Rmacobra Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδία έχω τα windows 8.1 πρίν από ενα μήνα ενώ ήμουν στο youtube ξαφνικά τρώει freeze το pc κανό ενα restart και πάει να bootarei αλλά βγάζει στο logo των windows περίεργα θαυμαστικά και κολλάει εκεί, στο τέλος έκανα ένα format πάλι τα ίδια μετά πάω να βάλω τα windows 7 λέω μπας και είναι απο τα windows bootarei αλλά με το που πήγα να βάλω τα driver τής κάρτας κόλλησε το σύστημα το πήγα στο πλαίσιο να το τσεκάρουν αλλά ούτε 2 λεπτά δεν το τσεκάρε το παιδί και μου είπε πώς η κάρτα είναι off (ανεμνιστηράκια δουλεύουν κανονικά) τώρα θέλω τις γνώμες σας μπας και δεν εχει χαλάσει η κάρτα 3η φορά δεν το βάζω στον υπολογιστή μου μιας και φοβάμαι μην χαλάσω το σύστημα μου ευχαριστώ περιμένω της απαντήσεις σας.... MOTHERBOARD : MSI MPOWER Z77 CPU : Intel i7 2700K RAM : CORSAIR 8GB DDR3 1600MHZ VGA : GTX570 PSU :GX 650W COOLERMASTER
trujillo2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 σε safe mode μπαινει? αν ναι παρουσιαζει τα ιδια?
trujillo2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 υπαρχει onboard καρτα γραφικων στην μητρικη? την εχεις δοκιμασει μηπως λειτουργει με αυτη?
Rmacobra Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ναι κανονικα με onboard ειμαι τωρα.
trujillo2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 θα ελεγα να την στρεσσαρεις με ενα furmark αλλα και παλι ισως να μην δειξει και κατι . εχεις δοκιμασει να την συνδεσεις σε αλλο pc την καρτα σου? αν το κανει παλι νομιζω καταλαβαινεις πως βγηκε off
Rmacobra Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 οχι φιλε μου δεν το εχω δοκιμασει θα το κανο μια και θα δω.
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αφου λειτουργει το Pc κανονικα χωρις την καρτα μαλλον προς τα εκει παιζει να υπαρχει το προβλημα και ελπιζω τουλαχιστον να εισαι μεσα στην εγγυηση αλλιως κοιτα καλυτερα σε Used 7970/r9 280x μερια αν δεν θες να δωσεις πολλα χρηματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα