποσο αξιοπιστο service εχει η Samsung και αν θα πρεπει να καλυπτει το ξεφλουδισμα και αλλο το οτι τα κινητα της "κολλανε" λογω touchwiz. Δεν γινεται να αποδειξει καποιος οτι το κινητο του ξεφλουδισε απο μονο του χωρις να το εχει κακομεταχειριστει.Δεν μπορεις να αποδειξεις οτι το ειχες σε θηκη. Εξαλου η Samsung δεν φημιζεται για την ποιοτητα κατασκευης της,το αντιθετο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα