kanesaxo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Προέκυψε η εξής ανωμαλία στο κινητό μου. Πέρασα σχεδόν τα πάντα απ'το προηγούμενο κινητό galaxy S3 στο νέο S4, και μέσα σε όλα ήταν και τα διαφορα ασύρματα δικτυα που ειχα συνδεθεί κατα καιρούς. Ολα καλά μέχρις εδώ. Πάω να συνδεθώ σε νέο δίκτυο, βαζω το κωδικό αλλά δεν τον κρατάει. Με αποτέλεσμα οποτε πηγαίνω σε σπίτια φίλων να βάζω ξανά κωδικούς. Τι διάολο συμβαίνει; εψαξα τις ρυθμίσεις, δεν βρήκα κάτι...
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 κανείς; μου χει σπάσει τα νεύρα αυτή η δυσλειτουργία
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Νομιζω αυτα ηταν για το S3. Μαλλον για το S4 να θελει να τα ξαναπερασης επειδη ειναι αλλο κινητο.
kanesaxo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ξαναγράφω στο πόστ, μιας και άκρη με το θέμα δικτύων δε βρήκα. Εχει κάποια φαεινή ιδέα κανείς; Και επίσης, σχεδόν οσα S4 γνωρίζω γύρω μου, είτε ευρωπαικά είτε "ελληνικά", έχουν πάρει το lolipop και εμένα ακόμη τίποτα. Τι διάολο γίνεται παίδες; Δε θέλω να φορμάρω το κιν και να τα ξαναπεράσω απ'την αρχή, βαριέμαι πραγματικά
saruman123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ψαξε στο sammobile με το odin περνα την rom. Πρωτου κανεις αυτα κανε ενα backup. Αλλιως δες στην ενημερωση. Αν παλι το εχεις rootαρισμενω μην περιμενης να σου ερθει. Την περνας εσυ.
dali13gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Προέκυψε η εξής ανωμαλία στο κινητό μου. Πέρασα σχεδόν τα πάντα απ'το προηγούμενο κινητό galaxy S3 στο νέο S4, και μέσα σε όλα ήταν και τα διαφορα ασύρματα δικτυα που ειχα συνδεθεί κατα καιρούς. Ολα καλά μέχρις εδώ. Πάω να συνδεθώ σε νέο δίκτυο, βαζω το κωδικό αλλά δεν τον κρατάει. Με αποτέλεσμα οποτε πηγαίνω σε σπίτια φίλων να βάζω ξανά κωδικούς. Τι διάολο συμβαίνει; εψαξα τις ρυθμίσεις, δεν βρήκα κάτι... Με ποιόν τρόπο πέρασες ό,τι είχες από το S3 στο S4;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα