Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία έχω τα windows 8.1 πρίν από ενα μήνα ενώ ήμουν στο youtube ξαφνικά τρώει freeze το pc κανό ενα restart και πάει να bootarei αλλά βγάζει στο logo των windows περίεργα θαυμαστικά και κολλάει εκεί, στο τέλος έκανα ένα format πάλι τα ίδια μετά πάω να βάλω τα windows 7 λέω μπας και είναι απο τα windows bootarei αλλά με το που πήγα να βάλω τα driver τής κάρτας κόλλησε το σύστημα το πήγα στο πλαίσιο να το τσεκάρουν αλλά ούτε 2 λεπτά δεν το τσεκάρε το παιδί και μου είπε πώς η κάρτα είναι off (ανεμνιστηράκια δουλεύουν κανονικά)

τώρα θέλω τις γνώμες σας μπας και δεν εχει χαλάσει η κάρτα 3η φορά δεν το βάζω στον υπολογιστή μου μιας και φοβάμαι μην χαλάσω το σύστημα μου ευχαριστώ περιμένω της απαντήσεις σας.... :)

MOTHERBOARD : MSI MPOWER Z77

CPU : Intel i7 2700K 

RAM : CORSAIR 8GB DDR3 1600MHZ

VGA : GTX570

PSU :GX 650W COOLERMASTER

Δημοσ.

θα ελεγα να την στρεσσαρεις με ενα furmark αλλα και παλι ισως να μην δειξει και κατι . εχεις δοκιμασει να την συνδεσεις σε αλλο pc την καρτα σου? αν το κανει παλι νομιζω καταλαβαινεις πως βγηκε off

Δημοσ.

Αφου λειτουργει το Pc κανονικα χωρις την καρτα μαλλον προς τα εκει παιζει να υπαρχει το προβλημα και ελπιζω τουλαχιστον να εισαι μεσα στην εγγυηση αλλιως κοιτα καλυτερα σε Used 7970/r9 280x μερια αν δεν θες να δωσεις πολλα χρηματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...