Elmyra Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα στο forum Θέλω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση μετά απο ψάξιμο έρευνα αγοράς στο Ίντερνετ κ σε καταστήματα καταστάλαξα(καθώς με μάγεψε απο κοντά) στην SONY KDL50W815B με τιμή εώς σήμερα τα 799 ευρώ.Πριν λίγο το media market την κατέβασε στα 749 ευρώ κ για αυτό θέλω να σας ρωτήσω 1)Αξίζει να την κλείσω τώρα με αυτά τα λεφτά καθώς ουσιαστικά θα την χρειαστώ αρχές Μαρτίου ή πιστεύετε ότι θα έχει περαιτέρω πτώση η τιμή της εκείνο τον καιρό; 2)Η τηλεόραση προορίζεται για ταινίες,τηλεοπτικά προγράμματα κ λίγο game με απόσταση θέασης στα 2,5-3 μέτρα πιστεύετε ότι τα αξίζει τα λεφτά της ή υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι αυτό το ποσό; Ευχαριστώ πολύ
fpap71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μάρτιο να έχεις υπόψη ότι θα έρθουν αρκετά νέα μοντέλα 4K από Samsung, LG (για Sony δεν ξέρω). Οπότε λογικά θα πέσουν τιμές σε πιο προηγούμενα μοντέλα για να τα διώξουν και αφού θα χρειαστείς Μάρτιο γιατί όχι να μην περιμένεις λιγάκι ως τότε? Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα