Invader Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ολοι οι παραπάνω έχουν δίκιο.Οποιος όμως δεν έχει καβαλήσει supersport μηχανή δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αυτοί οι άνθρωποι τρέχουν στο δρόμο.Ετσι απλά... 1
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 γιατί ξεχάσαν τον εγκέφαλο στο σπίτι;
evoracing Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 γιατί ξεχάσαν τον εγκέφαλο στο σπίτι; Δεν κατάλαβα... γιατί τέτοια κατάκριση για τους αναβάτες? έχεις οδηγήσει ποτέ? αν όχι, οδήγα πρώτα και μετά πες μας την γνώμη σου. Δεν μπορείς να κατακρίνεις κάτι χωρίς να έχεις προσωπική εμπειρία. Για όλα ισχύει αυτό... 2
MT60RS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 το ασθενοφορο ειναι το μικροτερο κοστος... σκεψου να κανεις χ εγχειρησεις ,χ φυσικοθεραπειες, χ φαρμακα και επιδομα αναπηριας κανα 200ε το μηνα για οσο ζει.. τεσπα προφανως εκει τα εσοδα ειναι περισσοτερα απο τα εξοδα... το μονο κακο που βρισκω ειναι οτι τις περισσοτερες φορες αυτα τα εξοδα τα πληρωνουν φορολογουμενοι,που δεν φταινε σε τιποτα. Θα ηταν καλυτερο αν καποιος οδηγαει πιωμενος η πολυ πανω απο το οριο, η χωρις ζωνη/κρανος κτλ, να μην εχει δικαιωμα σε δωρεαν περιθαλψη κτλ Ολοι οι παραπάνω έχουν δίκιο.Οποιος όμως δεν έχει καβαλήσει supersport μηχανή δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αυτοί οι άνθρωποι τρέχουν στο δρόμο.Ετσι απλά... και οποιος καβαλαει supermoto, δεν μπορει να καταλαβει γιατι ολοι οι αλλοι ειναι κουλοι και ο μονος που μπορει να παιξει μαζι του στις στροφες ειναι κανενα σοβαρο τετρακινητο με γνωστη-χερα οδηγο
evoracing Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 το μονο κακο που βρισκω ειναι οτι τις περισσοτερες φορες αυτα τα εξοδα τα πληρωνουν φορολογουμενοι,που δεν φταινε σε τιποτα. Θα ηταν καλυτερο αν καποιος οδηγαει πιωμενος η πολυ πανω απο το οριο, η χωρις ζωνη/κρανος κτλ, να μην εχει δικαιωμα σε δωρεαν περιθαλψη κτλ και οποιος καβαλαει supermoto, δεν μπορει να καταλαβει γιατι ολοι οι αλλοι ειναι κουλοι και ο μονος που μπορει να παιξει μαζι του στις στροφες ειναι κανενα σοβαρο τετρακινητο με γνωστη-χερα οδηγο Ε άμα είναι έτσι σε όλα τα αμάξια-μηχανές να μπει κόφτης στα 180km/h. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό που λες γιατί ποιος θα αποδείξει ότι πας 200 ή 300 km? πέρα από speed camera ποιος? ο μόνος μάρτυρας της πραγματικής ταχύτητας είσαι εσύ σαν οδηγός.
PavlaraS18 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δεν παύει όμως να είναι δρόμος, όχι πίστα. Εκτός κι αν θεωρούμε ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο, είναι η κυκλοφορία. Τον ίδιο ασφαλτοτάπητα έχουν ας πούμε οι πίστες και οι κοινοί δρόμοι και με την ίδια μελέτη και προδιαγραφές ασφαλείας σχεδιάζονται... Δηλαδή είσαι και κατά της πίστας του Μονακό στη Formula 1?
NT1G Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή είσαι και κατά της πίστας του Μονακό στη Formula 1? Η οποία τι; Υπάρχει 3 μέρες μόνο τον χρόνο για 1 αγώνα, δεν είναι κάτι μόνιμο για όλους..
nickolas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 O αγώνας αυτός είναι από τους τελευταίους larger than life που υπάρχουν. Κάτι σαν την F1 μέχρι το θάνατο του Σέννα. Οι οδηγοί ήξεραν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πεθάνουν στον αγώνα ...και έτρεχαν παρ'όλα αυτά. Είναι νομίζω ο μόνος μηχανοκίνητος αγώνας που έχει νεκρούς κάθε χρόνο. Είναι απορίας άξιο πως υπάρχει ακόμη, ειδικά στην Αγγλία. Respect σε όσους τρέχουν εκεί, είναι οι τελευταίοι των Μοικανών.
Lucifer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Κάθε Πέμπτη βράδυ στο 24ωρο στη Μαραθώνος παιδιά, ποιότητα.
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Και στο ράλυ Ντακάρ νομίζω ότι κάθε χρόνο ακούω για νεκρό ή για σοβαρά ατυχήματα...
De@th L0rd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 κατι τετοια βλεπουνε και μετα πανε σα τους παλαβους σε δρομους που δε πρεπει (κεντρο θεσσαλονικης τσιμισκη πριν χρονια, αργα το βραδυ παιζει να ειχε πιασει 200+ χμλ ενας παλαβος. οπως και σοτν περιφερειακο καθε μερα τρεχουν ενω γνωριζουν τους κινδυνους του δρομου-μεσα στο τουνελ οτι χειροτερο να αλλαζει λωριδα μηχανη) Επειδή ήμουν αρκετά χρόνια εκεί πάνω και ήξερα τους δρόμους, ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω, γιατί τρέχουν μερικοί σε ένα δρόμο όπως η περιφερειακή. Για μένα είναι ο χειρότερος και πιο επικίνδυνος δρόμος που έχω γνωρίσει (θα έλεγα και την Αθηνών-Πατρών άλλα έχουν αλλάξει πράγματα εκεί κάτω θέλω να πιστεύω έχω χρόνια να περάσω) και λόγω φύσης κ λόγω χρήσης... Ντάξ όταν βλέπεις τέτοια βίντεο, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ, λες αυτός από πόσων χρονών οδηγάει από 3 ετών; Τι έλεγχος είναι αυτός ρε που έχουν; Καυλώνεις μόνο που το βλέπεις, ακόμη και από την onboard cam καταλαβαίνεις ότι είναι σαν να πηγαίνει μόνιμα σούζα η μηχανή με ανάποδα τιμόνια WTF δηλαδή . Γαμάτοι τύποι, τους εύχομαι πάντα όρθιοι να μας προσφέρουν θέαμα. Ψιτ ρε μαλάκες της Polyphony τι θα γίνει με τα tourist trophy για μας που δε μπορούμε να οδηγάμε μηχανές IRL?
d_gkal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ^ναι ρε ισχυει αυτο που λες, οπως και ενας γειτονας μου, με το που επαιξε 2 γυρους CS, βγηκε στη γειτονια με ενα ΑΚ και κυκλικο γεμιστηρα και καθαρισε 5 οικογενειες! προφανως δεν εχεις δει το δρομο ή δεν τον εχεις περπατησει ΠΟΛΥ. εχω κανει απειρα χλμ πηγαινε ελα, σχεδον σε ολο το μηκος του δρομου. απο δυτικα μεχρι cosmos. ειναι καποια σημεια που μεχρι και με το αυτοκινητο ΚΟΒΕΙΣ. οπως πχ η εξοδος του τουνελ, στο ρευμα προς ανατολικα. ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΛΙΣΗ σε σχετικα κλειστη στροφη, χωρις ορατοτητα. καταλαβαινεις δηλαδη. ε, πριν την στροφη, ο ΧΕΡΑΣ μηχανοβιος κανει τα δικα του. και φυσικα δε τον νοιαζει, γιατι ελισσεται πιο ευκολα απ το αυτοκινητο. δε θελει καθολου μυαλο να το κανεις αυτο btw και γω γουσταρω μηχανες, θελω κιολας και αν μπορεσω θα παρω, αλλα πιστευω δε θα κανω ταρζανιες στον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ. Επειδή ήμουν αρκετά χρόνια εκεί πάνω και ήξερα τους δρόμους, ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω, γιατί τρέχουν μερικοί σε ένα δρόμο όπως η περιφερειακή. Για μένα είναι ο χειρότερος και πιο επικίνδυνος δρόμος που έχω γνωρίσει (θα έλεγα και την Αθηνών-Πατρών άλλα έχουν αλλάξει πράγματα εκεί κάτω θέλω να πιστεύω έχω χρόνια να περάσω) και λόγω φύσης κ λόγω χρήσης... Ντάξ όταν βλέπεις τέτοια βίντεο, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ, λες αυτός από πόσων χρονών οδηγάει από 3 ετών; Τι έλεγχος είναι αυτός ρε που έχουν; Καυλώνεις μόνο που το βλέπεις, ακόμη και από την onboard cam καταλαβαίνεις ότι είναι σαν να πηγαίνει μόνιμα σούζα η μηχανή με ανάποδα τιμόνια WTF δηλαδή . Γαμάτοι τύποι, τους εύχομαι πάντα όρθιοι να μας προσφέρουν θέαμα. Ψιτ ρε μαλάκες της Polyphony τι θα γίνει με τα tourist trophy για μας που δε μπορούμε να οδηγάμε μηχανές IRL? στα ιδια επιπεδα μπορω να πω οτι ειναι και ο περιφερειακος πατρας, στις 2 και μοναδικες φορες που τον περπατησα, κοντεψαν να με σκοτωσουν! πριν 6 χρονια αυτο. τωρα δε ξερω πως ειναι
MT60RS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 απο θεσ/νικη δεν ξερω τιποτα, μονο λιγο κενρο εχω κυκλοφορησει μαλακες υπαρχουν παντου, αυτο-μοτο. Η μαλακια ειναι οτι τα μηχανακια ειναι πιο φτηνα για το γκαζι που εχουν σε σχεση με αυτοκινητα, με αποτελεσμα να παιρνουν ατομα που δεν μπορουν να καταλαβουν τη διαφορα πιστας και δημοσιου δρομου γεματου ανθρωπους που δεν φταινε σε τιποτα. το οτι καποιος εχει μαθει να ανοιγει το γκαζι σε ευκολες συνθηκες, δεν το κανει και σοβαρο οδηγο οταν του συμβει κατι απροοπτο. Πολλοι μηχανακηδες ειναι της νοοτροπιας "καβαλω μηχανακι, πρεπει να με προσεξεις". Προσωπικα εχω κουραστει να προσεχω στο δρομο οταν οδηγαω μηχανακια. Οταν οδηγαω αυτοκινητο προσπαθω να μην ενοχλω κανεναν. Αλλα δεν θα κατσω να ασχοληθω με τα μηχανακια που δεν μπορουν να σκεφτουν 5 βασικα πραγματα. Εχω στοπ, σταματαω, δεν εχω, στ' αρχιδια μου. Διπλωμα εχω, ασφαλεια εχω. Αυτος θα πεσει, αυτος θα πονεσει, αυτος θα πρεπει να μαθει να οδηγαει αναλογα. Δεν θα καιω γλυκοζη μονο και μονο για να βοηθησω τον αλλον να μεινει ορθιος οταν με περναει στα 20εκ με +100χλμ και να συμβαλλω στην τρομοκρατια τους με το προσχημα οτι ειναι ευαλλωτοι. Οταν καποιος (αυτο-μοτο) οδηγαει σαν μαλακας μεσα στην πολη, θα χαρω για το γεγονος οτι ψοφησε μονος του, και δεν πηρε μαζι του καποιον αθωο περαστικο Οι οδηγοι αγωνων ειναι επαγγελματιες και δουλευουν σε σχετικα ελεγχομενες συνθηκες. Στους δρομους οδηγανε σαν κυριες. Οι πιο ακριβοπληρωμενοι απο αυτους δεν μπορουν να οδηγησουν μηχανακι σε δημοσιο δρομο, γιατι δεν τους το επιτρεπει το συμβολαιο τους (ως επικινδυνη δραστηριοτητα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα