Virus200 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 μαγκες καλημερα σηκωθηκα σημερα το πρωι και μου εχει σπασει τα νευρα το ποντικι μου.ανοιγω το λαπτοπ και και οταν παταω αριστερο κλικ με το που το παταω ειναι σαν να παταω επισης και το αριστερο μου βγαζει δηλ τις επιλογες που σου βγαζει το αριστερο οταν το πατας.εχω δοκιμασει τα παντα restart στο λαπτοπ εβαλα σε ολες τις θυρες το ποντικι το ξαναπερασα και παλι το ιδιο μεχρι και χτες το βραδυ στις 2 που το εκλεισα δεν ειχε κανενα θεμα..το ποντικι ειναι ενα cm storm xornet.
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Θα σου έλεγα για αρχή να το δοκιμάσεις και σε αλλο pc αν σου κάνει τα ίδια εχει πρόβλημα το ποντίκι
Virus200 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 μαλλον τα εχει παιξει γιατι μια το κανει μια σταματαει..οταν το κανει παταω το δεξι κλικ πολλες φορες γρηγορα και μετα δουλευει κανονικα το αριστερο..
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δες αν σου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα και σε αλλο Pc και αν ναι εφυγες με την αποδειξη/εγγυηση για αλλαγη/πιστωτικο.
Virus200 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 το εχο αγορασει απο το eshop σε αυτους θα παω για την αλλαγη?
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ναι πας στο καταστημα που το αγορασες με την αποδειξη μαζι για την εγγυηση,τους λες το προβλημα σου(πιθανον να το δοκιμασουν και αυτοι σε καποιο pc να δουν οτι οντως ισχυει)και μετα θα κανονισουν αυτοι για την αλλαγη. ή το πιστωτικο βεβαια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα