vasilisbilias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Χαίρεται! Πείτε ότι έχω μία σειρά από συνδέσμους: link1 link2 link3 link4 Θέλω να αλλάζει το χρώμα στον τελευταίο σύνδεσμο που θα κάνω κλικ. Αν π.χ κάνω τελευταία φορά κλικ στο σύνδεσμο 4, να αλλάξει ο χρωματισμός του.
Sirodeath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 για δες αυτο http://www.w3schools.com/css/css_link.asp
vasilisbilias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 για δες αυτο http://www.w3schools.com/css/css_link.asp Όχι... δεν εννοώ αυτό. Παίξε με το μενου που βρίκσεται πλάγια τις σελίδας και θα καταλάβεις.
Sirodeath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ενοεις οταν κανεις hover πανω στο λινκ ? η οταν πατας το λινκ που μενει μαυρο δλδ οτι εισαι σε αυτην την σελιδα του λινκ ?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Όχι... δεν εννοώ αυτό. Παίξε με το μενου που βρίκσεται πλάγια τις σελίδας και θα καταλάβεις. Για δες Απο ff δεξί κλικ "πηγαίος κώδικας"
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Όταν βρίσκεσαι στην ιστοσελίδα που εχεις επιλεξει (π.χ. είσαι στην επικοινωνία) τοτε στο συγκεκριμένο li της λίστας υπάρχει η καταχώρηση class="subExpanded" που αγνοεί τα hover colors. Αν κάνει κλικ σε αλλη επιλογη (π.χ. Νεα) τοτε πλεον ΜΟΝΟ το li από τα νεα εχει class="subExpanded" Βαριέμαι να ψάξω τον κώδικα αν αυτό γίνεται αυτόματα με js ή με server side language
Sirodeath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 οπως ειπε ο arc αυτο μπορεις να κανεις πχ εχεις αυτο το μενου <nav> <ul> <li><a href="new.html" class="selected" >New</a></li> <li><a href="news.html" >News</a></li> <li><a href="games.html">Games</a></li> </ul> </nav> στην σελιδα new.html κανεις class="selected" και αντιστοιχα στις αλλες το βαζεις στα αλλα <li> κανεις και ενα css με αυτο nav a.selected, nav a:hover { color: #32673f; } το ετρεξα και δουλεψε. φανταζομαι θα γινετε και αλλιως js,jquery αλλα αν θες πιο απλο φανταζομαι θα σου κανει αυτο.
vasilisbilias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Με λίγα λόγια, μπορώ να δώσω εντολή με CSS να χρωματίζεται μια συγκεκριμένη κλάση (1) ή να έχω μια ίδια κλάση η οποία θα αλλάζει σειρά αλλάζοντας την σελίδα (2), σωστά; 1) <a href="#" class="selected1">link1</a> <a href="#" class="selected2">link2</a> <a href="#" class="selected2">link3</a> <style> a.selected1{color:#333;} </style> 2) <a href="#" class="selected">link1</a> <a href="#">link2</a> <a href="#">link3</a> <style> a.selected{color:#eee;} </style>
Sirodeath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Με λίγα λόγια, μπορώ να δώσω εντολή με CSS να χρωματίζεται μια συγκεκριμένη κλάση (1) ή να έχω μια ίδια κλάση η οποία θα αλλάζει σειρά αλλάζοντας την σελίδα (2), σωστά; 1) <a href="#" class="selected1">link1</a> <a href="#" class="selected2">link2</a> <a href="#" class="selected2">link3</a> <style> a.selected1{color:#333;} </style> 2) <a href="#" class="selected">link1</a> <a href="#">link2</a> <a href="#">link3</a> <style> a.selected{color:#eee;} </style> με τον 2ο τροπο που το εκανα δουλεψε απλα οταν θα εισαι στην σελιδα link2 το class="selected" θα μπει σε αυτο.
vasilisbilias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 με τον 2ο τροπο που το εκανα δουλεψε απλα οταν θα εισαι στην σελιδα link2 το class="selected" θα μπει σε αυτο. Το θέμα είναι πως θα γίνει αυτό. Kαλύτερο θα ήταν να αναγνωρίζεται η αλλαγή σελίδας και να προστίθεται ο κώδικας αυτόματα (Query, Javascript).
Sirodeath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ναι φανταζομαι με javascript θα γινετε αυτοματα αλλα αν δεν βρισκεις κατι και εχεις λιγα λινκ για μενου θα σου κανει. Edit: ψαχνωντας λιγο απο το κινητο google ριδα πολλα και με javascript και jQuery Πχ http://stackoverflow.com/questions/16027629/changing-css-for-link-of-current-page-with-jquery
spitha Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 γεια σας παιδια ειχα μια απαντηση απο την addthis, οταν τουςρωτησα αν μπορω να αλλαξω χρωμα σε ενα τιτλο στα εργαλεια τους: Because AddThis tools are just HTML elements on the page you can use your browser's web inspector to get the class name and then use your own CSS to change the font color. Οκ παω να κανω ελεγχο στοιχειου και στα δεξια αλλαζω το χρωμα αλλα μετα στην ανανεωση αλλαζει το χρωμα. Φαινεται πως καποια εντολη πρεπει να δωσω για να μενει μονιμα η αλλαγη χρωματος. Πως μπορω να αλλαξω το χρωμα σε μια τετοια περιπτωση; ευχαριστω παρα πολυ. Η ιστοσελιδα μου ειναι αυτη: http://myfilms-in.blogspot.gr/, κατω κατω στο ποστ εχω το tool της addthis που λεει διαβαστε περισσοτερα και προτεινει καποιες ταινιες αυτο το διαβαστε περισσοτερα δεν φαινεται πολυ καλα, μολις που φαινεται και θελω να το κανω πιο εντονο, αν γνωριζει καποιος πως να το κανω αυτο θα του ημουν υποχρεη ευχαριστω και παλι
vasilisbilias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 γεια σας παιδια ειχα μια απαντηση απο την addthis, οταν τουςρωτησα αν μπορω να αλλαξω χρωμα σε ενα τιτλο στα εργαλεια τους: Because AddThis tools are just HTML elements on the page you can use your browser's web inspector to get the class name and then use your own CSS to change the font color. Οκ παω να κανω ελεγχο στοιχειου και στα δεξια αλλαζω το χρωμα αλλα μετα στην ανανεωση αλλαζει το χρωμα. Φαινεται πως καποια εντολη πρεπει να δωσω για να μενει μονιμα η αλλαγη χρωματος. Πως μπορω να αλλαξω το χρωμα σε μια τετοια περιπτωση; ευχαριστω παρα πολυ. Η ιστοσελιδα μου ειναι αυτη: http://myfilms-in.blogspot.gr/, κατω κατω στο ποστ εχω το tool της addthis που λεει διαβαστε περισσοτερα και προτεινει καποιες ταινιες αυτο το διαβαστε περισσοτερα δεν φαινεται πολυ καλα, μολις που φαινεται και θελω να το κανω πιο εντονο, αν γνωριζει καποιος πως να το κανω αυτο θα του ημουν υποχρεη ευχαριστω και παλι γιατί μου χαλάς το post; άνοιξε καινούριο θέμα
spitha Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 γιατί μου χαλάς το post; άνοιξε καινούριο θέμα με συγχωρεις πολυ, το σβηνω αμεσως δεν μπορω να το σβησω παρακαλω τον admin της συζητησης να το σβησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα