Katman21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας,Πριν 2 μέρες πήρα ένα PC (παλιό) για να του ένα format, έγινε όλη η διαδικασία κανονικά με επιτυχία! με το επόμενο τελευταίο στάδιο να περάσουμε λίγα αρχεία που τα είχαμε αποθηκεύσει σε ένα USB δικό μου. Με αποτέλεσμα να μην το δέχεται με τίποτα.. όχι μονο αυτό αλλα και 2-3 διαφορετικά που δοκίμασα, μέσα σε αυτά έχω και ένα USB το οποιο είναι από τα παλιά USB 2.0 και δούλεψε..τα υπόλοιπα είναι USB 3.0. Πέρα αυτό το οποιο δεν με απασχολεί αυτήν την στιγμή γιατί δεν αναγνωρίζεται στον συγκεκριμένο προπολεμικό υπολογιστή, με απασχολεί ότι πλέον εκεί που όλα τα USB δουλεύανε κανονικά δεν δουλεύουν στον δικό μου PC και σε αλλα που τα δοκίμασα θα βρείτε και επισυναπτόμενη εικόνα. Η δοκιμες που έκανα ήταν να ξαναπεράσω τους Drivers ξανά ή μέσα Update κιόλας και δεν έγινε τίποτα + να βγάλω το ρεύμα του τροφοδοτικού για 1-2 λεπτά και δεν έγινε τίποτα!1 USB που δεν χρησιμοποίησα στον συγκεκριμένο προπολεμικό υπολογιστή σε όλες τις θύρες τις δικες μου και στους άλλους δουλεύει κανονικά... Υπάρχει λύση να καταφέρουμε κάτι γιατί έχω τρελαθεί, όλη μου η περιουσια εκεί μέσα είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα