thephotoshoped Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα έκανα εγγραφή για λογαριασμό άλλου, στο site της Wind ώστε να παραγγείλω το φοιτητικό πακέτο. Στη φόρμα όπου συμπληρώνω τα στοιχεία τα έβαλα όλα όπως έπρεπε και το email. Όταν λοιπόν πάτησα καταχώρηση για να γίνει η αγορά έβγαλε το μήνυμα πως "Στάλθηκε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο mail τάδε" . Αυτό το email δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτό που καταχώρησα εγώ ούτε κατά προσέγγιση. Μήνυμα επιβεβαίωσης ήρθε σε αυτό που πραγματικά καταχώρησα. Είμαι όμως πολύ περίεργος μήπως ο υπολογιστής μου παρακολουθείται, γιατί δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να εμφάνισε ένα τελείως διαφορετικό email. Θα ήθελα τη βοήθεια σας παρακαλώ.
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Από το συγκεκριμένο γεγονός δεν βγαίνει οτι παρακολουθείσαι. Απλός ο προγραμματιστής της σελίδας εχει κανει κάποιο λάθος και βγάζει λάθος email στο μηνυμα επιβεβαιωσης. Η μηχανη λειτουργεί σωστα αφου σου ήρθε email στο κανονικό email σου. Αν και το email-λαθος που εμφανίζεται ειναι δικό σου, τοτε ειναι απλώς θέμα cookies. Αν τώρα ρωτάς γενικα, η απάντηση ειναι οτι σίγουρα παρακολουθείσαι, όπως σχεδόν όλοι μας. Παρακολουθείσαι απο διαφημιστές, από τις εταιρείες που εχεις emails, τα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter, κλπ), από προγράμματα που εχεις στον υπολογιστή σου, κλπ. Προς θεου δεν λεω με σιγουριά οτι παρακολουθείσαι με την έννοια της ταινία cyberbully αλλά ανωνυμία σε διαβεβαιώ δεν υπάρχει.
thephotoshoped Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλά προφανώς και γνωρίζω πως δεν είμαι ανώνυμος απλά αυτό το πράγμα δε μου είχε τύχει ποτέ ξανά. Έκανα μια δοκιμή να εγγραφω στο newsletter του eshop και εκεί μου βγάζει σωστά το mail επιβεβαίωσης. Με παραξενεψε πολύ τώρα όμως αυτό με τη Wind.
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Σου λεω πάλι: Λάθος του προγραμματιστή της ιστοσελίδας της wind. Όταν παρακολουθείς, το κάνεις ήσυχα και προσεκτικά, δεν το δηλώνεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Και επιπλέον δεν απαντησες στο αν σου εβγαλε ένα ασχετο email, ή (όπως εντονα πιθανολογω) ένα άλλο δικο σου email.
thephotoshoped Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μου έβγαλε ένα εντελώς άσχετο email, όπως έγραψα και στο αρχικό μου μήνυμα, το οποίο καμία σχέση δεν έχει με κάποιο άλλο δικό μου. Οκ, αφού ήταν θέμα της σελίδας ησύχασα! Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα