Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ μια 1366χ768 για να αλλάξω σε ενα λάπτοπ αλλά θέλω να έχει καλές γωνίες θέασης και σχετικά καλά χρώματα.

Αυτη που φοράει το μηχάνημα είναι επιεικώς απαράδεκτη..

Εχω δεί στο laptopscreen.com το οποίο θεωρείται και αξιόπιστο αλλά δεν εχω ιδέα αν αξίζουν οι οθόνες του.

Εχει κανείς εμπειρία;

Γενικότερα κάποιος που να φέρνει ποιοτικές οθόνες για λάπτοπ είτε απο ebay είτε απο αλλού.

Οχι Ελλάδα φυσικά.

Δημοσ.

Αν βάλεις αλλη οθόνη το σημαντικότερο ειναι να λειτουργεί σωστά γιατι ορισμένες φορές δεν μπορείς να βάλεις οτι θέλεις και πρέπει να δεις επίσης αν αξίζει και απο θέμα χρημάτων

Δημοσ.

Αν βάλεις αλλη οθόνη το σημαντικότερο ειναι να λειτουργεί σωστά γιατι ορισμένες φορές δεν μπορείς να βάλεις οτι θέλεις και πρέπει να δεις επίσης αν αξίζει και απο θέμα χρημάτων

Το γνωρίζω είναι λίγο μπλέξιμο το θέμα αντικατάστασης οθόνης.

Δεν το ρισκάρω ωστόσο μιας και πάω σε ίδιας ανάλυσης οθόνη . Εαν πήγαινα για μεγαλύτερη ανάλυση θα ήθελα και συμβατή καλωδιοταινία πράγμα δύσκολο. (το έχω δοκιμάσει όμως χωρίς επιτυχία)

Οικονομικά αυτα δεν αξίζουν γενικότερα. Το κάνω επειδή δεν μπορώ άλλο με την συγκεκριμένη οθόνη. 

Κοντα στα 70-75 ευρώ πάει απο εξωτερικό. 

Επίσης το ebay είναι γεμάτο απο κακής ποιότητας ανταλλακτικές οθόνες και μεταχειρισμένες με καμένα πίξελ. Το λέω εκ πείρας.

Ακόμη και απο Ευρωπαίους πωλητές με 99.9 rating.

Δημοσ.

Aμφιβαλλω αν μπορεις να ανεβεις σε 1080 γιατι συνηθως είναι άλλο καλωδιο που ερχεται από την μητρικη. Αλλα κοιταξε το και πες μας.

Καλυτερα παρε καινουριο λαπτοπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...