GianniSM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Λαμβανοντας υποψη τα παραπανω θεωρω οτι το OPO δεν υστερει σε καποιον απο αυτους τους τομεις. Μην ξεχνας οτι πισω απο το OPO που θεωρειται ιδιαιτερα αξιοπιστη εταιρεια. Οτι το pcadvisor προτεινει το G3 δεν μου λεει προσωπικα κατι. Καθε site εχει την αποψη του την οποια δεν συμμεριζομαι παντα. Μεγαλυτερη σημασια για εμενα εχει η προσωπικη επαφη με τα τρια κινητα και οι εντυπωσεις που αποκομισα απο την χρηση τους βασει των οποιων βγαζω τα συμπερασματα μου. Η ΟΡΟ είναι startup εταιρία, δεν έχει ιστορικό για να κριθεί για την αξιοπιστία της. Ένα τηλέφωνο έβγαλε με πωλήσεις 1εκ. Στατιστικά δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα. Ξεκαθαρίζω πως δεν το θεωρώ κακό τηλέφωνο, είναι εξαιρετικό, αλλά η εγγύηση είναι μέρος της τιμής, οπότε αν το δεις έτσι στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις ένα ισάξιο τηλέφωνο πιο φθηνά. Το να το αγοράσεις από Ευρωπαική αποθήκη εμένα δεν μου λέει κάτι. Φυσική παρουσία στην Ευρώπη δεν έχει, οπότε για επισκευή θα πάει Κίνα με ότι σημαίνει αυτό στον χρόνο που θα απαιτηθεί. Επίσης εφόσον η κατασκευάστρια εταιρία δίνει ένα χρόνο ο 2ος αν δίνει κάποιος είναι του καταστήματος του άρα μόνο αυτοί μπορούν να στο φτιάξουν. Στο LG όπου και να πας στην Ευρώπη έχεις authorised support center.
sarov Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Η One Plus ειναι παρακλαδι της κινεζικης OPPO που εχει καλη προιστορια οσον αφορα την ποιοτητα των προιοντων της. Αρα δεν μιλαμε για μια τυχαια κινεζικη εταιρεια. Σχετικα με την εγγυηση και το ποιο θεωρω καλυτερο ως αγορα εχω απαντησει. Δεν υπαρχει λογος να επαναλαμβανομαι.
GianniSM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Η One Plus ειναι παρακλαδι της κινεζικης OPPO που εχει καλη προιστορια οσον αφορα την ποιοτητα των προιοντων της. Αρα δεν μιλαμε για μια τυχαια κινεζικη εταιρεια. Σχετικα με την εγγυηση και το ποιο θεωρω καλυτερο ως αγορα εχω απαντησει. Δεν υπαρχει λογος να επαναλαμβανομαι. Χρησιμοποιεί τις γραμμές παραγωγής της, που είναι διαφορετικό από το θυγατρική. Το quality control δεν το έχει η ΟΡΡΟ αλλά η ΟΡΟ.
sarov Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Χρησιμοποιεί τις γραμμές παραγωγής της, που είναι διαφορετικό από το θυγατρική. Το quality control δεν το έχει η ΟΡΡΟ αλλά η ΟΡΟ. Μου δινεις το λινκ που βρηκες αυτα τα στοιχεια; Γιατι εδω http://www.phonearena.com/news/Is-OnePlus-a-wholly-owned-subsidiary-of-Oppo-Chinese-document-suggests-that-the-answer-is-yes_id55560 αναφερει οτι η One Plus ειναι θυγατρικη της OPPO. Παντως ακομα και αν ισχυουν αυτα που λες δεν νομιζω οτι το ποιος κανει κουμαντο εχει και ιδιαιτερη σημασια για καποιον που σκεφτεται να αγορασει το OPO. Κλεινοντας γιατι βγαινουμε πολυ off topic καθενας κανει την επιλογη του βασει των προτεραιοτητων που θετει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα