Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκες καλημερα σηκωθηκα σημερα το πρωι και μου εχει σπασει τα νευρα το ποντικι μου.ανοιγω το λαπτοπ και και οταν παταω αριστερο κλικ με το που το παταω ειναι σαν να παταω επισης και το αριστερο μου βγαζει δηλ τις επιλογες που σου βγαζει το αριστερο οταν το πατας.εχω δοκιμασει τα παντα restart στο λαπτοπ εβαλα σε ολες τις θυρες το ποντικι το ξαναπερασα και παλι το ιδιο μεχρι και χτες το βραδυ στις 2 που το εκλεισα δεν ειχε κανενα θεμα..το ποντικι ειναι ενα cm storm xornet.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα για αρχή να το δοκιμάσεις και σε αλλο pc αν σου κάνει τα ίδια εχει πρόβλημα το ποντίκι

Δημοσ.

μαλλον τα εχει παιξει γιατι μια το κανει μια σταματαει..οταν το κανει παταω το δεξι κλικ πολλες φορες γρηγορα και μετα δουλευει κανονικα το αριστερο..

Δημοσ.

Δες αν σου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα και σε αλλο Pc και αν ναι εφυγες με την αποδειξη/εγγυηση για αλλαγη/πιστωτικο.

Δημοσ.

Ναι πας στο καταστημα που το αγορασες με την αποδειξη μαζι για την εγγυηση,τους λες το προβλημα σου(πιθανον να το δοκιμασουν και αυτοι σε καποιο pc να δουν οτι οντως ισχυει)και μετα θα κανονισουν αυτοι για την αλλαγη.

ή το πιστωτικο βεβαια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...