nokiamaniac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα.συγγενικο μου πρόσωπο εχει επιδότηση 180 ευρώ από Vodafone.δε θέλει να βάλει πάνω από είκοσι ευρώ στο υπάρχον ποσό.τι κινητό να πάρει που να ειναι και καλό και να εχει χαμηλό sar;
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Να βάλει αυτό το ποσό σαν έκπτωση παγίου και να δώσει τα 180 (ή όσα θέλει) να πάρει κινητό από skroutομαγαζο. 2
siracos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Άκου τον arc και κάνε τον λογαριασμό και μόνος σου. Θα δεις ότι οι τιμές που έχει η VODAFONE στο κατάστημά της είναι υπερβολικές και δεν συμφέρει αγορά από εκεί . Είμαι χρόνια πελάτης της VODAFONE και ποτέ δεν έχω πάρει επιδότηση για συσκευή επειδή όσες φορές το κοίταξα δεν συμφέρει. Μόνο στις εκπτώσεις αν βγει τίποτα καλό κοίταξε τους.
cmour79 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 moto g 2014, με το 20ρικο που θα συμπληρώσει απο πλαίσιο ή κωτσο. διαφορά απο skroutzoμαγαζα ~30€.
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Να βάλει αυτό το ποσό σαν έκπτωση παγίου και να δώσει τα 180 (ή όσα θέλει) να πάρει κινητό από skroutομαγαζο. Αυτό ακριβώς. Στην ουσία αν πάρεις κινητό από αυτούς με την επιδότηση δεν έχεις επιδότηση. Πουλάνε ακριβότερα από τον ανταγωνισμό οπότε στην ουσία χάνεις τα χρήματα σου μιας και μπορείς να τα βάλεις στο πάγιο και να αγοράσεις συσκευή από κάποιο μικρό κατάστημα στο Scroutz.
maddoctor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Στο Πλαίσιο, τουλάχιστον παλιά, μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση από vodafone. Εάν ισχύει ακόμα, πάρε το Moto G.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα