Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα πουλήσω καμία κάρτα όσο δεν έχω πρόβλημα, στα φόρουμ τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει ότι παπαρομακακία μπορεί να φανταστεί κάποιος για την VRAM, που σημαίνει ότι πολλοί τρολλάρουν και άλλοι θέλουν ντε και καλά να βρουν πρόβλημα που δεν υφίσταται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Σαν να διαβαζω απο πολιτικης αποψης κομματοσκυλα του Πασοκ και την νεας δημοκρατιας που λιθοβολουν τον Βασιλη Λεβεντη.ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ πρωτα την καρτα εσεις που ΔΕΝ την εχετε και απλα βγαζετε χολη βαση της δημοσιευσης του SITE και αφηστε εμας που την εχουμε (εγω g1) να παιζουμε με ULTRA γραφικα και να μην χανουμε FRAME...Καληνυχτα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα πουλήσω καμία κάρτα όσο δεν έχω πρόβλημα, στα φόρουμ τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει ότι παπαρομακακία μπορεί να φανταστεί κάποιος για την VRAM, που σημαίνει ότι πολλοί τρολλάρουν και άλλοι θέλουν ντε και καλά να βρουν πρόβλημα που δεν υφίσταται. μα το προβλημα ειναι επισημο πλεον και απο την nvidia....εκτος και εαν τρολαρει η εταιρεια ....(Βλ. ΑΡΘΡΟ του ινσομνια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Για την ακρίβεια η NVIDIA είπε ότι η VRAM είναι χωρισμένη σε 3.5GB και 0.5GB αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το performance(Πόσταρε και συγκριτικά) και εφόσον εγώ βλέπω 3700-3800MB usage χωρίς προβλήματα, γιατί να μην την πιστέψω ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Για την ακρίβεια η NVIDIA είπε ότι η VRAM είναι χωρισμένη σε 3.5GB και 0.5GB αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το performance(Πόσταρε και συγκριτικά). τι αλλο θα ελεγε ? οταν την αγοραζε ο αλλος ομως.....στα specs δεν εγραφε πενιά !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τελιως οτι νανε το Άρθρο... Η διαφορά της 970 με 980 ειναι σταθερή μέχρι 3% μετά τα 3.5GB. Πριν τα 3.5GB ειναι 20%(stock 970) >9%(oc 970) όχι αρκετό για να δικαιολογήσει τη φουσκωμένη τιμή ~400€(oc) vs ~600€. Xaxa κουβέντα να γίνεται η κατάσταση!! βλεπω κ της πρώτες αγγελιες που εχει ζήτηση η καρτουλα!! http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/NVIDIA-Responds-GTX-970-35GB-Memory-Issue 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 να παιζουμε με ULTRA γραφικα και να μην χανουμε FRAME...Καληνυχτα!!! Αυτες οι πονεμενες ιστοριες μας φαγανε..καλη σου νυχτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Eγω παντως usage στο som πανω απο 3.763 δεν μπορω να δω(gpu usage 99%),ακομα και με 4k.παντως με ολα ultra και 4κ δεν εχω καθολου stuterring,στο benchmark μου βγαζει μεσο ορο 30 frames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ναι, απλά πολλοί νομίζουν ότι επειδή το παιχνίδι δεν δεσμεύει και τα 4GB όπως κάνει στην 980, υπάρχει πρόβλημα..Πρόβλημα υπάρχει αν έχεις stuttering και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και τα 4GB, βέβαια και πάλι η αιτία μπορεί να 'ναι οι οδηγοί ή και το ίδιο το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 δε θα γινει ουτε rma ουτε μειωση τιμης απλα θα βγαλει αλλο revision καποια στιγμη ..ετσι ειναι μαυτα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Σχεδόν πάντα η τιμή της ναυαρχίδας της κάθε σειράς είχε αδικαιολόγητα μεγάλη τιμή που δεν ανταποκρινόταν στις επιδόσεις που προσέφερε συγκριτικά με τις από κάτω της. Δεν είναι νέο αυτό, μη φτιάχνετε θεωρίες συνωμοσίας με το παραμικρό. Όσον αφορά το drop performance, αν πράγματι είναι τόσο μικρό όσο ισχυρίζεται η nvidia νομίζω δεν υπάρχει καν λόγος να το συζητάμε. Αν όμως το average drop δεν είναι smooth και συμπεριλαμβάνει στιγμιαίες βουτιές σε fps, τότε υπάρχει θέμα. Λογικά μελλοντικά reviews θα το λάβουν υπόψη για όσους δεν την έχουν αγοράσει ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ποσο 100% ειναι το ποσοστο οσων παιζουν πανω απο 1920x1080? Ελαχιστοι πιστευω. Οι οθονες ειναι ακομη ακριβες και αυτο το 2560x1080 που εχουν ορισμενες φθηνοτερες ειναι περιεργη αναλυση. Αρα προς το παρον και με 3GB μνημης καλυπτεστε. Άντε πάλι... Μπορεί κάποιος να έχει πάρει την κάρτα αυτή για να μπαίνει απλά στο Facebook. Μπορεί να την έχει πάρει για να τρέχει το συγκεκριμένο Benchmark. Δεν αφορά κανέναν τι κάνει τα πράγματα του ο κάθε χρήστης. Δεν είναι σωστό, πως το λένε; Αν όταν χρησιμοποιεί παραπάνω από 3.5GB οι επιδόσεις πέφτουν έστω και ένα Frame λόγω σχεδιασμού, τότε υπάρχει θέμα. Και υπάρχει θέμα γιατί θα έπρεπε και μία κάρτα με 3GB να έχει το ίδιο πρόβλημα μετά τα 2.5GB ας πούμε. Στην πράξη μπορώ να το καταλάβω ότι δεν είναι ιδιαίτερα ή καθόλου αντιληπτό. Δεν έχει καμία σημασία αυτό όμως. Συμβαίνουν αυτά... Μην κάνετε έτσι. Είναι ένα νέο Feature. Από εδώ και πέρα θα μετράμε τα FPS λέγοντας σε 0 έως 2GB - 2.1 έως 3GB και 3.1 έως 4GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 τουλαχιστον δεν λυγιζει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα! Δεν μπορώ θα την πω την κακία μου! Για αυτούς που θέλουν να πουλήσουμε τις κάρτες μας για ψιχουλα επειδή προέκυψε ένα (θεωρητικό για πολλούς από εμάς διότι δεν το έχει παρατηρήσει κάποιος) πρόβλημα,ένα έχω να πω.... Κάντε όρεξη!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εγω παντως ηδη την πουλησα και αγορασα ενα PS4, οποτε εχω το κεφαλι μου ησυχο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα