mito1988 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αρκετά συχνά (ίσως και κάθε μέρα) παρατηρώ ότι δε λειτουργούν τα gestures και συγκεκριμένα στο κλείσιμο των εφαρμογών με τα δάχτυλα. Είναι σα να μην αναγνωρίζει και τα 5 δάχτυλα η οθόνη και απλά κάνει zoom in. Αν πατήσω το home button και ξαναμπώ στην εφαρμογή ξεμπλοκάρει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Επειδή προφανώς είναι θέμα bug μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει διορθωθεί μετά από τόσα updates. Έχω κάνει hard reset και restore αλλά δεν έφτιαξε...
sokratis11314 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το εχω παρατηρήσει και στο δικό μου iPad Air το κανει αρκετές φορές σε όλα τα gestures. Δεν ξέρω κάποιον τροπο για να διορθωθεί.
thodoris20s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Και το δικό μου το κάνει σε ipad mini. Μην ανησυχείτε είναι software bug θα διορθωθεί λογικά με τα επόμενα update.
mito1988 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Να που εισακούστηκαν οι προσευχές μας και βγήκε σήμερα το update! Επιτέλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα