Προς το περιεχόμενο

Recovery Disk για Windows 8.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχει ξανασυζητηθεί κάποια στιγμή αλλά χρειάζομαι την βοήθεια όποιου μπορεί να μου απαντήσει.

Στην περίπτωση που το σύστημα δεν θα ξεκινά και δεν θα μου δίνει πρόσβαση στο Recovery Partition που πιθανώς να έχω στον σκληρό δίσκο (ή αν δεν έχω καθόλου), θα ήθελα να δημιουργήσω ένα Recovery Disk. Να σημειωθεί ότι το Laptop μου έχει επίσημη άδεια Windows 8.1 αλλά δεν συνοδευόταν με DVD.

Από όσο ξέρω μπορεί να γίνει με USB Flash Drive τουλάχιστον 16GB αλλά μπορεί να γίνει και με DVDs;

ΥΓ: Το laptop ήρθε από Αμερική και δεν θέλω να μπλέξω με αντιπροσωπείες σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο (ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ μακριά από μας!! 

Δημοσ.

Συνήθως έχει πρόγραμμα της εκάστοτε εταιρίας που σου επιτρέπει να κάνεις recovery discs. Εμενα τουλάχιστον το Vaio είχε τέτοιο και ήταν στα προγράμματα που εγκαθίστανται μαζί με το λειτουργικό σύστημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω Asus. Γνωρίζει κανείς συγκεκριμένα;,

Από ότι βλέπω τώρα δεν έχω ούτε Recovery Partition στον σκληρό δίσκο....

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Freeware AOMEI Backupper. Έχει κανείς εμπειρία από αυτό;

Επεξ/σία από EJ_Gova
Δημοσ.

Το ΑΟΜΕΙ το χρησιμοποιώ χρόνια και πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα στο είδος του.

Αλλά δεν δημιουργεί recovery partition, ούτε recovery ΄DVD όπως το εννοείς - να κάνει δηλαδή Factory Reset.

Αυτό που μπορείς να κάνεις με αυτό το πρόγραμμα είναι ένα System Image που θα το φυλάξεις είτε σε κάποιο άλλο partition του σκληρού σου, είτε σε κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις restore το image αυτό, θα πρέπει να έχεις ετοιμάσει ένα bootable recovery USB stick.

Δημοσ.

Τι να το κάνεις ; Κράτα ένα είδωλο συστήματος σε εξωτερικό δίσκο με το εργαλείο ειδώλου των windows φτιάξε και ένα δίσκο αποκατάστασης σε CD και είσαι κομπλέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...