Προς το περιεχόμενο

one plus one

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις σχετικα με το αν γινεται να κανουμε την αγορα απο το το επισημο site για το one plus one και να ερθει στην ελλαδα?απο οτι εχω δει η ελλαδα δεν ειναι στις χωρες που το στελνουν.υπαρχει αλλο ασφαλες τροπος?ευχαριστω.

Δημοσ.

μεσω mailbox.de,κανεις λογαριασμο σου δινει μια εικονικη διευθυνση γερμανια και το παιρνεις απο κει

σε ευχαριστω.

Δημοσ.

σιγά το μπλέξιμο 

Αν σου βγει ελαττωματική η οθόνη που είναι τυπικό του πρόβλημα τα λέμε ξανά για μπλέξιμο...

Δημοσ.

πολλή φασαρία για το τίποτα το 1+1 

εντάξει είναι καλό κινητό (το έχω δουλέψει από κοντά, αλλά δε μου πήρε τα μυαλά), αλλά υπάρχουν και άλλες εξίσου καλές ή και καλύτερες προτάσεις σε αυτά περίπου τα χρήματα από επώνυμες εταιρείες με φυσική υπόσταση στη χώρα μας 

δυστυχώς η motofola πουλάει το n6 στο διάστημα για όποιον θέλει pure android και γιγάντια οθόνη, αλλιώς θα είχε ήδη σβήσει από το χάρτη

πιστεύω πάντως κι εγώ ότι το g3 είναι πιο αξιόλογη και "ασφαλής" πρόταση και μπορείς να το πας κάπου αν πάθει κάτι και να εξυπηρετηθείς άμεσα 

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου βγει ελαττωματική η οθόνη που είναι τυπικό του πρόβλημα τα λέμε ξανά για μπλέξιμο...

αυτο που λες εστεκε αρχικα τωρα δεν στεκει ημουν κατοχος της συσκευης και καταντησε urban legend οι παραπανω ειχαν προβλημα με το οτι η οθονη δεν ειχε αριστη απεικονιση του μαυρου και τα πρωτα ειχαν μερικως yellow tint.και στο lg g3 παρατηρηθηκαν προβληματικες motherboard στις πρωτες παρτιδες αλλα δεν βλεπω κανενα να το εκθετει ;)

Δημοσ.

αυτο που λες εστεκε αρχικα τωρα δεν στεκει ημουν κατοχος της συσκευης και καταντησε urban legend οι παραπανω ειχαν προβλημα με το οτι η οθονη δεν ειχε αριστη απεικονιση του μαυρου και τα πρωτα ειχαν μερικως yellow tint.και στο lg g3 παρατηρηθηκαν προβληματικες motherboard στις πρωτες παρτιδες αλλα δεν βλεπω κανενα να το εκθετει ;)

Η διαφορά είναι πως σε μια βδομάδα θα το έχω πίσω επιδιορθωμένο. Δεν θα πληρώσω μεταφορικά και αντί 1 χρόνο εγγύηση έχω 2, για σαφώς καλύτερο τηλέφωνο.

Το 1+1 είχε νόημα όταν οι σημερινές ναυαρχίδες ήταν στα 500+. Σήμερα με το G3 στα 311 είναι απλά κακή αγορά.

Δημοσ.

Η διαφορά είναι πως σε μια βδομάδα θα το έχω πίσω επιδιορθωμένο. Δεν θα πληρώσω μεταφορικά και αντί 1 χρόνο εγγύηση έχω 2, για σαφώς καλύτερο τηλέφωνο.

Το 1+1 είχε νόημα όταν οι σημερινές ναυαρχίδες ήταν στα 500+. Σήμερα με το G3 στα 311 είναι απλά κακή αγορά.

παλι θα διαφωνουσα ,στα 311 το παιρνεις με 16gb και 2gb ram ενω το one+ με 64gb 3gb ram ....

και μια και εισαι κυπρο θα ξερεις οτι εδω το ποι φθηνο περνα τα 440e ;)

Δημοσ.

παλι θα διαφωνουσα ,στα 311 το παιρνεις με 16gb και 2gb ram ενω το one+ με 64gb 3gb ram ....

και μια και εισαι κυπρο θα ξερεις οτι εδω το ποι φθηνο περνα τα 440e ;)

Χωρκανέ εγώ εγόρασα το που το σκρουτζ τζιαι με 350Ε εχω 4 χρόνια εγγύηση. Καλλύττερην κάμερα πιο μιτσήν τηλέφωνο, μπαταρίαν που φκαίνει, memory slot. Τα 2 που τα 3 ραμ έχουν διαφοράν 4-7% σε επιδόσεις, οπότε εν με κόφτει. Το 64αρι πόσα θα σου κάτσει να έρτει Κύπρον; εννα κοντέψει τα 500. Ε όι ρε κουμπάρε εν συμφέρει.

Δημοσ.

Απο ποτε το G3 ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το one plus one. Ισως να ήταν καλυτερο το G3 απο το one plus one αν δεν ειχε την τεραστιας αναλυσης οθονη που γονατιζει τον επεξεργαστη του. Να πουμε οτι εχει την καλυτερη οθονη και καμερα το δεχομαι αλλα οχι και καλυτερο κινητο του OPO.

Ως κατοχος Nexus 5 και εχοντας δουλεψει το G3 και OPO δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα με το G3, με εξαιρεση την καμερα του.

0σον αφορα το θεμα της εγγυησης συμφωνω μαζι σου.

Ως εκ τουτου κατα την γνωμη μου αν καποιος αναλαμβανει το ρισκο της εγγυησης και θελει το καλυτερο κινητο σε επιπεδο χαρακτηριστικων στα 300 ευρω παει σε one plus one. Σε διαφορετικη περιπτωση συμβιβαζεται με το σχεδον αριστο G3. Τελος αν καποιος ζητα το πιο smooth κινητο (οπως εγω) και την μεγιστη υποστηριξη λογισμικου παει σε Nexus 5.

Δημοσ.

Χωρκανέ εγώ εγόρασα το που το σκρουτζ τζιαι με 350Ε εχω 4 χρόνια εγγύηση. Καλλύττερην κάμερα πιο μιτσήν τηλέφωνο, μπαταρίαν που φκαίνει, memory slot. Τα 2 που τα 3 ραμ έχουν διαφοράν 4-7% σε επιδόσεις, οπότε εν με κόφτει. Το 64αρι πόσα θα σου κάτσει να έρτει Κύπρον; εννα κοντέψει τα 500. Ε όι ρε κουμπάρε εν συμφέρει.

επιασα το 330e και ερχεται απο ευρωπαικη ενωση και εχει επισημα 2 ετη εγγυηση  τεσπα δεν θα μαλωνων ο καθενας δικα του λεφτα εχει οτι θελει τα κανει

Δημοσ.

Απο ποτε το G3 ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το one plus one. Ισως να ήταν καλυτερο το G3 απο το one plus one αν δεν ειχε την τεραστιας αναλυσης οθονη που γονατιζει τον επεξεργαστη του. Να πουμε οτι εχει την καλυτερη οθονη και καμερα το δεχομαι αλλα οχι και καλυτερο κινητο του OPO.

Ως κατοχος Nexus 5 εχω δουλεψει το G3 και δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα, με εξαιρεση την καμερα του.

0σον αφορα το θεμα της εγγυησης συμφωνω μαζι σου.

Ως εκ τουτου αν καποιος αναλαμβανει το ρισκο της εγγυησης και θελει το καλυτερο κινητο στα 300 ευρω παει σε one plus one. Σε διαφορετικη περιπτωση συμβιβαζεται με το πολυ καλο G3.

Δεν κρίνεις ένα τηλέφωνο αν είναι καλό μόνο από έναν τομέα που ναι δέχομαι πως η απόκριση του 1+1 είναι πιο γρήγορη, αλλά βάζοντας όλους τους παράγοντες κάτω όπως την κάμερα την ποιότητα κατασκευής, το σέρβις, το μέγεθος κλπ. Στο pc advisor πάντως η άποψη τους είναι πως το G3 είναι καλύτερο τηλ, αλλά την τότε εποχή που έκαναν την σύγκριση κατά πολύ ακριβότερο. Σήμερα όμως αυτό δεν ισχύει οπότε το όποιο υπέρ είχε το 1+1 έχει εξανεμιστεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κρίνεις ένα τηλέφωνο αν είναι καλό μόνο από έναν τομέα που ναι δέχομαι πως η απόκριση του 1+1 είναι πιο γρήγορη, αλλά βάζοντας όλους τους παράγοντες κάτω όπως την κάμερα την ποιότητα κατασκευής, το σέρβις, το μέγεθος κλπ. Στο pc advisor πάντως η άποψη τους είναι πως το G3 είναι καλύτερο τηλ, αλλά την τότε εποχή που έκαναν την σύγκριση κατά πολύ ακριβότερο. Σήμερα όμως αυτό δεν ισχύει οπότε το όποιο υπέρ είχε το 1+1 έχει εξανεμιστεί.

Λαμβανοντας υποψη τα παραπανω θεωρω οτι το OPO δεν υστερει σε καποιον απο αυτους τους τομεις. Μην ξεχνας οτι πισω απο το OPO κρυβεται η OPPO που θεωρειται ιδιαιτερα αξιοπιστη εταιρεια.

Οτι το pcadvisor προτεινει το G3 δεν μου λεει προσωπικα κατι. Καθε site εχει την αποψη του την οποια δεν συμμεριζομαι παντα.

Μεγαλυτερη σημασια για εμενα εχει η προσωπικη επαφη με τα τρια κινητα και οι εντυπωσεις που αποκομισα απο την χρηση τους βασει των οποιων βγαζω τα συμπερασματα μου.

Επεξ/σία από sarov

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...