Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 363
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όχι ρε φίλε!!! Ειδικά σε αυτό τα είχα όλα τέρμα!!! Ειλικρινά σου μιλάω δεν κάνω επίδειξη!! Στο PC της υπογραφής μου!

Στο μόνο παιχνίδι που θυμάμαι ότι είχα έντονο πρόβλημα ήταν το TR με το ΤressFX ενεργό!

Τι να πω..δεν ξερω, οταν ανεβαζω το msaa πανω απο 4 τοτε η καρτα γονατιζει.

Δημοσ.

Όταν λέω όλα εννοώ όσα είχα παίξει! Μην παρεξηγηθώ! Δεν είχα παίξει βέβαια ότι είχε και δεν είχε κυκλοφορήσει το 13-14. Ίσως αυτά που έπαιζα να άντεχαν. Τέλος πάντων. Σε κάθε περίπτωση η κάρτα είναι αυτή που είναι.. Όσοι την πήραν την πήραν και μάλλον θα την κρατήσουν. Οι άλλοι... περι ορέξεως!

οι αλλοι ......καλα εκαναν και δεν την πηραν την πατατα !!! και ειδικα ποσο κοροιδα καποιοι πιαστηκαν που την πηραν στις αρχες και εδωσαν ενα σκασμο χρηματα....."σημερα γαμος γινεται "(τραγουδακι ) εχω να ευχηθω σε αυτους που την αγορασαν !!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δεν υπάρχει λόγος να είσαι τόσο κακός, δε φταίει ο καταναλωτής

Και στο κάτω κάτω θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.

Πολλοί μπορεί να σχεδίαζαν να την πάρουν, ή πολλοί μπορεί να μάζευαν ακόμα χρήματα

Κι εσύ κι εγώ και ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση των κατόχων

Δημοσ.

Και εγω ήθελα να την πάρω αλλά τελικά αφού γίνανε όλα αυτά το μετάνιωσα. Θα περιμένω την επόμενη γενιά.

Πάντως θα περίμενα να δώσει τουλάχιστον ένα κουπόνι 50 ευρώ για την επόμενη αγορά αλλά δεν το βλέπω, ούτε που ίδρωσαν.

Όσο για την λάθος συννενόηση ανάμεσα στα τμήματα που λένε, τα θεωρώ τιτάνιες μαλακίες. Είναι δυνατόν τόσους μήνες να μην το έχουν πάρει χαμπάρι; Πιστεύω οτι έγινε επίτηδες και γι'αυτό πρέπει να τους ταράξουν στις μηνύσεις για εξαπάτηση.

Δημοσ.

Music_lover, πρόσφατα ξανατερμάτισα το Max Payne 3, 1600P τίγκα τα πάντα συν 8XMSAA και πήγαινε αέρα πατέρα, μιλάμε για αρκετά πάνω από 60 συνεχώς.Και όχι, η 970 δεν είναι απλά για 1080P, αλλά για 1440/1600P.Απλά φρόντισε να απενεργοποιήσεις το V-Sync γιατί το παιχνίδι δεν έχει triple buffering και σε ρίχνει στα 30άρια συνέχεια.

Δημοσ.

Και εγω ήθελα να την πάρω αλλά τελικά αφού γίνανε όλα αυτά το μετάνιωσα. Θα περιμένω την επόμενη γενιά.

Πάντως θα περίμενα να δώσει τουλάχιστον ένα κουπόνι 50 ευρώ για την επόμενη αγορά αλλά δεν το βλέπω, ούτε που ίδρωσαν.

Όσο για την λάθος συννενόηση ανάμεσα στα τμήματα που λένε, τα θεωρώ τιτάνιες μαλακίες. Είναι δυνατόν τόσους μήνες να μην το έχουν πάρει χαμπάρι; Πιστεύω οτι έγινε επίτηδες και γι'αυτό πρέπει να τους ταράξουν στις μηνύσεις για εξαπάτηση.

το θεμα ειναι οτι εδειξε αναξιοπιστια ως εταιρεια .....δεν μιλαμε για ενα προβλημα σε αυτοκολλητο επανω στην καρτα........και ποιος δεν μου λεει στο μελλον να παιξει η ιδια η ιστορια και σε αλλα μοντελα μελλοντικα με ενα αλλο προβλημα ......μετα απο αυτο ως εταιρεια νομιζω οτι καποιος επιδοξος αγοραστης θα ψαχτει 100 φορες για να παρει κατι και παλι σιγουρος δεν θα ειναι ......νατε τωρα να πας να αγορασεις μια nvidia.....το σιγουρο ειναι οτι ως καταναλωτης θα εχεις ενδοιασμους ακομη και στο ταμειο να φτασεις να πληρωσεις......ολοι θα σκεφτονται το αρνητικο.....αυτος που δεν ξερει βεβαια ,δεν τον απασχολει ....μιλαω για εναν μεσο χρηστη pc που δεν παιζει παιγχνιδια ή εαν παιζει καποια ειναι πολυ απλα !!!

Δημοσ.

αυριο θα ξανατρεξω το Ryse πρωτο πρωτο μετα απο cold boot με vsync off και μετα ξανα υστερα απο κανα 8ωρο με καμια  15αρια προγραμματα απο πισω χωρις vsync να σου  λυθει η απορια,

οχι τπτ αλλο αλλα μεχρι χθες καποιοι υποστηριζαν οτι οταν γεμιζει η vram ή εστω μετα τα 3,5Gb εχουμε σημαντικο frame drop

αν ειχαν ενεργοποιημενο το supersampling χαιρω πολυ και καληνυχτα

μολις τωρα ανοιξα στη μια οθονη το Ryse σε fullhd και windowed mode παρακαλω με ολα τα settings τερμα πλην supersampling*  τρεχει super smooth ακατεβατα 60 fps

ενω στην αλλη οθονη εχω ταυτοχρονα ανοιχτα tv, skype, chrome, firefox  με καμια 20αρια tabs εκαστο, fraps, v-radio, winmail, gadgets, vmware, gpuz monitor,

με vram used 3.550mb

τι λετε προλαβαινω να παω πισω την 970; ποσο να πιασει αραγε στις αγγελιες του ινσομνια κανα 50αρικο; :lol:

* δειτε παρακατω τι γραφουν τα γιδια ο ενας με 980, ο αλλος με 770 sli κοκ. αφου δε ξερουν τι εστι supersampling ... :-D

στην ουσια τους scalαρει το παιχνιδι σε 4k και αυτοι παραπονιουνται που πεφτουν κατω απο 40fps... :lol:

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2331090/low-fps-ryse-son-rome-gtx-770.html

η ημιμαθεια τελικα κανει παντου μεγαλη ζημια αλλα τουλαχιστον προκαλει και αφθονο γελιο

με cold boot vram used=277mb ανοιγω αμεσως Ryse και τρεχει μεταξυ 62-69fps

μετα απο ωρα και αφου εχω ανοιξει ολα οσα εχω αναφερει παραπανω + IE + Opera αφηνω και στους 4 browsers να παιζει στο active tab youtube video  σε  widescreen mode,

vram used=1044mb

ανοιγω  battlenet + Diablo3 μπαινω στο παιχνιδι  60 frames ακατεβατα με vsync on

αφηνω και το Diablo ανοιχτο και ξανανοιγω Ryse

στη ιδια σκηνη τα frames παιζουν 65-80!

vram used = 3555mb

εδω μαλλον η GPU απο μονη της εδωσε το maximum γιατι πριν δεν ειχε ζοριστει "αρκετα" κι ετρεχε με χαμηλωμενα ρολογια.. δεν εξηγειται αλλιως....

το αφηνω και αυτο ανοιχτο και ανοιγω και Farcry4

frames 40-45 σε ultra set

vram used =4024mb!

alt-tab και ξαναπηγαινω στο Ryse αυτη τη φορα 62-69 fps οπως αρχικα

κλεινω και τα 3 games και με vram =528mb ξανανοιγω Farcry4

ιδια ακριβως fps me vram used  2888mb

τα συμπερασματα δικα σας

...

ΥΓ. το παραπανω ειναι αφιερωμενο και στα γατακια που μας τα εκαναν νταουλια για το ποσο απαραιτητη ειναι η vram και τι γινεται οταν γεμιζει!  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

ΟΣΟΙ ζηλιαρηδες ΔΕΝ την εχετε,επειδη ειτε δεν μπορειτε να την αποκτησετε και βγαζετε χολη για να νιωσετε εσεις καλυτερα,ειτε εχετε ανωτερη,μην ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.Καλο ειναι να ασχοληθουμε ΕΜΕΙΣ που την εχουμε και δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα.Μονο εσεις εχετε προβλημα που ΔΕΝ την εχετε,πως γινετε αυτο,μπορειτε να μου πειτε κι εμενα για να βγαλω κομπλεξ για την 980???.Πειτε μου σας παρακαλω...

ΥΓ:Εγω τα παιζω ολα ULTRA και ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

Θες ACU.θες watchdog,θες farcry 4;;;Ποιο θελετε???

Δημοσ.

με cold boot vram used=277mb ανοιγω αμεσως Ryse και τρεχει μεταξυ 62-69fps

μετα απο ωρα και αφου εχω ανοιξει ολα οσα εχω αναφερει παραπανω + IE + Opera αφηνω και στους 4 browsers να παιζει στο active tab youtube video  σε  widescreen mode,

vram used=1044mb

ανοιγω  battlenet + Diablo3 μπαινω στο παιχνιδι  60 frames ακατεβατα με vsync on

αφηνω και το Diablo ανοιχτο και ξανανοιγω Ryse

στη ιδια σκηνη τα frames παιζουν 65-80!

vram used = 3555mb

εδω μαλλον η GPU απο μονη της εδωσε το maximum γιατι προφανως πριν ζοριστει "αρκετα" ετρεχε με χαμηλωμενα ρολογια.. δεν εξηγειται αλλιως....

το αφηνω και αυτο ανοιχτο και ανοιγω και Farcry4

frames 40-45 σε ultra set

vram used =4024mb!

alt-tab και ξαναπηγαινω στο Ryse αυτη τη φορα 62-69 fps οπως αρχικα

κλεινω και τα 3 games και με vram =528mb ξανανοιγω Farcry4

ιδια ακριβως fps me vram used  2888mb

τα συμπερασματα δικα σας

...

Ας τους να λενε φιλε μου.Αυτοι εχουν βγαλει αχρηστη μια καρτα που δεν την εχουν ΚΑΝ,ουτε ΚΑΝ εφαμιλλη.Ολα αυτα τα λενε μεσα απο το TEST που εβγαλε ο τυπας.Ingame δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ θεμα.Ημαρτον Παναγια μου...

Δημοσ.

μολις τωρα ανοιξα στη μια οθονη το Ryse σε fullhd και windowed mode παρακαλω με ολα τα settings τερμα πλην supersampling*  τρεχει super smooth ακατεβατα 60 fps

ενω στην αλλη οθονη εχω ταυτοχρονα ανοιχτα tv, skype, chrome, firefox  με καμια 20αρια tabs εκαστο, fraps, v-radio, winmail, gadgets, vmware, gpuz monitor,

με vram used 3.550mb

τι λετε προλαβαινω να παω πισω την 970; ποσο να πιασει αραγε στις αγγελιες του ινσομνια κανα 50αρικο; :lol:

* δειτε παρακατω τι γραφουν τα γιδια ο ενας με 980, ο αλλος με 770 sli κοκ. αφου δε ξερουν τι εστι supersampling ... :-D

στην ουσια τους scalαρει το παιχνιδι σε 4k και αυτοι παραπονιουνται που πεφτουν κατω απο 40fps... :lol:

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2331090/low-fps-ryse-son-rome-gtx-770.html

η ημιμαθεια τελικα κανει παντου μεγαλη ζημια αλλα τουλαχιστον προκαλει και αφθονο γελιο

Δίκιο έχεις Εντάξει, το supersampling γονατίζει την κάρτα ακόμη και σε FHD! Αν Θέλουν 60FPS με SuperSampling ας πάρουν κι άλλη μια΄να κάνουν SLI!!! :P  :P

Δημοσ.

Σταθερα? Χωρις frame drops?

Σταθερότατα! Απλά δεν θυμάμαι αν είχα βάλει ή οχι το AA, τα settings ηταν στο max παντως

Κατά την γνώμη μου ειναι το πιο καλοπορταρισμένο game που βγήκε σε pc

Δημοσ.

Λοιπον οσοι δεν εχετε την καρτα βγαλτε λιγο τον σκασμο.συγγνωμη κι ολας αλλα μιλατε χωρις καν να εχετε την καρτα.οτι δεν ηταν σωστο απο την πρασινη να το κανει αυτο εννοειται.αλλα οχι οτι δεν αξιζει τα λεφτα της.οσοι το νομιζετε αυτο δεν ξερετε τπτ.παντε αγοραστε μια της amd και μην ασχοληστε με την πρασινη.οσοι την εχετε και το μετανιωσατε που την πηρατε πιστεψτε με πολυ καλα κανατε και την πηρατε.η καλυτερη αγορα.οσοι την εχουν και την χαιρονται σαν κι εμενα τι να πω;; να τις χαιρομαστε...

Και οσο για την τιμη της δεν θα το σχολιασω.ο αλλος λεει 100 ευρω και πολλα ειναι.χαχαχα κατι τετοια βλεπω και γελαω ολη μερα.αμα η καρτα δεν ειχε αυτα τα χαρακτηριστικα δεν θα μπορουσε να ειχε αυτη τη τιμη.θα ηταν σαν την 980.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και οσο για την τιμη της δεν θα το σχολιασω.ο αλλος λεει 100 ευρω και πολλα ειναι.χαχαχα κατι τετοια βλεπω και γελαω ολη μερα.

sarcasm detection fail?

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...