Προς το περιεχόμενο

TT Isle Of Man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα αυτά τα αθλήματα και πορωνόμαστε με κάτι, γιατί αν περιμένουμε από ποδόσφαιρο-μπάσκετ.......

Χαίρομαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που ρισκάρουν την ζωή τους για να κάνουν αυτό που πραγματικά γουστάρουν, θέλει πολλά @@... 

Φέτος πότε είναι? και που μπορούμε να το δούμε live?

Δημοσ.

και που μπορούμε να το δούμε live?

Αυτό δεν το ξέρω .. 

Γίνεται καθε χρονο τέλη Μαίου αρχές Ιουνίου . Πέρυσι στις μικρότερες κατηγορίες έτρεξε και Έλληνας!

o Guy Martin ένας απο τους οδηγούς κάποτε τον ρώτησαν σε συνέντευξη γιατί σε δρόμο και όχι σε πίστα και η απαντηση του ήταν "στη πίστα είμαι ασφαλές , στο δρόμο ένα λάθος θα μου κοστίσει τη ζωή"

Μιλάμε για πραγματική μούρλα!

Δημοσ.

κατι τετοια βλεπουνε και μετα πανε σα τους παλαβους σε δρομους που δε πρεπει (κεντρο θεσσαλονικης  τσιμισκη πριν χρονια, αργα το βραδυ παιζει να ειχε πιασει 200+ χμλ ενας παλαβος. οπως και σοτν περιφερειακο καθε μερα τρεχουν ενω γνωριζουν τους κινδυνους του δρομου-μεσα στο τουνελ οτι χειροτερο να αλλαζει λωριδα μηχανη)

• Like 2
Δημοσ.

^ναι ρε ισχυει αυτο που λες, οπως και ενας γειτονας μου, με το που επαιξε 2 γυρους CS, βγηκε στη γειτονια με ενα ΑΚ και κυκλικο γεμιστηρα και καθαρισε 5 οικογενειες!

• Like 1
Δημοσ.

κατι τετοια βλεπουνε και μετα πανε σα τους παλαβους σε δρομους που δε πρεπει (κεντρο θεσσαλονικης  τσιμισκη πριν χρονια, αργα το βραδυ παιζει να ειχε πιασει 200+ χμλ ενας παλαβος. οπως και σοτν περιφερειακο καθε μερα τρεχουν ενω γνωριζουν τους κινδυνους του δρομου-μεσα στο τουνελ οτι χειροτερο να αλλαζει λωριδα μηχανη)

Στην Ελλάδα... εε ναι!

Γερμανία-Nurburgring

Γαλλία-Le Man

Ιαπωνία-Suzuka

Ιταλία-Monza

Ελλάδα-?

Γιατί να μου απαγορεύσει ο νόμος να τρέξω και να μην επιτρέπει τους "παράνομους" αγώνες τα βράδια όταν ο ίδιος ο νόμος δεν έχει φροντίσει να υπάρχει μια ανοιχτή προς το κοινό πίστα για να τρέξουν οι λάτρες? δεν είπα δωρεάν! με πληρωμή εννοείτε... γιατί να έχουν για ποδόσφαιρο-μπάσκετ-τένις και να μην υπάρχει για αμάξια-μηχανές? Μέχρι λοιπόν το κράτος να φτιάξει μια πίστα που να μπορούμε να τρέχουμε εμείς οι λάτρεις θα τρέχουμε σε εθνικές-λεωφόρους με 200km/h+... Να τις πρωινές ώρες είμαι και εγώ κατά στο να τρέξει κάποιος, για αυτό γίνονται όλα το βράδυ. Ας υπήρχε πολιτικός με την μούρλα μας για τα αμάξια και θα σου έλεγα μετά πως θα ήταν η χώρα! αντί για μπασκέτες και πάρκα θα έβλεπες πίστες καρτ... Αλλά τα πληρωμένα βλέπεις τραβάνε περισσότερο.

Μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα έτσι? :D μην παρεξηγηθώ κιόλας... 

^ναι ρε ισχυει αυτο που λες, οπως και ενας γειτονας μου, με το που επαιξε 2 γυρους CS, βγηκε στη γειτονια με ενα ΑΚ και κυκλικο γεμιστηρα και καθαρισε 5 οικογενειες!

Ισχύει???

Δημοσ.

Στην Ελλάδα... εε ναι!

Γερμανία-Nurburgring

Γαλλία-Le Man

Ιαπωνία-Suzuka

Ιταλία-Monza

Ελλάδα-?

Γιατί να μου απαγορεύσει ο νόμος να τρέξω και να μην επιτρέπει τους "παράνομους" αγώνες τα βράδια όταν ο ίδιος ο νόμος δεν έχει φροντίσει να υπάρχει μια ανοιχτή προς το κοινό πίστα για να τρέξουν οι λάτρες? δεν είπα δωρεάν! με πληρωμή εννοείτε... γιατί να έχουν για ποδόσφαιρο-μπάσκετ-τένις και να μην υπάρχει για αμάξια-μηχανές? Μέχρι λοιπόν το κράτος να φτιάξει μια πίστα που να μπορούμε να τρέχουμε εμείς οι λάτρεις θα τρέχουμε σε εθνικές-λεωφόρους με 200km/h+... Να τις πρωινές ώρες είμαι και εγώ κατά στο να τρέξει κάποιος, για αυτό γίνονται όλα το βράδυ. Ας υπήρχε πολιτικός με την μούρλα μας για τα αμάξια και θα σου έλεγα μετά πως θα ήταν η χώρα! αντί για μπασκέτες και πάρκα θα έβλεπες πίστες καρτ... Αλλά τα πληρωμένα βλέπεις τραβάνε περισσότερο.

Ισχύει???

και να εχει γινει (πχ φαση columibne), δεν φταινε τα παιχνιδια, φταινε τα μαλακισμενα μυαλα παιδιων και γονιων.

Ο κοσμος θεωρει πιο σημαντικο το να βλεπει 22 ακριβοπληρωμενα ζωα να κυνηγανε μια μπαλα. Κοιτα πχ χωρες οπως πχ Ιταλια, τι κουλτουρα και παιδεια εχουν στα μηχανοκινητα.

Isle of manx και παρομοια ειναι επικινδυνα, πολυ περισσοτερο απο τις πιστες, αλλα ειναι και πιο ωραια. Αλλα οσοι τρεχουν εκει ο κανουν με τη θεληση τους, οπως και οι θεατες. Για να καταφερεις να κλεισεις φερρυ (απο Αγγλια)-καμπινκ-δωματιο τις μερες του αγωνα, πρεπει να ψαξεις 7-8 μηνες πριν

Δημοσ.

Στην Ελλάδα... εε ναι!

Γερμανία-Nurburgring

Γαλλία-Le Man

Ιαπωνία-Suzuka

Ιταλία-Monza

Ελλάδα-?

Τρικυμία στο κρανίο;

1. Οι πίστες που αναφέρεις πιο πάνω είναι ανοιχτές στο κοινό; Εκτός από το Nurburgring αμφιβάλω για τις άλλες.

2. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει την κατασκευή πίστας, όπως επίσης καμία από τις πίστες που αναφέρεις δεν είναι κρατικές.

lol υποχρέωση του κράτους να φτιάξει πίστα αγώνων.

Υπάρχουν και τα μέγαρα και οι σέρρες που αναφέρθηκαν πριν.

Δημοσ.

Isle of manx και παρομοια ειναι επικινδυνα, πολυ περισσοτερο απο τις πιστες, αλλα ειναι και πιο ωραια. Αλλα οσοι τρεχουν εκει ο κανουν με τη θεληση τους, οπως και οι θεατες.

Εντάξει, και ο πρεζάκιας με την θέλησή του ή έστω με δική του ευθύνη γίνεται πρεζάκιας, αλλά τα ναρκωτικά απαγορεύονται επειδή κάθε κράτος καλώς ή κακώς οφείλει να προστατέψει κάπως και τους ηλίθιους.

Και ο adrenaline junkie που λέει συνειδητοποιημένα "στη πίστα είμαι ασφαλές , στο δρόμο ένα λάθος θα μου κοστίσει τη ζωή", συγνώμη αλλά ηλίθιος είναι.

Λες και πρέπει σώνει και καλά να σκοτωθεί, δεν του φτάνει να τρέξει με 300km/h σε ελεγχόμενο περιβάλλον πίστας.

Κακώς επιτρέπεται η συγκεκριμένη διοργάνωση, όσο θεαματική και αν είναι.

• Like 1
Δημοσ.

τι σε νοιαζει εσενα  αν ο αλλος γουσταρει να ψοφησει;

τις μερες του αγωνα ο δρομος ειναι κλειστος για την κυκλοφορια

Δημοσ.

τι σε νοιαζει εσενα  αν ο αλλος γουσταρει να ψοφησει;

Εμένα πάντως - αν και δε μού απευθύνθηκες, απλώς αφορμή παίρνω - δε με νοιάζει καθόλου. Όπως δε με νοιάζει κι αν θα σακατευτεί ή σκοτωθεί ο κάθε βαρύμαγκας που δηλώνει: «Κεφάλι μου είναι να πούμε, άμα γουστάρω το σπάω! Γιατί με υποχρεώνει ο νόμος να φοράω κράνος/ζώνη;»

Αρκεί βέβαια, αν τού κάτσει η στραβή και δεν είναι τυχερός να σκοτωθεί ακαριαία, να έχει τα @@ να πει: «Δε θέλω να έρθει ασθενοφόρο για 'μένα. Δικό μου κεφάλι ήταν, ήθελα και το έσπασα. Το ασθενοφόρο που θα ερχόταν για πάρτη μου, ας πάει να σώσει κάποιον που δεν ήθελε να πεθάνει.»

Ξέρεις έστω και έναν που να τα ...σέρνει σε τέτοιο βαθμό; Διότι από μαγκιές τού στυλ «κουμάντο στο κεφάλι μου θα κάνεις ρε νόμε;» άλλο τίποτα! Μέχρι να ανοίξει σαν καρπούζι βέβαια. Όταν ανοίξει παρακαλάμε να μας σώσουν...

τις μερες του αγωνα ο δρομος ειναι κλειστος για την κυκλοφορια

Δεν παύει όμως να είναι δρόμος, όχι πίστα. Εκτός κι αν θεωρούμε ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο, είναι η κυκλοφορία. Τον ίδιο ασφαλτοτάπητα έχουν ας πούμε οι πίστες και οι κοινοί δρόμοι και με την ίδια μελέτη και προδιαγραφές ασφαλείας σχεδιάζονται...

• Like 1
Δημοσ.

το ασθενοφορο ειναι το μικροτερο κοστος...

σκεψου να κανεις χ εγχειρησεις ,χ φυσικοθεραπειες, χ φαρμακα και επιδομα αναπηριας κανα 200ε το μηνα για οσο ζει..

τεσπα προφανως εκει τα εσοδα ειναι περισσοτερα απο τα εξοδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...