Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 363
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

oχι, δεν το ελυσε το θεμα η Samsung μια και καλη. επιβεβαιωνω και εγω οτι αρχισε να βγαζει παλι τα spikes ο σκληρος στο hdtach bench που εκανα σημερα, με την ταχυτητα να πεφτει ξανα στα 5mbytes.

στο τοπικ του overclockers.net απο οπου ξεκινησε η ολη ιστορια, πληθαινουν οι αναφορες οτι το προβλημα επανηλθε.

επομενως @@ εφτιαξε και η κυρια Samsung.

Αν και είμαστε offtopic... Κοιτα, δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε ένας σε διάφορα fora (για το overclockers.net μιλάω). Κρινω με το τι βλέπω ΕΓΩ στον δικο μου και σε 840 evo πελατών με το firmware από την 1η μέρα που βγήκε.

380mb average πάνε όλοι πάνω-κάτω (μιλάω για amd controller). Θες screenshot απο τον δικο μου να δεις Minimum στα 362mb/s?

Θεωρώ πως αν το πρόβλημα ΟΝΤΩΣ επανερχόταν θα ειχε γινει της τρελλής όπως και την 1η φορά. Σε εμένα πάντως (επειδή έτυχε και μέτρησα σήμερα) είναι τζάμι χωρις spikes. Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον δεν το ξέρω, αλλά τόσους μήνες με άπειρα reads και κυρίως writes δεν έχει πτώση σε απόδοση.

Δημοσ.

Θέλει καιρό να εμφανιστεί το συγκεκριμένο θέμα, για μένα πάντως το πράγμα είναι απλό δεν ξαναπαίρνω κάτι που γράφει Samsung επάνω μιας και έχω βαρεθεί να της δίνω ευκαιρίες και να μου πουλάει σκουπίδια.

Η πιο υπερεκτιμημένη εταιρεια στην ιστορία της τεχνολογίας.. Κανει μέχρι και την apple να φαίνεται καλή

Με την nvidia ευτυχώς έχω πάρει διαζύγιο καιρό τώρα :P και μάλλον θα μείνω έτσι

Δημοσ.

Θέλει καιρό να εμφανιστεί το συγκεκριμένο θέμα, για μένα πάντως το πράγμα είναι απλό δεν ξαναπαίρνω κάτι που γράφει Samsung επάνω μιας και έχω βαρεθεί να της δίνω ευκαιρίες και να μου πουλάει σκουπίδια.

Η πιο υπερεκτιμημένη εταιρεια στην ιστορία της τεχνολογίας.. Κανει μέχρι και την apple να φαίνεται καλή

Με την nvidia ευτυχώς έχω πάρει διαζύγιο καιρό τώρα :P και μάλλον θα μείνω έτσι

(Καρα-οφφτοπικ ομως) Τι εννοείς "καιρό"; Το firmware μπήκε την 1η μέρα που βγήκε στον δικο μου ssd, και θέλω να πιστεύω ότι όλοι τον ιδιο καιρό το περάσαμε. Εκτός αν μιλάς για το usage. Αυτό αν θες το συζητάμε.

Ουτε εγώ θα ξαναπάρω Samsung, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Δημοσ.

Χαχα το θεμα το εχουμε ξεφτιλησει...

Η πλακα ειναι που τα παιδια εδω μεσα δεν μπηκαν στο κοπο να ενημερωσουν το αθρο αυτο με την απαντηση της nvidia. 

Καλα στο μεταξυ οι amdakides αφου φαγαν ακυρο με τα δηθεν αναξιοποιητα "700ΜΒ" προσπαθησαν να τα ριξουν στη μειωμενη ταχυτητα και τα stutters.

Η μνημη μια χαρα λειτουργει μεχρι τα 4GB και φυσικα δεν υπαρχει κανενα performance drop. Αλλωστε ολα τα site που σεβονται τον εαυτο τους, τεσταραν τις 970 οπως ολες τις καρτες σε 4Κ αναλυσεις και κανεις τους δεν εκανε αναφορα για μειωμενες επιδοσεις εκτος απο τις αναμενομενες.

Οσο για stutters κτλ σοβαρα καντε ενα google στη λεξη VSync και αφηστε την καημενουλα την 970 ησυχη.....

Σχετικα με τα δυο partitions, και τη διαφορα στην αποδοση τους στο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ BENCHMARK: Nai's... Δηλωνω το εξης: 

Αυτα γινονται οταν προσφερεις στο κοσμο παραπανω πληροφοριες για το τροπο που λειτουργουν οι καρτες απο οσο πρεπει. Γινονται ολοι επιστημονες και αγνοουν την ουσια του ζητηματος:

Ειμαστε καταναλωτες. Αυτο που μας νοιαζει ειναι η real life αποδοση και η τιμη.

Και σε αυτο η 970 ειναι η Καλυτερη καρτα των τελευταιων ετων! Κλαψε AMD XAXAXA! (Αυτο ηταν αστειο αλλα πραγματι ελπιζω η AMD να συνελθει και Νικησει με δυναμη και οχι με λασπολογια)

Δημοσ.

Η 970 παραμένει η νέα ''7950'' και ας χτυπιούνται όσο θέλουν μερικοί.Η κάρτα είναι άψογη στα πάντα, για τα λεφτά που έχει πάντα, το ότι κάποιοι έχουν fail-άρει τα O/C settings του υπόλοιπου συστήματος, δεν σημαίνει ότι η 970 έχει πρόβλημα.Διαφορετικά οι reviewers θα το είχαν πει εδώ και μήνες.

Δημοσ.

Αν και είμαστε offtopic... Κοιτα, δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε ένας σε διάφορα fora (για το overclockers.net μιλάω). Κρινω με το τι βλέπω ΕΓΩ στον δικο μου και σε 840 evo πελατών με το firmware από την 1η μέρα που βγήκε.

380mb average πάνε όλοι πάνω-κάτω (μιλάω για amd controller). Θες screenshot απο τον δικο μου να δεις Minimum στα 362mb/s?

Θεωρώ πως αν το πρόβλημα ΟΝΤΩΣ επανερχόταν θα ειχε γινει της τρελλής όπως και την 1η φορά. Σε εμένα πάντως (επειδή έτυχε και μέτρησα σήμερα) είναι τζάμι χωρις spikes. Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον δεν το ξέρω, αλλά τόσους μήνες με άπειρα reads και κυρίως writes δεν έχει πτώση σε απόδοση.

το προβλημα επανηρθε σε ΕΜΕΝΑ, οπως και σε αλλους.

αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

το αν εσενα δεν βγηκε το προβλημα, σημαινει ακριβως αυτο: οτι δεν βγηκε σε εσενα. 

δεν αλλαζει το γεγονος οτι τα νουμερα/spikes που μου δινει το hdtach bench ξαναεμφανιστηκαν. οπως και σε αλλους. μηπως λεμε ψεματα η μηπως δεν ξερουμε να χρησιμοποιουμε τα μηχανηματα μας;

και το αν δεν εχει γινει ακομη ντορος, ο λογος ειναι προφανης: μολις τωρα αρχισαν καποιοι να ασχολουνται με το θεμα μετα απο τοσους μηνες, για να ελεγξουν αν οντως τελικα το patch εκανε δουλεια.

και σιγα-σιγα οσο αρχισουν τα νεα να διαδιδονται και πληθαινει ο κοσμος που επαναλαμβανει το bench, να εισαι σιγουρος οτι θα αρχισει να γινετια παλι της τρελης. εγω ασχοληθηκα σημερα , ακριβως επειδη διαβασα το ποστ καποιου παιδιου εδω για την επανεμφανιση του bug.

απο περιεργεια εκανα το τεστ, και voila ξαναβγηκε. αυτο για εμενα σημαινει πολυ απλα, οτι η Samsung Δεν εφτιαξε τον hdd οπως ειχε υποσχεθει με το firmware. σημαινει οτι ειναι ελλατωματικο και οτι πρεπει να τον αλλαξω αμεσα, δεδομενου οτι εκει τρεχει το OS μου.

τοσο απλα.

Δημοσ.

Η 970 παραμένει η νέα ''7950'' και ας χτυπιούνται όσο θέλουν μερικοί.Η κάρτα είναι άψογη στα πάντα, για τα λεφτά που έχει πάντα, το ότι κάποιοι έχουν fail-άρει τα O/C settings του υπόλοιπου συστήματος, δεν σημαίνει ότι η 970 έχει πρόβλημα.Διαφορετικά οι reviewers θα το είχαν πει εδώ και μήνες.

Το υπόλοιπο σύστημα πώς επηρεάζει;

Ουτε εγώ θα ξαναπάρω Samsung, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Αυτό μου αρκεί για να συνεννοηθούμε :P
Δημοσ.

Άμα δεν είναι stable το O/C στο CPU ή στις μνήμες, να δεις πως επηρεάζει..Πέραν αυτού, πας και στο θέμα των drivers/software που έχεις που μπορεί να προκαλεί πρόβλημα.Εγώ γιατί δεν έχω το παραμικρό θέμα δηλαδή ; Είμαι τυχερός ; Ή απλά ξέρω τι μου γίνεται ;

Δημοσ.

Δε ξέρω ρε συ, δεν εδώ ιδία άποψη ευτυχώς ή δυστυχώς, απλά θέλω να καταλάβω.

Συνήθως με κακό o/c έχεις κρασαρίσματα ή bsod όχι stutter.

Άμα πάντως την είχα αγοράσει θα με χάλαγε, αλλά θα τη κρατούσα φυσικά για να βγάλει τα λεφτά της, γιατί είναι καλή κάρτα κατά τα άλλα.. Και στη τελική αυτή τη στιγμή με τι να την αλλάξεις;;

Σαν υποψήφιος αγοραστής πάντως που δεν έχω ακόμα κάρτα τέτοιας κλάσης και κάποια στιγμη θα πάρω, θα προτιμούσα να μη τη πάρω για αυτό θα ήθελα ο ανταγωνισμός να μου παρουσιάσει κάτι καλύτερο

Αυτό δηλαδή από δω και πέρα θα της κόψει πωλησεις, ειδικά από τη στιγμη που μιλάμε για κάρτα που δε θα πάρει κάποιος που δεν ψάχνεται στο internet

Δημοσ.

Θα σε χάλαγε για ποιο λόγο ακριβώς ; Η κάρτα έχει 4GB, stuttering δεν έχει όταν περνάει τα 3.5GB όπως λένε οι φωστήρες που βάζουν 4K με 8XMSAA και θεωρούν πως τα λίγα frames είναι λόγω VRAM.Το μόνο που με χάλασε είναι ότι η NVIDIA δεν το είπε εξαρχής, αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα, κλάιν.

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια εχει η ΔΕΝ εχει θεμα η καρτα? να ξερουμε να παρουμε η οχι?!?!?!Γιατι οσο και να το κανεις αν ειναι να αγορασεις ΤΩΡΑ 970 τραβιεσαι λιγο και δεν την παιρνεις. Μπας και φτιαξουν το προβλημα ή βγαλουν αλλο rev η ριξουν τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, αυτό με τη μνήμη έγινε για να παραμείνει η 970 10-15% πίσω από την 980 και η πράσινη να δικαιολογεί την τιμή της δεύτερης όπως είπε και ο Ailuros στο νήμα των GTX900.Σας το λέω και 'γω που η VRAM έχει φτάσει σε πολλά παιχνίδια 3700-3800+MB και ήταν νερό το παιχνίδι.Εκτός αυτού, αν υπήρχε όντως θέμα, όλο και κάποιος reviewer θα έβγαινε και θα 'λεγε ότι σε 4Κ ξέρω 'γω που χρησιμοποιεί μεγάλη ποσότητα μνήμης, υπάρχει θέμα.Θα βγουν και performance drivers και η κάρτα θα φυσάει.

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια εχει η ΔΕΝ εχει θεμα η καρτα? να ξερουμε να παρουμε η οχι?!?!?!Γιατι οσο και να το κανεις αν ειναι να αγορασεις ΤΩΡΑ 970 τραβιεσαι λιγο και δεν την παιρνεις. Μπας και φτιαξουν το προβλημα ή βγαλουν αλλο rev η ριξουν τιμη.

Ακριβώς, τέτοιες ιστορίες δημιουργούν σκέψεις στον υποψήφιο, εκτός αν μιλάμε για iPhone που εκεί ορμάνε με τα μούτρα

Τώρα αν είναι σωστό ή όχι αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά τα λεφτά είναι μπόλικα οπότε και το σκέφτεσαι

Μάλλον δεν είναι deal breaker η όλη ιστορία, αλλά η επίδραση στη ψυχολογία του αγοραστή υπάρχει.

Συνήθως θες να πάρεις κάτι που ξέρεις ότι είναι τέλειο και ακριβώς όπως το διαφημίζουν, αλλά τέλειο δεν είναι ουτε και το πλέον ακριβό μοντέλο οπουδήποτε πράγματος

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν διαφορετική 970, γιατί θα πάνε τα μαζικά RMA σύννεφο, ξεχάστε το.Αν η NVIDIA από τις μηνύσεις που θα φάει, πει για RMA, καλώς αλλά με τους δικηγόρους που έχει δεν το κόβω να γίνεται.Για το ''false advertising'' που λένε πολύ, δεν στέκει, η κάρτα έχει όντως 4GB και τα χρησιμοποιεί όταν όντως χρειαστούν, απλά δεν αφήνει το παιχνίδι να δεσμεύσει όλη τη VRAM όπως η 980.Τι μας ενδιαφέρει αυτό ; Το θέμα είναι να αξιοποιείται η VRAM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...