music_lover Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Music_lover, πρόσφατα ξανατερμάτισα το Max Payne 3, 1600P τίγκα τα πάντα συν 8XMSAA και πήγαινε αέρα πατέρα, μιλάμε για αρκετά πάνω από 60 συνεχώς.Και όχι, η 970 δεν είναι απλά για 1080P, αλλά για 1440/1600P.Απλά φρόντισε να απενεργοποιήσεις το V-Sync γιατί το παιχνίδι δεν έχει triple buffering και σε ρίχνει στα 30άρια συνέχεια. Ειναι μερη πχ στις φαβελες που πεφτω 35fps ακομη και με vsync off, αλλα σε γενικες γραμμες δυσκολα κραταω σταθερο 60. Ακομη και το gaming evolve της amd οταν κανει το αυτοματο optimize των settings του παιχνιδιου με ριχνει στα high settings και fxaa software. Και εχω 8gb ram,fx-6300 cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 εχεις κανει καθολου oc στον 6300? δεν ειναι για πολλα πολλα αυτος.. ιδικά σε stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Οχι δεν εχω κανει, θα δοκιμασω, εχω αλλαξει ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 και http://eeke.gr/wp-content/uploads/2015/01/N.3043.2002-euthini-politi-gia-pragmatika-elattomata-kai-eleipsi-synomologimenon.pdfΆρθρο 540 Επειδή το είχες θίξει περί μη συνομολογημένης ιδιότητας, το αναφέρω. Perfectly Functional GTX 970 Cards Being Returned Over Memory Controversy In absence of every other recourse, laws in most EU member states dictate that the retailers accept returns for a full refund, if they are not able to "repair" the defect, or exchange with another unit that works as advertised (which a retailer obviously can't, in this case). http://www.techpowerup.com/209409/perfectly-functional-gtx-970-cards-being-returned-over-memory-controversy Α ναι... Κι αυτό υποθέτω θα ενδιαφέρει τους κατόχους της 970. NVIDIA to Tune GTX 970 Resource Allocation with Driver Update 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Επειδή το είχες θίξει περί μη συνομολογημένης ιδιότητας, το αναφέρω. Perfectly Functional GTX 970 Cards Being Returned Over Memory Controversy In absence of every other recourse, laws in most EU member states dictate that the retailers accept returns for a full refund, if they are not able to "repair" the defect, or exchange with another unit that works as advertised (which a retailer obviously can't, in this case). http://www.techpowerup.com/209409/perfectly-functional-gtx-970-cards-being-returned-over-memory-controversy Α ναι... Κι αυτό υποθέτω θα ενδιαφέρει τους κατόχους της 970. NVIDIA to Tune GTX 970 Resource Allocation with Driver Update Εντάξει,αφού οι δικές μας είναι εντάξει who cares τι λένε οι άλλοι? Εγώ δεν είδα κανένα πρόβλημα,άρα δεν υπάρχει,ούτε την Αμερική βέβαια είδα απο κοντά άρα παίζει να μην υπάρχει και αυτή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μωρέ μια χαρά είναι η 970 σε απόδοση. Παραπάνω απο μιά χαρά βασικά (δυό χαρές άνετα)! Γενικά το αναφέρω ότι εγώ ποτέ δεν μίλησα για θέμα απόδοσης της 970 (π.χ. ότι χωλαίνει), απλά περί της "απάτης" της nv.Αν μου πεις να κρίνω το προϊόν ΜΟΝΟ με βάσει την απόδοση καθαρά, ειναι 100% ok κατά την γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Βλέπω κάποιους πάντως στις αγγελίες να έχουν ξεκινήσει να τις δίνουν!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Βλέπω κάποιους πάντως στις αγγελίες να έχουν ξεκινήσει να τις δίνουν!!!! Τελικα μπαρουφες τα περι update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 100 ευρώ, πάντως, είναι καλά για ένα μεταχειρισμένο, ελαττωματικό προϊόν με κάκιστη φήμη και ακόμα χειρότερη αξία μεταπώλησης. Δηλαδή, ένα κατοστάρικο το δίνω για την G1. Άμεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Η nvidia επισημα ανακοινωσε πως κανεις driver δεν προκειται να κυκλοφορησει επιβεβαιωνοντας στην ουσια πως το προβλημα ειναι hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Η nvidia επισημα ανακοινωσε πως κανεις driver δεν προκειται να κυκλοφορησει επιβεβαιωνοντας στην ουσια πως το προβλημα ειναι hardware. 90 ευρώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τελικα μπαρουφες τα περι update... Άλλα είπες πριν! Τώρα την πουλάς κι εσύ τελικά; Γιατί δεν την επιστρέφεις στην nvidia μιας και είπε ότι θα δώσει refund? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Να επισημανω οτι ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα στα games,ουτε frame drops,ουτε τιποτα.Ο λογος που την πουλαω εχει να κανει με τ οτι βαρεθηκα ν ασχολουμε με καρτες γραφικων για να παιξω ενα games τελεια.θελω να εχω το κεφαλι μου ηςυχο.Θα παρω ενα ps4 και θ'ανασανω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Να επισημανω οτι ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα στα games,ουτε frame drops,ουτε τιποτα.Ο λογος που την πουλαω εχει να κανει με τ οτι βαρεθηκα ν ασχολουμε με καρτες γραφικων για να παιξω ενα games τελεια.θελω να εχω το κεφαλι μου ηςυχο.Θα παρω ενα ps4 και θ'ανασανω. Σωστό σε βρίσκω! Εγώ το τσίμπισα τον Δεκέμβρη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Να επισημανω οτι ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα στα games,ουτε frame drops,ουτε τιποτα.Ο λογος που την πουλαω εχει να κανει με τ οτι βαρεθηκα ν ασχολουμε με καρτες γραφικων για να παιξω ενα games τελεια.θελω να εχω το κεφαλι μου ηςυχο.Θα παρω ενα ps4 και θ'ανασανω. Χαχαχαχαχαχαχαχα απλα θεος. Σιγουρα θα ανασανεις με το Ps4 στα 30fps και επισης με Frame drops ειναι σκετη απολαυση... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα