Προς το περιεχόμενο

Black Screen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια....εχω το εξης προβλημα

Στο pc εσβησε η οθονη και δεν ξανανοιξε οποτε εκανα τα εξης:

-Δοκιμασα με αλλη οθονη και παλι το ιδιο

-Ηθελα να αλλαξω καρτα γραφικων οποτε το εκανα εβαλα καινουργια και παλι τπτ, ουτε στην παλια οθονη ουτε στην καινουργια.

-Τα αλλαξα ολα το 2013 το καλοκαιρι εκτος απο τον σκληρο δισκο που ειναι απο το 2008(που πηρα το pc)

Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα ο σκληρος?

Η εχει καει κατι αλλο και πρεπει να τρεχω.

P.S Επειδη δν ξερω και πολλα,ο ηχος που κανει ο υπολογιστης ειναι το ιδιο τα ανεμιστηρακια δουλευουν ολα το τροφοδοτικο κανονικα(το δοκιμασαν με ενα μηχανημα δεν εχω ιδεα.)

PLEASE help διοτι το χρειαζομαι για δουλεια!

Δημοσ.

ακουγονται τα χαρακτηριστικα beep κατα την εκιννηση? το μηχανημα λειτουργει απλα εχεις μαυρη οθονη?

Ναι ναι ο ηχος ειναι κανονικος σε ολα του.Το μηχανημα λειτουργει απλα εχω μαυρη οθονη....ααα.και κατι που ξεχασα πολυ σηματικο σορρυ..στην αρχη αναβοσβηνε η οθονη...μετα εμπαινε..και οποτε ανοιγα προγραμμα φαινοταν μονο 5-10% παρα πολυ λιγο!!!και στο τελος μαυρισε τελειως.

Δημοσ.

η μητρικη σου εχει onboard καρτα γραφικων να δοκιμασεις?

Ναι ναι απλα δεν μπορω να καταλαβω πως να δκιασω απο την στιγμη που δεν ανοιγει κανονικα....no signal analog τπτ αλλο!

Δημοσ.

Καλημέρα...

Θα σου πρότεινα τεχνική υποστήριξη γιατί ενδεχομένως φταίει η μητρική σου.

Καθαρά δοκιμαστικά..:

1. Βγάλε την μπαταρία πάνω απο την πλακέτα για μερικά λεπτά.

2. Ξεσύνδεσε τον σκληρό σου δίσκο και αστο να κάνει boot έτσι (μέχρι να βρεί οτι λείπει δίσκος)

αν τίποτα απο τα παραπάνω δεν πιάσει πας για μητρική.(αν την έχεις αγοράσει το 2013 είσαι εντός εγγύησης)

Αν δεν σου κάνει κόπο πόσταρέ μας και τον τύπο της...

Δημοσ.

Καλημέρα...

Καθαρά δοκιμαστικά..:

2. Ξεσύνδεσε τον σκληρό σου δίσκο και αστο να κάνει boot έτσι (μέχρι να βρεί οτι λείπει δίσκος)

αν τίποτα απο τα παραπάνω δεν πιάσει πας για μητρική.(αν την έχεις αγοράσει το 2013 είσαι εντός εγγύησης)

Thanks για το help

Καλημέρα...

Καθαρά δοκιμαστικά..:

Thanks για την βοηθεια...τελικα το πηγα σε tech support και αυτος το ιδιο μου ειπε για μητρικη αλλα θα κοιταξει αν μπορει να το σωσει (μηπως εχουν καει τπτ πυκνωτες μονο) anyway καλυερα μητρικη παρα μεγαλυτερη ζημια....απο οτι μου εχουν πει θα μπορουσε να κανει ζημια και σε ram και cpu η κανω λαθος!?

Δημοσ.

..σπανιότερα αλλά συμβαίνει. Μην ξεχνάμε οτι έχουμε να κάνουμε με ηλεκτρονικά εξαρτήματα και οι συμπεριφορά τους είναι πάντα αβέβαιη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...