Προς το περιεχόμενο

Sata για Mac Mini Late 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια λέω ν αναβαθμίσω το μαψ μινι moy.. μπορείτε να  μου προτείνετε τον ιδανικό  ssd δίσκο? εχω 4 gb ram και μου είπαν πως καλυτερα να αναβθμίσω τον δισκο σε ssd παρα τη μνήμη σε 8gb πχ..περιμένω γνώμες.. :-D

Δημοσ.

Παιδια λέω ν αναβαθμίσω το μαψ μινι moy.. μπορείτε να  μου προτείνετε τον ιδανικό  ssd δίσκο? εχω 4 gb ram και μου είπαν πως καλυτερα να αναβθμίσω τον δισκο σε ssd παρα τη μνήμη σε 8gb πχ..περιμένω γνώμες.. :-D

αν σκοπεύεις να αντικαταστάσεις τον  δίσκο συστήματος

με SSD να ξέρεις πως λόγω Trim Suppοrt θα πρέπει να πάρεις ή OWC δίσκο (που η εταιρεία ισχυρίζεται πως δε χρειάζεται Trim) ή να πάρεις άλλης εταιρείας και να πρέπει να  έχεις εγκατεστημένο πρόγραμμα που να ενεργοποιεί εκείνο το Trim όπως το Trim Enabler (με το πρόγραμμα αυτό βέβαια θα έχεις και κάποιες επιπτώσεις βασικά σε περίπτωση crash ή PRAM Reset)

μιλάμε πάντα στην περίπτωση που βρίσκεσαι στο OS X Yosemite και όχι σε παλαιότερη έκδοση OS

Δημοσ.

Αυτο δε το ξερα καθόλου φίλε μου..νόμιζα πως βαζεις τον συμβατο δισκο και εισαι οκ....(είμαι και σε yosemite..) oiOWC εχουν μγάλη διαφορα απο τους αλλους δισκουσ?

Δημοσ.

Αυτο δε το ξερα καθόλου φίλε μου..νόμιζα πως βαζεις τον συμβατο δισκο και εισαι οκ....(είμαι και σε yosemite..) oiOWC εχουν μγάλη διαφορα απο τους αλλους δισκουσ?

όταν λες διαφορά τι εννοείς?

σε ταχύτητα ή σε χρήματα?

η OWC βγάζει κάλους δίσκους και σε κάλες τιμές..(στο εξωτερικό πάντα!)

πάντως υπάρχουν και κάποιοι που βάζουν δίσκους άλλων εταιρειών αγνοώντας το Trim

υπάρχει ένα μεγάλο debate To Trim or not to Trrim βασικα :D

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις και μη apple ssd, ενεργοοιώντας το τριμ από την εφαρμογή trim enabler και έχοντας υπόψη το http://www.cindori.org/trim-enabler-and-yosemite/

Ετσι έχω το δικό μου με ssd Samsung.

Εδώ και τρεις μήνες δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Σίγουρα χρειάζεται μια αυξημένη προσοχή μιας και απενεργοποιείς μέτρο ασφάλειας.

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις και μη apple ssd, ενεργοοιώντας το τριμ από την εφαρμογή trim enabler και έχοντας υπόψη το http://www.cindori.org/trim-enabler-and-yosemite/

Ετσι έχω το δικό μου με ssd Samsung.

Εδώ και τρεις μήνες δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Σίγουρα χρειάζεται μια αυξημένη προσοχή μιας και απενεργοποιείς μέτρο ασφάλειας.

βεβαιως

στην περίπτωση reset PRAM όμως θα χρειαστεί να περάσει κάποιες εντολές στον Terminal θα πρέπει να το έχει υπόψη αυτό 

Δημοσ.

Ποιο σημαντικο ειναι να μεγαλωσεις την μνημη ραμ. Αφου το κανεις αυτο μετα ασχωλισου με τον σκληρο.

Ο SSD θα σε βοηθησει να φορτωνεις ποιο γρηγορα προγραμματα που απαιτουν χρηση σκληρου δεν θα βοηθηση προγραμματα που απαιτουν κυριως την μνημη του υπολογιστη σου (πχ για HD videos απο youtube)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...