Lazorik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Έριξα κι εγώ μια παραγγελία στο Public. Ελπίζω να βγει καλός
VirusKennen Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 παιδιά μπορεί να μας πεί κάποιος που το έχει καιρό το κόστος εκτύπωσης ανα σελίδα? Ευχαριστώ
keysmith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 παιδιά μπορεί να μας πεί κάποιος που το έχει καιρό το κόστος εκτύπωσης ανα σελίδα? Ευχαριστώ To Κόστος εξαρτάτε αν θα πάρεις γνήσια αναλώσιμα ή αν θα ξαναγεμίσεις τα παλιά (1/2 έως 1/3 κάτω). Αν μιλάμε για γνήσια καινούρια δες πόσο έχει ο καινούριος τονερ (πχ 55€ το μαύρο) και διαίρεσε με τις σελίδες που βγάζει (πχ 1500). Μπορείς και μόνος σου και πες μας και εμάς Υ.Γ. Το έγχρωμο έχει Χ3 ή Χ4 κόστος (καθώς χρησιμοποιούνται και οι 4 γραφίτες).
VirusKennen Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 To Κόστος εξαρτάτε αν θα πάρεις γνήσια αναλώσιμα ή αν θα ξαναγεμίσεις τα παλιά (1/2 έως 1/3 κάτω). Αν μιλάμε για γνήσια καινούρια δες πόσο έχει ο καινούριος τονερ (πχ 55€ το μαύρο) και διαίρεσε με τις σελίδες που βγάζει (πχ 1500). Μπορείς και μόνος σου και πες μας και εμάς Υ.Γ. Το έγχρωμο έχει Χ3 ή Χ4 κόστος (καθώς χρησιμοποιούνται και οι 4 γραφίτες). Οι σελίδες που αναγράφονται στα toner είναι για το 5% γέμισμα σελίδας Α4, για αυτό ρωτάω στην πράξη κάποιον που του έχει πόσο κοστίζει. Μια μέση χρήση συνήθως ξεφεύγει αρκετά από το 5%. Και αν πάμε σε έγχρωμα εκεί ξεφεύγει τελείως από το αναγραφόμενο. Αν παιδιά το έχει υπολογίσει στην πράξη κάποιος το κόστος θα ήμουν υπόχρεος
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Στη σελίδα του πλαισίου έχει κάποια ποσά για γνήσια και συμβατά Τονερ. Προσωπικά δε το κοιτάω ποτέ μιας και πάντα γέμιζα και θα γεμίζω μόνος μου τα Τονερ μου τα οποία μπορεί στο σπίτι να μου πάνε έως και χρόνο όποτε δεν έχει καν νόημα η διαίρεση. Για επαγγελματική χρήση πάντως υπάρχουν σαφώς οικονομικότερα μοντέλα πιστεύω... 1
gosastgm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 γεια σας παιδιά ενδιαφέρομαι και εγω για εναν εκτυπωτή και με ενδιαφερει κυριως να εχει φθηνή συντήρηση όσον αφορά τα μελάνια είδα οτι αυτοί οι εκτηπωτες εκτως απο τονερ θέλουν και drum?
Silenzio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 αν κάποιος δε θελήσει να παραλάβει ενδιαφέρομαι στη τιμή της προσφοράς. ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα