killer76 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Καταρχην ένας φίλος μου μου είπε οτι στο site μου, του πεταξε ιο το kaspersky BLOKER.JS. Εγώ παρατηρώ τις τελευταίες μέρες οτι μερικές φορές εκεί που είναι το site στην αρχική οθόνη, πηγαίνει σε ένα url youcabeawinnertodaytoo.com και εχει μόνο ένα κουμπί (φώτο) τι να κάνω ρε παιδιά????
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 σκανάρισμα με adwcleaner και malwarebytes.
killer76 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Που να κάνω σκαν με αυτα? στο site μου?
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πρώτα πρέπει να καταλάβεις αν το πρόβλημα ειναι στον υπολογιστή σου ή το site/server Αν ειναι στο site, μήπως φταίει κάποιο addon του site;
killer76 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πως μπορώ να το δω αυτό? Τωρα κατεβάζω το site τοπικά. Ενα antivirus αναγνωρίζει αν υπάρχει κάποιος ιος στα αρχεία του site? ή είναι μόνο για προγράμματα και αρχεία του υπολογιστή? Παιδιά εκτός οτί πέρασα 2-3 plugin antivirus στο wordpress, τσέκαρα τα αρχεια τοπικα με malwarebytes και εβαλα και το url σε 7-8 online urls virus checker. Σε όλα βγήκε καθαρά. Αρα είμαι οκ ε? Κάποιο από αυτά δεν θα πέταγε κάτι αν ήταν?
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Από ένα καθαρό υπολογιστή χωρίς antivirus και χωρίς ad blocker μπες τουλάχιστον 10 φορές στο site. Αν δεν εμφανίσει το πρόβλημα τοτε το πιο πιθανό ειναι το πρόβλημα να ειναι στον υπολογιστή του (ads injection). Καθαρό υπολογιστή μπορείς να εξασφαλίσεις κάνοντας boot από ενα Linux live dvd Επισης πες μας το site σου
paparovic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ναι, είναι χακαρισμένο από κάποιο αυτόματο εργαλείο.
killer76 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Παιδια υπαρχει καποιο αξιοπιστο antivirus για wp ή για το host? δεν με πειραζει αν ειναι επι πληρωμη, αρκει να ειναι εφαπαξ ή φτηνο ανα μηνα.
noroute Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αν ο server είναι δικός τότε θα σου πρότεινα να κάνεις εγκατάσταση το clamav και το maldet. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνεις scan τον φάκελο που είναι το wordpress. Αν είσαι σε κοινόχρηστο διακομιστή καλό είναι να ενημερωσεις τον provider για να σε βοηθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα