Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

πρόσφατα μου έκαναν δώρο ένα android smartphone (ZTE blade l2) και παρατήρησα το εξής: Όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή από το google play store δε με αφήνει βγάζοντας μήνυμα: "Σφάλμα λήψης "όνομα εφαρμογής". Υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή." Παρατήρησα ότι το google play store είναι στην έκδοση 5.1.11. Όταν κάνω κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων επιστρέφει στην εργοστασιακή έκδοση 4.6.17 και τότε μου επιτρέπει το κατέβασμα της εφαρμογής που θέλω. Γρήγορα όμως ενημερώνεται αυτόματα στην νέα έκδοση με αποτέλεσμα στο επόμενο κατέβασμα που θέλω να κάνω να επανέρχεται το μήνυμα σφάλματος.

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω; Δεν είναι ιδιαίτερα χρηστικό να επιστρέφω στην προηγούμενη έκδοση του google play κάθε φορά που θέλω να εγκαταστήσω μια νέα εφαρμογή.

Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι υπαρχει τροπος.Κανε απεγκατασταση την 5.1.11 που σου δημιουργει προβλημα.Βαλε την παλια.Πηγαινε στης ρυθμησης του play store.Αυτοματη ενημερωση εφαρμογων.Και μετα χωρις αυτοματη ενημερωση εφαρμογων.Ετσι τωρα θα σου ερχονται μεν ειδοποιηση απο το play store αλλα δεν θα κανει αυτοματα αναβαθμιση αν δεν το πατησης εσυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...