titanforce Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτομαι να αγορασω ενα wireless modem router καθως του οτε τα εχει παιξει (αποσυνδεεται το wifi και πιανει μονο σε ακτινα 5 μετρων) και κοιταζα αυτο εδω http://www.you.gr/proionta/telephony-networking/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-routers/wireless-modem-router-tp-link-td-w8960nτο θελω για wifi σε σπιτι ενος οροφου και για online gaming. Επισης θα ηθελα να ξερω εαν θα με δυσκολεψει στη ρυθμιση. Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτομαι να αγορασω ενα wireless modem router καθως του οτε τα εχει παιξει (αποσυνδεεται το wifi και πιανει μονο σε ακτινα 5 μετρων) και κοιταζα αυτο εδω http://www.you.gr/proionta/telephony-networking/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-routers/wireless-modem-router-tp-link-td-w8960nτο θελω για wifi σε σπιτι ενος οροφου και για online gaming. Επισης θα ηθελα να ξερω εαν θα με δυσκολεψει στη ρυθμιση. Ευχαριστω. αν σε παιρνει οικονομικα ανεβα στο 8970 που ειναι λιγο καλυτερο.αλλα και αυτο μια χαρα για την τιμη του.vfm.του οτε ή κανα zte θα ειναι ή κανα baudtec ,sagem ,philips τα οποια ειναι για κλαματα.ειδικα τα zte οποτε δεν με παραξενευει που δεν παιζει. επισης για gaming ζητα fast path στην γραμμη σου απο οτε και αν μπορεις καλυτερα να εισαι με utp και οχι με ασυρματο.δεν θα σε δυσκολεψει στην ρυθμιση.οταν το παρεις κανε firmware update αν υπαρχει πιο καινουριο .μετα pppoe/llc βαζεις username και password ,φτιαχνεις και το Wifi και εισαι ετοιμος.
hardrocker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 δεν γινεται ο οτε να σου στειελει αλλο ρουτερ?
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 οτι και να εχει ο οτε θα του στειλει zte.οποτε οτι και να ειχε πριν το να παει στο zte το θεωρω μια τρυπα στο νερο.με 50 ευρω οπως και με λιγοτερα σαν αυτο που εβαλε στο link παει σε ενα ρουτερ πολυ καλυτερο του zte.
titanforce Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εχω ενα thomson καθως εχω τη συνδεση περιπου 4 χρονια. Εννοειται οτι για το gaming δε θα χρησιμοποιω wifi αλλα ethernet cable. Δεν εχω ζητησει ρουτερ απο τον οτε επειδη ξερω οτι παλι κανενα ξυλινο θα μου στειλουν. αν σε παιρνει οικονομικα ανεβα στο 8970 που ειναι λιγο καλυτερο.αλλα και αυτο μια χαρα για την τιμη του.vfm.του οτε ή κανα zte θα ειναι ή κανα baudtec ,sagem ,philips τα οποια ειναι για κλαματα.ειδικα τα zte οποτε δεν με παραξενευει που δεν παιζει. επισης για gaming ζητα fast path στην γραμμη σου απο οτε και αν μπορεις καλυτερα να εισαι με utp και οχι με ασυρματο.δεν θα σε δυσκολεψει στην ρυθμιση.οταν το παρεις κανε firmware update αν υπαρχει πιο καινουριο .μετα pppoe/llc βαζεις username και password ,φτιαχνεις και το Wifi και εισαι ετοιμος. Επειδη ειμαι τελειως ασχετος σε ο,τι εχει να κανει με ρουτερς, μοντεμς κτλ. Για να ζητησω fast path θα εχω υψηλοτερη χρεωση; Επισης, δεν ξερω τι ειναι pppoe/llc.
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εχω ενα thomson καθως εχω τη συνδεση περιπου 4 χρονια. Εννοειται οτι για το gaming δε θα χρησιμοποιω wifi αλλα ethernet cable. Δεν εχω ζητησει ρουτερ απο τον οτε επειδη ξερω οτι παλι κανενα ξυλινο θα μου στειλουν. Επειδη ειμαι τελειως ασχετος σε ο,τι εχει να κανει με ρουτερς, μοντεμς κτλ. Για να ζητησω fast path θα εχω υψηλοτερη χρεωση; Επισης, δεν ξερω τι ειναι pppoe/llc. οπα .το thomson ειναι καλο.ποιο εχεις το 585 v7 ή το v8?τι προβλημα σου κανει?επισης εχεις iptv? ναι zte θα σου στειλουν. οχι δεν εχεις υψηλοτερη χρεωση.μειωνεις το Ping απλα χανεις λιγακι σε ταχυτητα.λογικο αυτο .καπου κερδιζεις καπου χανεις. οταν παρεις το νεο ρουτερ και θα μπεις μεσα στη νσελιδα του να το σεταρεις θα το δεις και το pppoe/llc που συνηθως ολα ειναι πλεον pppoe/llc πλεον απο την μανα τους.θα σε βοηθησουμε και εμεις.αλλα πες τι θεματα εχεις με το thomson.ισως με κανα firmware update να στρωσει.εκτος αν εχεις iptv με τον οτε κοινως connex tv οποτε εκει εχουμε θεματακια.
titanforce Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 οπα .το thomson ειναι καλο.ποιο εχεις το 585 v7 ή το v8?τι προβλημα σου κανει?επισης εχεις iptv? ναι zte θα σου στειλουν. οχι δεν εχεις υψηλοτερη χρεωση.μειωνεις το Ping απλα χανεις λιγακι σε ταχυτητα.λογικο αυτο .καπου κερδιζεις καπου χανεις. οταν παρεις το νεο ρουτερ και θα μπεις μεσα στη νσελιδα του να το σεταρεις θα το δεις και το pppoe/llc που συνηθως ολα ειναι πλεον pppoe/llc πλεον απο την μανα τους.θα σε βοηθησουμε και εμεις.αλλα πες τι θεματα εχεις με το thomson.ισως με κανα firmware update να στρωσει.εκτος αν εχεις iptv με τον οτε κοινως connex tv οποτε εκει εχουμε θεματακια. εχω το v8, και εχει τα προβληματα που αναφερω. Δεν εχω iptv.
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 δοκιμασε να περασεις το firmware απο εδω. http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v8/Firmware/r8-2-7/Generic/ τον wizard ή τον κατεβαζεις απο το ιδιο site ειτε απο το site της forthnet.ο ιδιος wizard ειναι ή απο το cd του thomson. γενικα μας κανει οποιοσδηποτε wizard αρκει να ειναι για το λειτουργικο σου. μετα απλα θα ξανασεταρεις το ρουτερ με τα στοιχεια του οτε και θα εισαι Ready.ειναι το τελευταιο firmware. πριν κανεις αυτο αν θες τυπικα δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο wireless.το θεωρω λιγο δυσκολο να χαλασε το ρουτερακι αυτο. το firmware το κανεις με καλωδιο ethernet.τρεχεις τον wizard διαλεγεις το firmware και το ανεβαζει.αν εχεις θεμα κλεισε firewall ή μπες safe mode.σε σπανιες περιπτωσεις θελει καρφωτες ip αλλα αστο τελευταιο μην σε μπλεξω με αυτο ακομα.στο λεω αν χρειαστει.δεν ειναι κατι δυσκολο.
titanforce Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Λες καλυτερα να παρω αυτο που σου εδειξα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα