malmsteen1984 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ασχετο με το αν ειναι καλο ή όχι, το ups που προτεινεις, το οτι το χεις δυο χρονια (περιοδος εγγύησης του) χωρις προβλημα δεν λέει κάτι εγω που χω το apc back-ups rs 800va (br800i) 13 χρονια και του αλλαζω μπαταριες καθε 4-5 χρονια τί πρεπει να πω? Οτι εισαι πολυ ευχαριστημενος και το προτεινεις. Παιζουν πολλα ρολο. Το αν ειναι pure sinewave, αν δουλευει συνεχεια ο ανεμιστηρας του κλπ. Κι'εγω πριν το παρω (πηρα το 1500) κοιτουσα μονο για apc, αλλα μετα βλεποντας συγκριτικα στο google και κριτικες χρηστων στο amazon κ newegg πειστηκα για το cyberpower. Προσφερει οτι και το apc αλλα με μικροτερο κοστος αποκτησης. Επισης πιο φθηνη μπαταρια... Οποιο και να παρει θα κανει πολυ καλη επιλογη. 1
basilis-keza Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασα το ups μου : http://www.e-shop.gr/nilox-ups-smart-1100-p-PER.505703 πανω στο καταγραφικο http://www.eonboom.com/products-detail.php?ProId=139&nkey=2 (εχω το 4 καναλο) και ολλα καλα κανενα προβλημα με τον δισκο http://www.skroutz.gr/s/441634/Seagate-SV35-Series-1TB.html :-D
EddieObscurant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Οτι εισαι πολυ ευχαριστημενος και το προτεινεις. Παιζουν πολλα ρολο. Το αν ειναι pure sinewave, αν δουλευει συνεχεια ο ανεμιστηρας του κλπ. Κι'εγω πριν το παρω (πηρα το 1500) κοιτουσα μονο για apc, αλλα μετα βλεποντας συγκριτικα στο google και κριτικες χρηστων στο amazon κ newegg πειστηκα για το cyberpower. Προσφερει οτι και το apc αλλα με μικροτερο κοστος αποκτησης. Επισης πιο φθηνη μπαταρια... Οποιο και να παρει θα κανει πολυ καλη επιλογη. ναι βρε, εγω το εννοουσα με την έννοια ότι τα δυο χρονια που λες οτι το χεις, ειναι "υποχρεωμενο" να είναι ολα καλα, απο τη στιγμή που ειναι μεσα στην εγγύηση του, αλλα οκ κατάλαβα τι λες
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα, Ενδιαφερομαι κι εγω για αγορα UPS για καπως πιο απλη χρηση. Σκοπευω να το βαλω στο σαλονι, ωστε να σηκωσει μερικες συσκευες που θα εχω εκει, οπως: 1) TV Samsung UE46F6500 2) Modem (Thomson 585v8) & Router (ASUS RT-AC56U) 3) NOVA αποκωδικοποιητη 4) NAS Zyxel (NSA325v2) με 2 δισκους WD Red 3TB 5) Ασυρματο τηλεφωνο Siemens 7) Soundbar Samsung HW-H450 8) Playstation 4 Τα 7 & 8 ειναι προαιρετικα, εαν ειναι να ανεβασουν το κοστος. Τα υπολοιπα νομιζω εχουν πολυ μικρες απαιτησεις σε Watt, οποτε σκεφτομουν για ενα APC Back-UPS BX650CI-GR, που απο οτι ειδα εχει και AVR. Θα με καλυψει ή πρεπει να παω στο 800αρι? Τα 7 & 8 θα μπορουν να υποστηριχθουν ανετα? το 650 πρεπει να εχει κοντα στα 350 watt οποτε θα εισαι λιγο οριακα ισως και να βγεις εκτος αν βαλεις και κανα Playstation πανω.καλυτερα με λιγα χρηματα παραπανω να πας στο 800 αρι.οτι τρωει τρωει η τηλεοραση και το Playstation.το τηλεφωνο ειναι ουτε 2 watt το router 4-5 το Nas δεν νομιζω παραπανω απο 30 max.το soundbar δεν ξερω. να σου κάνω μία ερώτηση μιας και το ξέρεις πολύ καλά το άθλημα. έχω ένα ups (δυστυχώς line-interactive) το οποίο είναι 2000va. παίρνει δύο μπαταρίες 9αρες μέσα.έχει και ανεμιστηράκι. αν και δεν κάνει θόρυβο και δε με ενοχλεί καθόλου, να σε ρωτήσω καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους , εάν το ανοίξω τάχα μου να αλλάξω μπαταρίες και ξεσυνδέσω τον ανεμιστήρα θα προκληθεί ζημιά ; θέμα θέρμανσης του ups δεν υπάρχει αφού ούτως ή άλλως το ανεμιστηράκι πάντα κρύο αέρα βγάζει. εν ολίγοις σε ups με ανεμιστήρα μπορείς να το ξεσυνδέσεις χωρίς πρόβλημα ή είναι μέρος της λειτουργικότητας του και βγάζοντας το δε θα ανάβει καθόλου το ups ; ευχαριστώ για το χρόνο σου. Υ.Γ. επειδή υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται εάν μπορείτε να παραθέσετε μία σειρά από ups (είτε line-interactive είτε on-line ) τα οποία να είναι pure sinewave. προσανατολίζομαι για ένα on-line με καθαρό ημίτονο για να το συνδέσω πάνω στο ηχοσύστημα.(όχι ο ενισχυτής και τα ηχεία, μόνο τις πηγές- sacd-dvd-bluray-turntable). εάν γνωρίζετε παρακαλώ θερμώς γράψτε τα!!!!. πολλα ups ζεστενονται περισσοτερο οταν δινουν απο την μπαταρια οποτε και τοτε το ανεμιστηρακι κανει δουλεια .πχ στα apc το fan δουλευει μονο on battery.εσενα οτι βγαζει παγωμενο δεν λεει κατι.με ποια εννοια το λεω.οταν παει on battery θα ζεστενεται παραπανω.β.οτι βγαζει παγωμενο αερα δεν σημαινει οτι δεν ζεστενεται το Ups.εφοσον δουλευει συνεχεια το παγωνει το Ups απλα το Ups δεν ειναι και φουρνος οπως ειναι πχ μια cpu που θα βγει ζεστος αερας σε full load.Επισης δεν σημαινει οτι εχουν τις ιδιες αντοχες τα υλικα μιας cpu με ενα ups.μπορει πχ με fan να εχεις 40 βαθμους χωρις fan να εχεις 50 που οκ να μην ειναι μεγαλη διαφορα αλλα το Ups στα 50 να κανει θεματα.Δεν σημαινει οτι πρεπει να φτανει στους 70 το ups για να πεις οτι οκ βγαινει ζεστος αερας αρα χρειαζεται και το fan.επισης αλλη θερμοκρασια στο σπιτι σου το χειμωνα πχ 20 βαθμους και αλλο το καλοκαιρι πχ 35.Μετα ειναι και το φορτιο που υπαρχει πανω.απλα εσενα το φαν δουλευει συνεχεια οποτε και παγωνει συνεχεια την πλακετα.στις cpu το φαν κοβει λιγο οταν πεσει η θεροκρασια ή στα λαπτοπ κλεινει οποτε οταν ανοιξει ναι σου βγαζει πιο ζεστο αερα αποτομα. Οτι εισαι πολυ ευχαριστημενος και το προτεινεις. Παιζουν πολλα ρολο. Το αν ειναι pure sinewave, αν δουλευει συνεχεια ο ανεμιστηρας του κλπ. Κι'εγω πριν το παρω (πηρα το 1500) κοιτουσα μονο για apc, αλλα μετα βλεποντας συγκριτικα στο google και κριτικες χρηστων στο amazon κ newegg πειστηκα για το cyberpower. Προσφερει οτι και το apc αλλα με μικροτερο κοστος αποκτησης. Επισης πιο φθηνη μπαταρια... Οποιο και να παρει θα κανει πολυ καλη επιλογη. μπαταριες δεν εισαι υποχρεωμενος να παρεις τις αυθεντικες τις apc .αν βγαλεις το αυτοκολλητο της apc απο κατω θα δεις οτι η μπαταρια ειναι ταδε μαρκα οποτε μπορεις να παρεις τις ιδιες.παλια τα apc φορουσαν csb που φαιρνει ο δησιος.τωρα φορανε καποιες αλλες που δεν μπορω να θυμηθω πως λεγονται αλλα οκ μπορω να μαθω ευκολα.
tstavrou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Το παρακατω ups το γνωριζει κανεις...? GEMBIRD UPS-PC-1202AP UPS AVR 1200VA/720W http://www.e-shop.gr/gembird-ups-pc-1202ap-ups-avr-1200va-720w-p-PER.664187 Μιας και θελω "αρκετα" watt, εχει avr απο οτι λεει και η τιμη ειναι δελεαστικη.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 gembird και δωρο ενα κινεζο.μια εταιρεια που βγαζει απο Repeater μεχρι Ups μεχρι δεν ξερω τι.και 1200 va με 70 ευρω.τοσο φτηνα ουτε τα turbo x δεν ειναι που ειναι και αυτα χαλια. στα Ups δυστυχως ισχυει λιγακι το οτι πληρωνεις παιρνεις.οταν βλεπεις ενα 1200 Ups να κανει 70 ευρω οταν μονο οι μπαταριες του εξω στο εμποριο εχουν 50-60 ευρω τοτε καταλβαινεις.αλλαξα μπαταριες σε ενα ups 1000 apc και πηρα μπαταριες απο τον δησιο και ηταν κανα 60-70 ευρω.και αυτοι στα ιδια λεφτα δινουν Ups και ισως και μεγαλυτερες μπαταριες απο αυτες του φοραει το apc to 1000va
MultiDoc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρες, Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, χρειάζεται ο αδερφός μου να αγοράσει ένα ups (Line interactive) για το γραφείο. Πάνω του θα συνδέσει ένα PC (με q6600, ati4870, 2 σκληρούς, οθόνη) κι έναν βιοχημικό αναλυτή. Μετά απο επικοινωνία με την εταιρία του είπαν ότι θα καλύπτεται με 750W. Με budget περίπου στα 150€ Θα μπορούσατε να προτείνετε κάποιο ποιοτικό UPS? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 750 o αναλυτης ή ολα μαζι.για 750 θες 1200va Ups.οποτε apc το ξεχνας τουλαχιστον επειδη ειπες σε ποιοτικο.
MultiDoc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 750 o αναλυτης ή ολα μαζι.για 750 θες 1200va Ups.οποτε apc το ξεχνας τουλαχιστον επειδη ειπες σε ποιοτικο. 750W σύνολο όλα μαζί
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω ποσο κανει ο βιοχημικος αναλυτης αλλα επειδη το κοβω η τιμη να ειναι 1000+ ευρω τοτε θα πηγαινα μονοδρομο σε 1000 ή σε 1500smart apc.
MultiDoc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα, κάποια πρόταση για κάποιο συγκεκριμένο ?
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 smart apc 1000 ή smart apc 1500. αυτο ειναι το μοντελο. υπαρχουν τα smart sc που ειναι αλλη κατηγορια .εσυ θες ειτε τα smart ειτε τα smart c που ειναι λιγο πιο φτηνα επειδη δεν εχουν μια υποδοχη που δεν θα σου χρειαστει. http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?keyphrase=apc+smart+1000
MultiDoc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα τον ενημερώσω ώστε να κάνει τα κουμάντα του.
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 τιποτα.απλα δεν ξερω αν θελει να φτασεει τοσα λεφτα.και το 1500 ειναι ακομα πιο ακριβο.ολα εχουν να κανουν για μενα με το ποσο κανει ο αναλυτης.αν ειναι κατι πιο φτηνο οκ μπορει να παει σε apc αλλα καποιο bacKup που θα ειναι πιο φτηνο.
MultiDoc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 τιποτα.απλα δεν ξερω αν θελει να φτασεει τοσα λεφτα.και το 1500 ειναι ακομα πιο ακριβο.ολα εχουν να κανουν για μενα με το ποσο κανει ο αναλυτης.αν ειναι κατι πιο φτηνο οκ μπορει να παει σε apc αλλα καποιο bacKup που θα ειναι πιο φτηνο. Ο αναλυτής κάνει μερικές χιλιάδες ευρώ, το πρόβλημα είναι ότι έχει απίστευτα μεγάλη στενότητα στο $$$.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα